milosc lesbijska
Moderator: modTeam
milosc lesbijska
Dziewczyny, jaki macie stosunek do innych kobiet? czy kazda z nas przechodzi okres fascynacji ta sama plcia? zauwazylam zaleznosc - podniecaja mnie kobiety dojrzale emocjonalnie i ciekawe osobowosciowo - adekwatnie do mezczyzn. mam nadzieje, ze bede sie kochac z kobieta jeszcze...nie macie takich marzen? to musi byc cudowne zespolenie..
Niedawno przeprowadzałem cos w rodzaju ankiety , na ten temat a stało sie to dlatego ze jak podrywałem dziewczyne przez internet to wysłałem jej zdjecie na którym byłem z żoną , i okazało sie ze owa podrywana była zafascynowana moją własnie zoną , wiec popytałem tu i ówdzie na ten temat wsród znajomych itd, okazało sie ze prawie kazda dziewczyna chcała by spróbowac z inną dziewczyną wiec mysla ze tro normalka .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
........
hmm- ja tez bym chciala spróbowac - ale od chęci do zrobienia tego daleka drogo - chodz kiedys......
-
jock
........
możesz sobie tam dopisac wiele rzeczy - kiedyś moze to zrobie , kiedyś było blisko , do tego doszło , chodz kiedyś już sprubowałam ale tak nie do końca - mozesz sobie to sam dokończyć na wiele sposobów - a prawdę znam tylko ja
Re: milosc lesbijska
gracja pisze:Dziewczyny, jaki macie stosunek do innych kobiet? czy kazda z nas przechodzi okres fascynacji ta sama plcia? zauwazylam zaleznosc - podniecaja mnie kobiety dojrzale emocjonalnie i ciekawe osobowosciowo - adekwatnie do mezczyzn. mam nadzieje, ze bede sie kochac z kobieta jeszcze...nie macie takich marzen? to musi byc cudowne zespolenie..
No no kto by pomyslal droga gracjo
Ja bardzo chetnie bym popatrzyl na dwie kochajace sie kobiety! Miodzio
SueEllen pisze:Kobieta (uważam, że generalnie płeć piekna jest ładniejsza od płci brzydkiej) może mi się podobać, fascynować, ale nigdy nie podniecać!
Zupełnie zgadzam się z tym zdaniem. Wiele takich pięknych dziewczyn mi się podoba ale to tylko w kwestii piękności. Ale żeby doszło do czegoś więcej raczej nie. Chociaż znowu mówią, że seks z inną kobietą jest zupełnie innym przeżyciem niż z facetem
."Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Moje kochanie jest zdeklarowaną bi. Kiedyś zapytałem co ją pociąga w innych kobietach, odpowiedziała, że jedynie druga kobieta jest w stanie pieścić kobietę w tak subtelny, delikatny sposób, odgadując jej wszystkie pragnienia i potrzeby. Z drugiej strony na pytanie z którą płcią jej w łóżku lepiej odpowiedziała, że nie da się tego porównywać bo to skrajnie różne doznania emocjonalne i psychiczne, a najlepiej jest z oboma płciami na raz 

Damian pisze:krzys pisze:... jak podrywałem dziewczyne przez internet to wysłałem jej zdjecie ...
Mam nadzieję, że nie było to coś w tym stylu "też mam 11 lat i bardzo chciałbym się z Tobą spotkać", czy jakoś podobnie (jak w TV)
Wyrwałes to zdanie z kontekstu :547:

temat rzeka. ja juz pisalam o moich doświadczeniach z kobietami. przechodze pewne fazy, raz zupełnie o tym nie mysle a czasami wręcz posuzkuję
mysle że w życiu każdej kobiety jest taka fascynacja tą samą płcią. Jednak nie ma to jak facet w łóżku. najlepsze pieszczoty kobiece nie zastąpią mężczyzny
mysle że w życiu każdej kobiety jest taka fascynacja tą samą płcią. Jednak nie ma to jak facet w łóżku. najlepsze pieszczoty kobiece nie zastąpią mężczyzny
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
A ja zazdroszczę tego kobietom - bez urazy Panowie, ale nie tknąłbym Was nawet paluszkiem w tym sensie - i wiem że vice versa - hehe, no co najwyżej możemy się stuknąć
Popieram, mnie też bierze obrzydzenie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump- taka_jedna
- Maniak

