Marzenia seksualne
Moderator: modTeam
Marzenia seksualne
Czy macie jakieś marzenia seksualne?
Zapewne tak, to opowiedzcie o nich
Ja zacznę:mam 25 lat i marzy mi się sex z dojrzałą kobietą, taką w wieku 40-50 lat, najlepiej mężatką, nie dla tego, żeby się sprawdzić, bardziej żeby zobaczyć jak będzie jak moja żona będzie tyle miała. Co wy na to?
Zapewne tak, to opowiedzcie o nich
Ja zacznę:mam 25 lat i marzy mi się sex z dojrzałą kobietą, taką w wieku 40-50 lat, najlepiej mężatką, nie dla tego, żeby się sprawdzić, bardziej żeby zobaczyć jak będzie jak moja żona będzie tyle miała. Co wy na to?
Ja tez czesto rozmyslam jak by to bylo z takim MILFEM pobaraszkowac
)
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
-
- Uzależniony
[quote="sallvadore"]Oj tak, taka fajna elagancka, zadbana pani w wieuku 35 lat to byloby to...
[/quote
Alez żes dowalił , ja to mysle ze w wieku 35 lat to kazda jest jeszcze elegancka i zadbana (poza wyjątkami , ale te obejmują nawet 20 latki !)] gdyby tu były 35 latki pewnie poczuły by sie urazone , i miły by racje !
Alez żes dowalił , ja to mysle ze w wieku 35 lat to kazda jest jeszcze elegancka i zadbana (poza wyjątkami , ale te obejmują nawet 20 latki !)] gdyby tu były 35 latki pewnie poczuły by sie urazone , i miły by racje !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Uzależniony
krzys pisze:sallvadore pisze:Oj tak, taka fajna elagancka, zadbana pani w wieuku 35 lat to byloby to...[/quote
tak kobieta w wielu 35 jest zadbana i elgancka nie mniej od 20 latki ! ale co z tego

Nie wiem czemu panowie, ale jak czytam wasze heh ... marzenia seksulane ... z motywem starszej zadbanej kobitki to mi ręce opadają. Az tak bardzo wam sie nudzi w wyrku z młodymi paniami iż myslicie o paniach wiekowych. Zapewniam iż w te klocki to nie jedna 16 latka :562: mogła by zawstydzić doświadczone kobietki
DDDDD i was także.
Chyba że to rzeczywiście jakiś fetysz
A to ja się zastanawiam jak by to było z młodym, niedoświadczonym chłopcem. Tk koło 20 lat
Nie mam z tym jednak związanych marzeń erotycznych.
Ja to jestem z tych, które w dzieciństwie marzyły o królewiczach, a w młodości o rycerzach w lśniacych zbrojach, gotowych zawsze stanąć w obronie, zabijających smoki i własnorecznie dla swej lubej wyławiających krokodyle z Nilu
To chyba jest to, co mnie podnieca 
Ja to jestem z tych, które w dzieciństwie marzyły o królewiczach, a w młodości o rycerzach w lśniacych zbrojach, gotowych zawsze stanąć w obronie, zabijających smoki i własnorecznie dla swej lubej wyławiających krokodyle z Nilu

szilkret pisze:Nie wiem czemu panowie, ale jak czytam wasze heh ... marzenia seksulane ... z motywem starszej zadbanej kobitki to mi ręce opadają. Az tak bardzo wam sie nudzi w wyrku z młodymi paniami iż myslicie o paniach wiekowych. Zapewniam iż w te klocki to nie jedna 16 latka :562: mogła by zawstydzić doświadczone kobietkiDDDDD i was także.
W kwesti tej 16-to latki ! nie masz racji i ja tu akurat moge coś na ten temat , tak sie składa powiedzieć niestety , piszesz bzdury !!
Salvadore , nie zrozumiałes mnie ! ale to nic , po krótce wyjasnie

- lord dream
- Entuzjasta
lord dream pisze:Z facetami to jest tak - im młodszy tym mu sie starsze podobają. A im starszy tym młodsze. Wiem z własnego doświadczenia. Każdy wzdychał kiedyś do jakiejś nauczycielki. Teraz jest etap, że rówieśniczki są ok... A później to już tylko usiąść i płakać... :567:
Jaki z tego wniosek :570:
Słyszałem kiedyś powiedzenie, ze z kobietami jest zupełnie inaczej niż z winem. Bo im młodsze tym lepsze

- lord dream
- Entuzjasta
lord dream pisze:Z facetami to jest tak - im młodszy tym mu sie starsze podobają. A im starszy tym młodsze. Wiem z własnego doświadczenia. Każdy wzdychał kiedyś do jakiejś nauczycielki. Teraz jest etap, że rówieśniczki są ok... A później to już tylko usiąść i płakać... :567:
Nieprawda

