Pękło...
Moderator: modTeam
Pękło...
Hmm moja dziewczyna ma jakies globułki pantex oval czy jakos tak. Podczas stosunku pękła mi prezerwatywa (była tez zabezpieczona[dziewczyna] tym pantexxem) ale przed końcem. Czy powinnismy sie obawiać czegos??
phi
Czarek pisze:Bo ponoc bez gumki jest lepiej, fajniej itp...?
Oczywiście, że bez "gumki" jest fajniej i w ogóle, ale może warto pomyśleć o pigułkach? Szczerze mówiąc kiepsko znam się na globulkach-poszukaj w necie, a na pewno coś znajdziesz...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
gumolit jest jak wyrywasz laske na jeden raz,jeśli masz stałą partnerkę to skieruj ją do lekarza w celu przepisania tabletek antykoncepcyjnych
jest w tym racja,jezeli jest sie z kims "na stałe" to lepiej pomyslec o tabletkach,ja przynajmniej czuje sie pewniej a poza tym obojetnie kiedy nadzie cie ochota lub nadarzy sie okazja zeby pobyc razem bo np chata wolna to nie trzeba wczesnie leciec do apteki po gumki
Re: Pękło...
Czarek pisze:Hmm moja dziewczyna ma jakies globułki pantex oval czy jakos tak. Podczas stosunku pękła mi prezerwatywa (była tez zabezpieczona[dziewczyna] tym pantexxem) ale przed końcem. Czy powinnismy sie obawiać czegos??
Żadnych obaw!!!
Patentex jest super zabezpieczeniem, no tylko mocno pieniącym się.
Przez rok używaliśmy Patentex bez gum z pełnymi wytryskami (mam wydajność
BTW: ludziska mają niezłą schizę na temat ciąż.
Niedługo stukać się będą w 2 gumkach z patentexem, kapturkiem, spiralą, tabletkami i plastrami razem do kupy, a i tak będą drżeć przed ciążą... Widzę, że zaczyna się wszystko przeginać w 2 stronę.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Niedługo stukać się będą w 2 gumkach z patentexem, kapturkiem, spiralą, tabletkami i plastrami razem do kupy, a i tak będą drżeć przed ciążą... Widzę, że zaczyna się wszystko przeginać w 2 stronę.
Dobre, dobre
Lepiej chuchać na zimne
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Mysiorek zapomniales o postinoru po i RU486
No tak... jeszcze dorzucę skrobankę, podwiązanie jajników i sterylizację a nawet eutanazję samego siebie przed...
:galy:
Lepiej chuchać na zimne
No, ale idąc tak... to ja proponuję: NIE STUKAĆ SIĘ !
I sprawa załatwiona... a jakie odprężenie psychiczne... :506:

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Nie no wiadomo ze trzeba dorosnac do pewnego ryzyka, tzn przyzwyczaic sie do niego. Ale uzywanie globulek i prezeskow to nie taki zly pomysl jezeli o zabezpieczenie chodzi. Pomijajac cene takiej antykoncepcji, straszna niewygode ktora wprost morduje nastroj to moze byc. Predzej zrozumiem globulki + kondomki niz tabletki + kondomki 
agata pisze:gumolit jest jak wyrywasz laske na jeden raz,jeśli masz stałą partnerkę to skieruj ją do lekarza w celu przepisania tabletek antykoncepcyjnych
jest w tym racja,jezeli jest sie z kims "na stałe" to lepiej pomyslec o tabletkach,ja przynajmniej czuje sie pewniej a poza tym obojetnie kiedy nadzie cie ochota lub nadarzy sie okazja zeby pobyc razem bo np chata wolna to nie trzeba wczesnie leciec do apteki po gumki
ee tam...
ja jestem w stałym związku i jestem zadowolona z lateksu;-P
nie chce narazie ingerować tak bardzo w swoim organiżmie poprzez branie tabletek i tyle
No Fishu - moja wielce szanowna ex miała podobnie, nie żeby zaraz, ale po 5 min., a potem się niewiasty złoszczą, iż niektórzy faceci :555: - nie ma innej rady, jak tylko zapraszać misia do łazienki - drogie Panie. :547:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2004, 10:12 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.

SueEllen pisze:A co Ty chcesz tak całą noc bez kontaktu z wodą spędzić? Dla mnie koszmarne to uczucie gdy się leje po nogach.
Łóżeczko, świeza pościel, łazieneczka, czyściutko i można zaczynać zabawę :520:
nawet sie zgodzę <sama jestem w szoku :614:> Też muszę iść do lazienki ale szybko wracam, aby nie ostygnąć za bardzo

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Nie pisałem o zaczynaniu zabawy tylko o jej kończeniu
Podejrzewasz mnie, że prosto z kopalni wskakuję do łóżka ?
Jak Ci wypadnie ze trzy razy pod rząd to też tak latasz?
Łóżeczko, świeza pościel, łazieneczka, czyściutko i można zaczynać zabawę
Podejrzewasz mnie, że prosto z kopalni wskakuję do łóżka ?
Wtedy się rozbudzam i mi się "zachciewa"
Jak Ci wypadnie ze trzy razy pod rząd to też tak latasz?

