SEX..
Moderator: modTeam
SEX..
MAM pytanie... Jak kocham się z dziewczyną to u mnie jest wszystkow porządku natomiast u niej (widze to i samam mi o tym powiedziała) nie sprawia jej to jakiejs wielkiej przyjemnosci... Kochalismy sie hmm... 4 razu czy to jest tego przyczyną? czy ja za szybko koncze? co powinienem zrobic??
phi
- Sir Charles
- Weteran
Odpowiedz jest taka, ze nie dziw sie ze po 4 stosunkach dziewczyna ktora ma 15 lat nie odczowa przyjemnosci. Powinienes sie raczej cieszyc ze to znosi, bo mogloby ja mocno bolec itp. Musi sie przyzwyczaic, nauczyc... To troche potrwa. No bo co innego jakby miala lat np 17, ale 15 to ostatnia klasa gimnnazjum...
charlie81 pisze:co tak najezdzacie? Saint ma wpisane 93 lata A Alzacja Alzacje i Lotaryngietaki specyficzny humor
A widziałeś kiedyś żywego, kumatego i piszącego na kompie 93 latka? To jest właśnie ów humor!
A Zośka kłapie z nad Atlantyku... może ktoś i z Lotaryngii lub Pcimia kłapać.
Dlatego.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
W przypadku panów seks jest odzwierciedleniem kondycji psychicznej i fizycznej. Jeśli poczucie własnej wartości w którejkolwiek dziedzinie życia zostanie u mężczyzny zachwiane, odbija się to na jego seksualnym temperamencie. Przyczyną mniejszego apetytu na seks mogą być kłopoty w pracy, stres, lęk o zdrowie. Nierzadko kobieta, świadomie lub nie, sama się do tego przyczynia, dając do zrozumienia, że partner nie spełnia jej oczekiwań. Tymczasem trzeba starać się go dowartościować. I to nie tylko w seksie, ale też w innych dziedzinach życia.
Pamietacie dyskusje o ochocie na sex ? nie pamietam w jakim topicu wiec umieszcze te info tutaj.
Prawdziwe jak cholera krzysiu
a oto cały artykuł: http://kobieta.gazeta.pl/poradnik_domow ... 28625.html
Pamietacie dyskusje o ochocie na sex ? nie pamietam w jakim topicu wiec umieszcze te info tutaj.
Prawdziwe jak cholera krzysiu
a oto cały artykuł: http://kobieta.gazeta.pl/poradnik_domow ... 28625.html
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
foxy_lady pisze:hmm no własnie czemu ? bo brałeś czynny udział w tej dyskusji
ten artykól swiadczy tylko o tym iz jestem w doskonałej kondycji psychicznej i fizycznej , choc z ta drugą bym polemizował

a poza tym co to faceci to maszyny do sexu czy co !??? :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze: ale stres powoduje iz mnie nie staje to fakt !!ale ja o tym wiem i mnie to w ogóle nie razi ! i tak srednia tygodniowa jest wysoka
![]()
a poza tym co to faceci to maszyny do sexu czy co !??? :547:
wg mnie wiele tez zalezy od podejscia do zycia, do spraw w pracy itp.
Jak ktos bierze wszytsko do siebie i bardzo sie przejmuje to odrazu zycie staje sie bardziej stresujace. i tak dalej i tak dalej....
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
fish pisze:Uff, u mnie wszystko ok. Nawet stresy nie przeszkadzają

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”