upławy?
Moderator: modTeam
upławy?
ostatnio mam dzowna wydzieline troche zoltawa i czasem (jak biegam czy cos) wylatuje taka w ksztalcie twarogu czy to uplawy> trzeba sie zglosic do lekarza? mam 17 lat
dzieki za odp
Masz zabużenia flory bakteryjnej pochwy
(stawian na jakiś grzybek ) :564:
Ale skoro malenka objawy sa takie jak opisałaś to trwa to juz długo ! jakieś mniemam 2 tyg , dlaczego tak zwlekaz
????? dlaczego przy pierwszych objawach nie poszłas do lekaza? ONI NIE GRYZĄ !!!

Ale skoro malenka objawy sa takie jak opisałaś to trwa to juz długo ! jakieś mniemam 2 tyg , dlaczego tak zwlekaz

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
kobieta robi facetowi loda i co jakiś czas biega do kuchni...za którymś razem zirytowany facet pyta się co jest grane,babka odpowiada że ma on tyle sera że musi zagryzać chlebem...

kobieta robi facetowi loda i co jakiś czas biega do kuchni...za którymś razem zirytowany facet pyta się co jest grane,babka odpowiada że ma on tyle sera że musi zagryzać chlebem...
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
miałam identycznie (współczuje Ci swoją drogą). okazało się , że drożdżyca. tabletki doustne raz, maść dwa, no i czopki dopochwowe trzy. kuracja - dwa tygodnie i zdrowa jak ryba. tylko, że cholera, te grzyby strasznie upierdliwe są i mają tendencje do ciągłych nawrotów (osobiście miałam 3 nawroty). jak już raz załapiesz, trudne później będzie. trzeba bardzo dbać o higiene.
to tak, jakby jakaś "zrospaczona" dziewczyna kiedyś tu zajrzała. nie bójcie się i przede wszystkim nie zwlekajcie! biegiem do lekarza! czekanie aż "samo się wyleczy" to najgorsza rzecz.
to tak, jakby jakaś "zrospaczona" dziewczyna kiedyś tu zajrzała. nie bójcie się i przede wszystkim nie zwlekajcie! biegiem do lekarza! czekanie aż "samo się wyleczy" to najgorsza rzecz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”