Kobieta może mi się podobać, fascynować, ale nigdy nie podniecać![/quote]
zgadzam się całkowicie
Nie myślę o seksie z kobietą, ale może dlatego ze oznaczałoby to seks z nie_moim_kochaniem...może gdybym była sama miałabym inny pogląd, ale jak o tym myśle to nie mam ochoty
Poza tym nie jestem piekna i mojemu kochanemu mogę sie podobać ale innej kobiecie to chyba nie bardzo 
Kobieta może mi się podobać, fascynować, ale nigdy nie podniecać![/quote]
zgadzam się całkowicie

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
kiedyś gadałam z kumpelą o naszych kłopotach sercowych... o tym, że faceci zupełnie nas nie rozumieją, nie znają naszych potrzeb i często nas przy tym ranią, po czym ona doszła do wniosku, że najlepiej by nam było z kobietą
Kobiety po prostu najlepiej rozumieją siebie nawzajem - czego im potrzeba, czego oczekują... Znają zarówno swoje ciało jak i duszę. M.in. chyba dlatego rodzi się miłość lesbijska. Jednak ja takich ciągot nie odczuwam. Przemknie mi czasem mimowolnie taka myśl - jednak zaraz się wycofuję. Wydaje mi się to po prostu niemoralne i zdecydowanie wolę odnajdywać przyjemność w ramionach faceta. Jest inny niż ja - i to mnie właśnie fascynuje.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Jak czytem takie brednie to moje nadgarstki wpadają w stan odretwienia !
Sami sobie jestescie winne !~!!!!!! wszystkie małolaty , albowiem o swych potrzebach trzeba z partnerem rozmawiać , a nie zalic sie kolezance
dlaczego sie nie pozalicie swemu chłopakowi by ten cos zmienił
kobiety znja swe ciało jak i dusze ! :547: :566: akurat !!!
Sami sobie jestescie winne !~!!!!!! wszystkie małolaty , albowiem o swych potrzebach trzeba z partnerem rozmawiać , a nie zalic sie kolezance
dlaczego sie nie pozalicie swemu chłopakowi by ten cos zmienił kobiety znja swe ciało jak i dusze ! :547: :566: akurat !!!
Ja w zasadzie tez jestem zdeklarowana hetero, ale jest taka jedna kolezanka... dziewczyna mojego kumpla, no co ja poradze ze kobietka okropnie mi sie podoba i to w ten szczegolny sposob... nawet kiedys niby w zartach powiedzialam IM o tym, ON od razu podłapał i zaproponował trójkącik, ONA cóż zwyczajnie dała mi kosza
Z reszta i tak by mi chyba odwagi nie starczylo
krzys pisze:o swych potrzebach trzeba z partnerem rozmawiać , a nie zalic sie [kolezancedlaczego sie nie pozalicie swemu chłopakowi by ten cos zmienił
przepraszam, a skąd Ty możesz o tym wiedzieć? co z tego że mówię, jak zaraz usłyszę jakieś zarzuty pod swoim adresem albo nawet jak się coś zmieni to za jakiś czas będzie tak samo jak przedtem??
poza tym czasem jest potrzeba zwierzenia się komuś, kto Cię naprawdę zrozumie i jakoś wesprze, co nie? jak się umawiasz z kumplostwem, to często się gada o takich sprawach
krzys pisze:Sami sobie jestescie winne !~!!!!!! wszystkie małolaty
...widzę, że wiek tutaj odgrywa znaczną rolę... wystarczy go podać, już cię odpowiednio zaszufladkują... wspaniale. Tak jakby o wiele starsze ode mnie osoby nie przechodziły tego samego. Ale skądże... te głupie problemy mają tylko "małolaty"...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
ptaszek pisze:krzys pisze:o swych potrzebach trzeba z partnerem rozmawiać , a nie zalic sie [kolezancedlaczego sie nie pozalicie swemu chłopakowi by ten cos zmienił
przepraszam, a skąd Ty możesz o tym wiedzieć? co z tego że mówię, jak zaraz usłyszę jakieś zarzuty pod swoim adresem albo nawet jak się coś zmieni to za jakiś czas będzie tak samo jak przedtem??
poza tym czasem jest potrzeba zwierzenia się komuś, kto Cię naprawdę zrozumie i jakoś wesprze, co nie? jak się umawiasz z kumplostwem, to często się gada o takich sprawachkrzys pisze:Sami sobie jestescie winne !~!!!!!! wszystkie małolaty
...widzę, że wiek tutaj odgrywa znaczną rolę... wystarczy go podać, już cię odpowiednio zaszufladkują... wspaniale. Tak jakby o wiele starsze ode mnie osoby nie przechodziły tego samego. Ale skądże... te głupie problemy mają tylko "małolaty"...
Mowisz i słyszysz zażuty pod swoim adresem
W sprawach kobieco meskich dotyczacych sexu z nikim nie rozmawiam jak tylko z ta z która jestem !!!
Masz racje w jednym ....nie tylko małolaty maja takie problemy , ale jednoczy wszystkie was jedno , i nie ma sie co oburzac
sami sobie jestescie winne bo na to pozwalacie !!!!nigdzie Cie nie zaszufladkowałem ! natomiast problem ....tak !
Na koniec chce tylko powiedzieć , iż zdziwionym wielce Twym pisaniem , bo jak bym ja miał sie wyzalać kolegom ,a nie swej kobiecie , to moje pytanie brzmi

