mam panikowac czy wszystko ok???

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

20lat

mam panikowac czy wszystko ok???

Postautor: 20lat » 22 sie 2004, 19:53

mam pytanie sprawy sie maja tak mielislmy wziasc z dziewczyna prysznic i ja bylem w bokserkach a ona nago nagle wziela mojego penisa i zaczela sie smyrac po wargach sromowych wszystko bylo by dobrze gdyby nie to ze mi co nieco wylecialo(niemialem wytrysku),czy jest jakas szansa ze ona zajdzie w ciaze czy niemam sie czego bac,chyba przez bokserki sperma nieprzechodzi?co myslicie?moze cos eksperci powiedza?????powiedzialem jej ze jest spoko i ze nic niebedzie i tak tez mi sie wydaje tylko ta minimalna watpliwosc
wiem ze to moze dla was glupie i smieszne no ale ona ma 17 lat w jaj przypadku ciaza to przejebane zycie
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 22 sie 2004, 21:20

jak byłes w bokserkach i to "działo sie" przez owe odzienie to nie ma czego panikowac,tak mi sie zdaje ;) wiem ze masz watpliwosci (znam z autopsji ;) ) ale mozesz byc spokojny
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2004, 21:26

Jak ta sytuacja opisana jest prawdziwa , to mnie jest Wilibald Czarnokrosnopodolski na dodatek 3-ci :551: m Jaja sobie robisz ???? weźsie na wstrzymanie , Ona naga pod prysznicem , TY w bokserkach , no nie rozjebalo mi znów nadgarstki ! :D :547: :547:
Ona se smyrała po wargach , i czy przez bokserki .......? kupy dupy sie to nie trzyma ! :570:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 22 sie 2004, 22:17

Szkoda słów...

Wątek zamykam.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”