mam pytanie sprawy sie maja tak mielislmy wziasc z dziewczyna prysznic i ja bylem w bokserkach a ona nago nagle wziela mojego penisa i zaczela sie smyrac po wargach sromowych wszystko bylo by dobrze gdyby nie to ze mi co nieco wylecialo(niemialem wytrysku),czy jest jakas szansa ze ona zajdzie w ciaze czy niemam sie czego bac,chyba przez bokserki sperma nieprzechodzi?co myslicie?moze cos eksperci powiedza?????powiedzialem jej ze jest spoko i ze nic niebedzie i tak tez mi sie wydaje tylko ta minimalna watpliwosc
wiem ze to moze dla was glupie i smieszne no ale ona ma 17 lat w jaj przypadku ciaza to przejebane zycie
mam panikowac czy wszystko ok???
Moderator: modTeam
Jak ta sytuacja opisana jest prawdziwa , to mnie jest Wilibald Czarnokrosnopodolski na dodatek 3-ci :551: m Jaja sobie robisz
?? weźsie na wstrzymanie , Ona naga pod prysznicem , TY w bokserkach , no nie rozjebalo mi znów nadgarstki !
:547: :547:
Ona se smyrała po wargach , i czy przez bokserki .......? kupy dupy sie to nie trzyma ! :570:
Ona se smyrała po wargach , i czy przez bokserki .......? kupy dupy sie to nie trzyma ! :570:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”