Sue ! Ja tego czego oczekuje to to mam
dlatego iż o to zabiegam i tego wrecz żądam ! to samo proponuje wiec i wam ! Bo chore jest zalenie sie kolezankom , czy taz kolegom o swych problemach łóżkowych , rozumiem iż kazdy też takowe ma ! ale to trzeba prać brudy w własnym domu .A moze ja za stary juz jestem na to forum
??? :566: Cóz to za kochanek , który wie o potrzebach swj kobiety , a sie do nich nie stosuje :565:
'GADAJ MI TU ZARAZ CZEGO OCZEKUJESZ "
ODP:
MIŁOSCI
ZROZUMIENIA
CZUŁOSCI
AKCEPTACJI
SZCZEROSCI
PRAWDY
DELIKATNOSCI!!!!!!
I.............ODDANIA !
ichoc niektóre sie pokrywają przezemnie wymienione "rzeczy" to jednak wazne by były wymienione !
to w kwesti mej
w kwesti po poscie
? Byscie dbały o swe potrzeby 
dlatego iż o to zabiegam i tego wrecz żądam ! to samo proponuje wiec i wam ! Bo chore jest zalenie sie kolezankom , czy taz kolegom o swych problemach łóżkowych , rozumiem iż kazdy też takowe ma ! ale to trzeba prać brudy w własnym domu .A moze ja za stary juz jestem na to forum 'GADAJ MI TU ZARAZ CZEGO OCZEKUJESZ "
ODP:
MIŁOSCI
ZROZUMIENIA
CZUŁOSCI
AKCEPTACJI
SZCZEROSCI
PRAWDY
DELIKATNOSCI!!!!!!
I.............ODDANIA !
ichoc niektóre sie pokrywają przezemnie wymienione "rzeczy" to jednak wazne by były wymienione !
to w kwesti mej
w kwesti po poscie

-
anek
miłość lesbijska
Mi się ostatnio śniło, że się pieszczę z koleżanką i sen jako taki mi się podobał. Nawet powiedziałam o nim mężowi i jemu się podobał jeszcze bardziej:)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”