Pytania, które pozostawiają wiele wątpliwości

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
intriguing
Zaglądający
Zaglądający
Pytania, które pozostawiają wiele wątpliwości

Postautor: intriguing » 27 sie 2004, 16:39

Mój pierwszy raz był bardzo bolesny. Trudno było przebić błonę. A teraz nie wiem czy to, co się ze mną dzieje jest normalne. Mój chłopak użył prezerwatywy, dlatego nie obawiam się ciąże. Tylko o co innego. Po zerwaniu błony dziewiczej pojawiła się krew. Wiem, że to normalne, ale czy normalne jest to, że tuż po nim pojawiło się plamienie? Dziś (na drugi dzień) też jest, chociaż bardzo znikome.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2004, 16:25 przez intriguing, łącznie zmieniany 1 raz.
(:AniOłeCzeK:)

Postautor: (:AniOłeCzeK:) » 27 sie 2004, 18:29

Myślę, że naprawdę nie masz czego się obawiać, chyba że krwawienie przedłuży się do tygodnia i dłużej. Organizm kobiety reaguje różnie na przerwanie błony, bądź przygotowana na to, że podczas następnych kilku stosunków może także wystąpić krwawienie i niewielki ból, związany z ocieraniem zranionej skóry, ale to zupełnie normalne. Życzę cierpliwości i wytrwałości, a na pewno wszystko skończy się dobrze i przyjemnie:P ;)
Awatar użytkownika
intriguing
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: intriguing » 27 sie 2004, 18:37

Bardzo dziękuję. Uspokoiłam się. Myślę, że plamienie wkrótce się skończy bo już jest prawie niewidoczne. A czy jest sposób, żeby stosunki stały się mniej bolesne?
Kobieta maluje sobie paznokcie po to, aby mieć 10 serc pod ręką...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sie 2004, 18:58

Wieksze podniecenie , dłuzsza gra wstepna itrd, z czasem wszystko sie unormuje licze ze gdzies tak po 10-15 razie ! normalka !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 27 sie 2004, 22:58

Wieksze podniecenie , dłuzsza gra wstepna itrd, z czasem wszystko sie unormuje licze ze gdzies tak po 10-15 razie ! normalka !!

no i musisz się przyzwyczaić, troszkę "rozciąnąć" :) i nie martw się :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 28 sie 2004, 08:56

a ja bym radzil teraz odczekac troche po stosunku zeby sie wszystko zagoilo :)
Ostatnio zmieniony 28 sie 2004, 11:54 przez DREADMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 sie 2004, 09:46

Nie ma co za długo czekać , trza sie z tym uporac, ze tak powiem za wczasu !! bo jak sie wszystko zagoi , to tak, jak by od nowa zaczynać ?? powoli delikatnie działać w miare mozliwosci ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”