- lord dream
- Entuzjasta
(Kobiety, a nie dziewczynki...żeby mi tu żaden prokurator nie wjechał z ostatnio modnym tematem...)
A te w wieku... średnim za to, że wiedzą czego chcą i umieją to powiedzieć i wprowadzić w czyn.
Kobiety młode się krępują (raczej) w wielu sprawach, choć chciałyby coś tam więcej :615:
A może, jeszcze, nie mają tak rozszerzonych horyzontów
:616:
(Kobiety, a nie dziewczynki...żeby mi tu żaden prokurator nie wjechał z ostatnio modnym tematem...)
A te w wieku... średnim za to, że wiedzą czego chcą i umieją to powiedzieć i wprowadzić w czyn.
Kobiety młode się krępują (raczej) w wielu sprawach, choć chciałyby coś tam więcej :615:
A może, jeszcze, nie mają tak rozszerzonych horyzontów
:616:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Marzenia??
prosze bardzo...
Wspanialy wieczor zakonczony wspanialym seksem kilkugodzinnym [wlaczajac w to gre wstepna/kapiel/prysznic] w pokoju pelnym swiec zapachowych, koniecznie nastrojowa muzyczka [jak dla mnie - jazz najlepiej - T. Stanko, M. Bogdanowicz i inni], kobieta z pieknym zapachem, znyslowa bielizna, ponczochy biale lub czarne, koszula na sobie bez niczego pod spodem, delikatne muskanie ciala partnerki do maksymalnego rozgrzania, delikatne docieranie do stref erogennych tak zeby partnerka az prosila sie o to zeby juz zaczac........
Wspanialy wieczor zakonczony wspanialym seksem kilkugodzinnym [wlaczajac w to gre wstepna/kapiel/prysznic] w pokoju pelnym swiec zapachowych, koniecznie nastrojowa muzyczka [jak dla mnie - jazz najlepiej - T. Stanko, M. Bogdanowicz i inni], kobieta z pieknym zapachem, znyslowa bielizna, ponczochy biale lub czarne, koszula na sobie bez niczego pod spodem, delikatne muskanie ciala partnerki do maksymalnego rozgrzania, delikatne docieranie do stref erogennych tak zeby partnerka az prosila sie o to zeby juz zaczac........
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
-
- Weteran
Takie...
...slubne

Takie...
...slubne
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Byłem ze starszą, z młodszą i w moim wieku. No matter the age....
A jeśli chodzi o marzenia.... no to mam liczne, kilka spełnionych, ale najważniejsze jeszcze nie (zlotooka kotka - gratluje
).
Jezioro, gwieździsta noc, ciepły koc, ewentualnie kieliszki wina, wspolna kapiel, a potem milość (podkreślam MIŁOŚĆ) na plaży...
A jeśli chodzi o marzenia.... no to mam liczne, kilka spełnionych, ale najważniejsze jeszcze nie (zlotooka kotka - gratluje

Jezioro, gwieździsta noc, ciepły koc, ewentualnie kieliszki wina, wspolna kapiel, a potem milość (podkreślam MIŁOŚĆ) na plaży...
...when you're better all alone....
Na plaży piasek w kobietę wchodzi na równi z Tobą...
... wypróbowane i odrzucone- no cóż, raz można, ale o "repecie" nie ma co myśleć.
Seks na plaży to jeden z ulubionych tematów romansideł... ale znalezienie pustej plaży to jedno wyzwanie, kwestie techniczne to drugie... lepiej już w wodzie a nie na plaży
... wypróbowane i odrzucone- no cóż, raz można, ale o "repecie" nie ma co myśleć.
Seks na plaży to jeden z ulubionych tematów romansideł... ale znalezienie pustej plaży to jedno wyzwanie, kwestie techniczne to drugie... lepiej już w wodzie a nie na plaży
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Aguś pisze:A ja bym chciała tak namiętnie i nieco brutalnie (NIECO!) gdzieś w gęstym lesie, przy drzewie, wśród zapachu sosny i igliwia. Wśród trzepotu skrzydeł ptaków, wystraszonych moim głośnym krzykiem...ach z idealnym mężczyzną...
I kleszcze wbijajace sie w tylek. Dzieki, postoje
Na plazy tez kapa, nienawidze piasku miedzy moimi posladkami.
Z kolei w tej chwili nie marzy mi sie seks z dwoma kobietami (se poszlo marzenie), lecz:
Lawrence pisze:Wspanialy wieczor zakonczony wspanialym seksem kilkugodzinnym [wlaczajac w to gre wstepna/kapiel/prysznic] w pokoju pelnym swiec zapachowych, koniecznie nastrojowa muzyczka [jak dla mnie - jazz najlepiej - T. Stanko, M. Bogdanowicz i inni], kobieta z pieknym zapachem, znyslowa bielizna, ponczochy biale lub czarne, koszula na sobie bez niczego pod spodem, delikatne muskanie ciala partnerki do maksymalnego rozgrzania, delikatne docieranie do stref erogennych tak zeby partnerka az prosila sie o to zeby juz zaczac........
Dodam jeszcze, ze najwiekszym takim marzeniem byloby spelnienie tego o czy napisal Lawrence, a pozniej mozliwosc otworzenia oczu, i zobaczenia ukochanej osoby spiacej slodko obok Ciebie. I nie marzenie seksualne, ale milosne. Bo tu o milosc chodzi, a nie puste walenie jajkami o tylek partnerki.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”