Zwalenie komus zycia....i sobie... FAST
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Witam.
Ja i moja dziewczyna mamy po 16 lat.
kilka dni temu bylismy sami w nocy... uprawialismy petting.
ona byla naga... ja mialem bokserki....
Mialem kilka wytryskow...(w bokserkach) w trakcie pieszczon.. ocieralem sie tak jak bym ja posowal.. tylko ze mialem bokserki.. moje pytanie brzmi.. czy przez material bokserek mogly przedostac sie plemniki? albo moze przez rosporek w bokserkach... mojej dziewczynie spuznia sie okres...(powinien byc dziisaj.. albo wczoraj) jak obstawiacie.. moze byc ona w ciazy? bo jesli tak... to przewalone zycie ma ona.. i ja....
EDIT:
Dzialo sie to jakiies 3 dni przed normalnym pierwszym dniem wystapienia miasiaczki.(miesiaczki niema)
Mialem kilka wytryskow...(w bokserkach) w trakcie pieszczon.. ocieralem sie tak jak bym ja posowal.. tylko ze mialem bokserki.. moje pytanie brzmi.. czy przez material bokserek mogly przedostac sie plemniki? albo moze przez rosporek w bokserkach... mojej dziewczynie spuznia sie okres...(powinien byc dziisaj.. albo wczoraj) jak obstawiacie.. moze byc ona w ciazy? bo jesli tak... to przewalone zycie ma ona.. i ja....
EDIT:
Dzialo sie to jakiies 3 dni przed normalnym pierwszym dniem wystapienia miasiaczki.(miesiaczki niema)
-
- Zaglądający
- Zaglądający
- Zaglądający
Często błona jest niewyczuwalna, a nie sądzę, by podczas "zabawy paluszkami" można ją było łatwo przerwać, choć to też zależy. Więc poczekajcie jeszcze kilka dni-może przez ten stres, że może być w ciąży, spóźnia Jej się okres.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
- Zaglądający
mastercezary pisze:Leszczynka pisze:Więc poczekajcie jeszcze kilka dni
Latwo powiedzec.. juz od 2 dni niespie w nocy. calymi dniami chodze stroty...
chociasz i tak musze czekac... ale to niejest takie latwe...
Im bardziej sie bedziecie strasowac, tym wieksza szansa, ze sie bardziej opozni. Jakos zawsze tak jest...
-
- Zaglądający
mastercezary pisze:Maverick pisze:No ladnie o swojej dziewczynie piszesz.tak jak bym ja posowal
Niebylo pytania czy posuwanie dziewczyny to ladne wyrazenie :551:
pisalem to na speedach.. pozatym chcialem zeby forumowicze zrozumieli.. a ty sie czepiasz szczegolow... jak zawsze...
Wg mnie Mav ma racje. To nieco brak szacunku do niej z twojej strony...
No ale poza tym, wiem, ze latwo mowic, wyluzuj... Stres i tak nie pomoze
-
- Zaglądający
iałam kilka razy taki sam problem kiedy uprawialiśmy peeting. Ale naprawdę, prawdopodobieństwo zajścia w ciażę jest baardzo małe. Imbardziej ona się będzie denerować tym bardziej jej się przesunie( mi przez sam stres przed ciażą potrafi się opóźnić 2 tyg). A jak już chcecie wiedzieć, tu kup test ciążowy. Ale spoko, na 95% nie jest....
Cezary przeczytaj sobie co jest zawarte w tym topicu
niedawno przezywalem to samo :
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=1510
Powinienes sie troszke uspokoic.
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=1510
Powinienes sie troszke uspokoic.
Młotek MaM aLe jAkOs NiE mOgE WyBiĆ sObiE gŁuPoT z GłOwY ...
Re: Zwalenie komus zycia....i sobie... FAST
mastercezary pisze:Witam.
EDIT:
Nie no co ty... nie żartuj
a anomalie miesiączkowe są bardzo często.
Np. moja dziewczyna zaczęła brać pigułki antykoncepcyjne i zamiast skrócić czas okresu, to się jej wydłużył i 12 dnia poszła do ginka i przypisał jej jakieś ziółka
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

iałam kilka razy taki sam problem kiedy uprawialiśmy peeting. Ale naprawdę, prawdopodobieństwo zajścia w ciażę jest baardzo małe. Imbardziej ona się będzie denerować tym bardziej jej się przesunie( mi przez sam stres przed ciażą potrafi się opóźnić 2 tyg).
Wg. mnie to nawet na 99,9% nie jest to możliwe. To nie takie proste jak by wam mogłoby się wydawać (tzn. zajście w ciążę). Co w cale nie oznacza, żeby na przyszłość się zabezbieczać. A tymczasem uspokujcie się oboje, bo to stres jest główną przyczyną waszych obaw.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”