Na czym polegają pieszczoty z chłopakiem
Moderator: modTeam
Na czym polegają pieszczoty z chłopakiem
:oops: Witajcie! Mam 17 lat jeszcze nigdy nie wspolzylam i nigdy nie miałam chłopak. Teraz już znalazłam i bardzo go kocham ale nie wiem jak wyglądają pieszczoty. Prosze Was pomóżcie mi jak mają wyglądać pieszczoty, żeby chłopaka zadowolić.
- szczęściarz
- Zaglądający
... SPOKO!! NARAZIE SPOKOJNIE ZACZNIJCIE OD POCAŁUNKÓW NORMALNIE NIE ŚPIESZCIE SIĘ DO NICZEGO, A DALSZE PIESZCZOTY WYCHODZĄ W PRANIU!!- SAME Z SIEBIE
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!
POZDRAWIAM!!
POZDRAWIAM!!
Do niedoswiadczonych panienek.
Tak jak tu juz mówił ktoś : zaczynacie od pocałunków.
To jakby wstęp do pieszczot.
Potem obnażanie(od zdjęcia koszuli-do zdjęcia spodni) i dotykanie(kark,grzbiet szyja tors i coraz niżej).
Podczas całowania juz chłopakowi pręży się członek b. często i pragnie byc tam dotykany.To dotykanie tam zaczyna się od dotykania członka najpierw przez spodnie.
A szczytowa pieszczotka...to wyjęcie wzwiedzionego członka chłopakowi i pieszczenie go ręką dziewczyny.
To dosyć proste wszystko.
Pieszczenie dziewczyny...tak samo przebiega...stopniowe jej obnażanie i zbliżanie się pieszczącej dłoni do jej krocza.
Powodzenia!
Tak jak tu juz mówił ktoś : zaczynacie od pocałunków.
To jakby wstęp do pieszczot.
Potem obnażanie(od zdjęcia koszuli-do zdjęcia spodni) i dotykanie(kark,grzbiet szyja tors i coraz niżej).
Podczas całowania juz chłopakowi pręży się członek b. często i pragnie byc tam dotykany.To dotykanie tam zaczyna się od dotykania członka najpierw przez spodnie.
A szczytowa pieszczotka...to wyjęcie wzwiedzionego członka chłopakowi i pieszczenie go ręką dziewczyny.
To dosyć proste wszystko.
Pieszczenie dziewczyny...tak samo przebiega...stopniowe jej obnażanie i zbliżanie się pieszczącej dłoni do jej krocza.
Powodzenia!
Jarek pisze:Ja wiem jedno:silne pieszczoty nie zakończone sexem są niebezpieczne.
Jak kiedyś tak robiłem, to mnie potem niemiłosiernie jądra bolały, dziewczyna pewnie też jakoś to odczuwa.
A czy orgazm mozna osiagnac tylko przez seks
Jarek pisze:Ja wiem jedno:silne pieszczoty nie zakończone sexem są niebezpieczne.
Jak kiedyś tak robiłem, to mnie potem niemiłosiernie jądra bolały, dziewczyna pewnie też jakoś to odczuwa.
Wiesz, moja teoria na temat bolenia jajek po pieszczotach jest taka, ze sperma sie gromadzi i mimo pozbywania sie jej w formie plytu ejakulacyjnego to nie wystarcza. Sa nabrzmiale bo przepelnione po brzegi to i bola
Ja takie cos mialem na poczatku znajomosci z dziewczyna, jak zaczelismy chodzic i przy zwyklym calowaniu sie strasznie podniecalem

:/
powiem tak - laski nie są znowu takie nie czułe -was facetów może i jaderka bolą ale to nic - poczawszy od obolałych piersi (jeśli je pieścicie) nie można nawet nad ranem stanika włożyc :567: a więcej niz ból znaczy dla mnie znudzenie... po wielkich pieszczotach nic nie zakończonych to się nic potem ku*wa nie chce... U mnie jest tak - nie wiem jak u innych lasek - pozdro dla was
Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
jak powinny wygladac pieszczoty? nikt Ci tego nie powie jak to powinno byc , u kazdego jest to inaczej , wlasnie jedni lubia to a drudzi co innego wiec tak powiedziec prosto nie idize .
jelsi moge zapytac , ile juz jestescie razem?
jelsi dlugo to troche sie dziwie ze jeszcze nie wesz co lubi ten Twoj:)
z biegiem czasu wszytskiego sie dowiesz .. i sama poznasz co to znaczy
jelsi moge zapytac , ile juz jestescie razem?
jelsi dlugo to troche sie dziwie ze jeszcze nie wesz co lubi ten Twoj:)
z biegiem czasu wszytskiego sie dowiesz .. i sama poznasz co to znaczy
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
na początku przyjemny jest sam dotyk, głaskanie, pocałunki. Jak będziesz go dotykać będzie to przyjemne też dla ciebie. Zauważysz co sprawia mu największą przyjemność. Na początku będziecie się uczyć siebie, więc możecie sobie wzajemnie pokazywać gdzie i jak się dotykać. Punkty erogenne są w jakiś sposób określone u płci jednak każdy z nas lubi co innego i seks układa się inaczej, więc najlepiej sprawdzać stopniowo co lubimy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”