SueEllen pisze:??Przecież to koszmar!
A co Ty chcesz tak całą noc bez kontaktu z wodą spędzić? Dla mnie koszmarne to uczucie gdy się leje po nogach.
Dawniej mi nie przeszkadzał seks w lesie bez możliwości umycia się, teraz już by mi się nie chciało. Łóżeczko, świeza pościel, łazieneczka, czyściutko i można zaczynać zabawę :520:
Z czasem wyczuliłam się na estetykę. Musi być czysto, ładnie, przyjemne kolory i oświetlenie, miły zapach. Wtedy się rozbudzam i mi się "zachciewa". W samochodzie już by mi się chyba nigdy na amory nie zebrało.
Jeny jak bym słyszał moją zonę ! i jak tu nie miec kochanek potem !
PO cholere wam kontakt z wodą w nocy po sexie

"Prezerwatywa ma swoje plusy"??????? ciekawe jakie

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:PO cholere wam kontakt z wodą w nocy po sexie? nie rozumiem ? to po tym sie trzeba myc
? :546:
u mnie dla zdrowia przede wszystkim. chociarz nie zawsze lece pod wode a jedynie siusiu

nie zawsze sie uda trafic przez okno , albo do kosza taka zuzytąwiec gdzie tu +
przez okno mowisz...nie chcialabym mieszkac pietro nizej
Do kosza i juz a ja k brzydko wyglada, to owijaj sobie w papier toaletowy lub opakowanie.
Facetowi najlatwiej sie spuscic a pozniej niech sie laska martwi sama, niewazne czy jej cos leci po nogach czy nie
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Facetowi najlatwiej sie spuscic a pozniej niech sie laska martwi sama, niewazne czy jej cos leci po nogach czy nie
Lisiczko nie denerwuj mnie bo Cię bardzo lubię
Może Ty tak masz ale na pewno ja i Krzyś nie odwracamy sie dupą zaraz po.

Wiec trzeba zadbac o to by Pani nie miała z tym kłopotu
i nie zostawiać ja z tym problemem samą !
No tak wiec jak sie idzie do łóżka z Panią trzeba zrobic troche przemeblowania no i pozbierac troche rzeczy , wiec tak ... podstawic kosz na smieci , zaopatrzyc sie w papier by potem taką prezerwatywe owinąć w cos , a ile przy tym kłopotu , a Pani wtedy zostaje bez opieki , bo ja mam sie zajmować prezerwatywa , a raczej co i jak z nią zrobic
wole ją wystrzelić przez okno hotelowe :547: :547: jak trafie :547: :547: jest szybko i Pni ani na chwile nie opuszczam w łóżku :547: :547: dobrze ze nie robie tego z tym dziadostwem :547:

No tak wiec jak sie idzie do łóżka z Panią trzeba zrobic troche przemeblowania no i pozbierac troche rzeczy , wiec tak ... podstawic kosz na smieci , zaopatrzyc sie w papier by potem taką prezerwatywe owinąć w cos , a ile przy tym kłopotu , a Pani wtedy zostaje bez opieki , bo ja mam sie zajmować prezerwatywa , a raczej co i jak z nią zrobic
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
fish pisze:Może Ty tak masz ale na pewno ja i Krzyś nie odwracamy sie dupą zaraz po.![]()
moment, moment, czy ja cos wspomnialam o odwracaniu dupą ? No własnie. Jedynie o tym, że jak jest gumka, to nic nie cieknie.

Wiec trzeba zadbac o to by Pani nie miała z tym kłopotui nie zostawiać ja z tym problemem samą !
jak o to dbasz? ciekawa jestem
No tak wiec jak sie idzie do łóżka z Panią trzeba zrobic troche przemeblowania no i pozbierac troche rzeczy , wiec tak ... podstawic kosz na smieci , zaopatrzyc sie w papier by potem taką prezerwatywe owinąć w cos , a ile przy tym kłopotu , a Pani wtedy zostaje bez opieki , bo ja mam sie zajmować prezerwatywa , a raczej co i jak z nią zrobic![]()
bez przesady. doszukujesz sie w tym niewiadomo czego. wszytsko jest o wiele prostsze,
wole ją wystrzelić przez okno hotelowe
nie mogłabym a gdyby moj partenr to zrobil, dostal by zjebke. kultura !
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”