Przejdzmy do pytania:
Co sądzicie o noszeniu stringów przez facetów??
(nie wiem czy to dobry dział)
Moderator: modTeam
Marcin_17 pisze:Ja dokładnie mam takie same zdanie o strongach. Przecież jeżeli ktoś je wymyślił to dlaczego ich nie używać.
Również mam kilka (kilkanaście) par i chodzę w nich. Na początku było trochę dziwnie ale już się przyzwyczaiłem. :570:
Jaga pisze:Facet w stringach bardzo chce zwrócić uwagę na własne cztery litery, a po co? Odpowiedź może sie dwuznaczna nasuwać...
DREADMAN pisze:Marcin_17 pisze:Ja dokładnie mam takie same zdanie o strongach. Przecież jeżeli ktoś je wymyślił to dlaczego ich nie używać.
Również mam kilka (kilkanaście) par i chodzę w nich. Na początku było trochę dziwnie ale już się przyzwyczaiłem. :570:
hmm chodzic w strongach jeszce nie probowalem![]()
![]()
ja myslalem ze je sie pije o nic moze sie chodzi jak tu Marcin _17 napisal ze ma sie kilka par
![]()
hmm co za moda
![]()
ale se jaja zrobilem no nic nie moglem sie powstrzymac
![]()
hehehe ze bylo dziwnie to rozumiem ale ja bym sie nie przyzwyczajil
Mysiorek pisze:Facet w stringach?
To może jeszcze minióweczka
Stingi na facecie kojarzą mi się z tancerzami erotycznymi i z gejami (bez obrazy).
Damian pisze:Mysiorek pisze:Facet w stringach?
To może jeszcze minióweczka
Stingi na facecie kojarzą mi się z tancerzami erotycznymi i z gejami (bez obrazy).
To może wyjaśnij nam, dlaczego kojarzą Ci się także z gejami?
Tok myślenia typu "kojarzy mi się z..." jest śmieszny. A jeśli geje z całego świata postanowiliby nosić TYLKO i WYŁĄCZNIE ubrania Adidasa, to... wszyscy, którzy je noszą to geje?
Każdy nosi, to co lubi. Część hetero nosi bokserki, inni zwykłe slipy, a jeszcze inni stringi. Tak samo jest zapewne z gejami - część nosi bokserki...
Poważniejsze argumenty byłyby potrzebne. Geje mają swoje znaki, za pośrednictwem których informują otoczenie o swojej orientacji seksualnej. I nie słyszałem jeszcze, ani nigdzie nie czytałem, że są to właśnie stringi
A jeśli geje z całego świata postanowiliby nosić TYLKO i WYŁĄCZNIE ubrania Adidasa, to... wszyscy, którzy je noszą to geje?
Każdy nosi, to co lubi.
Część hetero nosi bokserki, inni zwykłe slipy, a jeszcze inni stringi. Tak samo jest zapewne z gejami - część nosi bokserki...
Poważniejsze argumenty byłyby potrzebne. Geje mają swoje znaki, za pośrednictwem których informują otoczenie o swojej orientacji seksualnej. I nie słyszałem jeszcze, ani nigdzie nie czytałem, że są to właśnie stringi
Mysiorek pisze:No nikt nie lata ze stringami na wierzchu (oprócz Kobiet-oczywista), dlatego stringi u nich to nie znak "uliczny". Stringi u nich to znak, że jest się pasywnym, czyli biorcą, czyli kobietą. Bokserki u geja oznaczają, że jest się aktywnym, czyli dawcą, czyli facetem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 345 gości