ORGAZM.....?!
Moderator: modTeam
ORGAZM.....?!
Pytanie do kobietek...
Sa różne reakcje organizmu na orgazm, jedne krzyczą inne syczą...
A czy zdarzały Wam się jakieś niecodzienne sytuacje np. płacz, agresja "tuż po" bądź zniechęcenie czy obrzydzenie...?!
Ja ostatnio się rozpłakałam...zdarzyło mi się to po raz drugi...poczułam silną potrzebe by własnie w tamtej chwili to zrobić, rownocześnie z bardzo silnym uczuciem przywiązania do mojego partnera i satysfakcji z tego że jestem kochana i kocham...Czy jestem dziwolągiem czy może macie czasem podobne odczucia?!
Sa różne reakcje organizmu na orgazm, jedne krzyczą inne syczą...
A czy zdarzały Wam się jakieś niecodzienne sytuacje np. płacz, agresja "tuż po" bądź zniechęcenie czy obrzydzenie...?!
Ja ostatnio się rozpłakałam...zdarzyło mi się to po raz drugi...poczułam silną potrzebe by własnie w tamtej chwili to zrobić, rownocześnie z bardzo silnym uczuciem przywiązania do mojego partnera i satysfakcji z tego że jestem kochana i kocham...Czy jestem dziwolągiem czy może macie czasem podobne odczucia?!
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
Moja ukochana czasem mi mowi ze traci kompletnie wzrok na pare minutek ... ale to chyba nie w temacie
Ale z doswiadczenia wiem ze niektore kobiety roznie reaguja na orgazm, np. kiedys bykem z taka ze zawsze sie chciala klocic po
) ale to juz calkiem inna historia. Pozdowionka
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
krzys pisze:Wiec jestes mało romantycznaale wszystko przed Tobą ! :547:
Eeee tam. Ma dopiero 16 latek!
Chyba wszystkie reakcje inne od :"dziekuję" są O.K.
A najlepsze (chyba), gdy podczas utraty świadomości krzyczy, mruczy, jęczy*) Twoje imię.
*) niepotrzebne skreślić (ale po co?)

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mysiorek pisze:Maverick pisze:A w dziekuje jest cos zlego?
Jeśli po orgaźmie kobieta "otrzepuje się", mówi dziękuję i łapie za mopę, tudzież miotłę... :551: to chyba nie najlepiej. Sex traktuje raczej przedmiotowo.
Choć i tak jest to lepsze niż tydzień pracy na przodku ;)
No w tym swietle co Ty to przedstawiles to faktycznie nienajlepiej to wyglada :)
Tomasz pisze: Moje kochanie często dostaje ataków chisterycznego śmiechu, choć kiedyś przeszła samą siebię wykrzykując ni z gruszki ni z pietruszki: "stokrotka!!!"
Hej Tomek, no dziewczyna raczej "oryginalna" w pozytywnym tego słowa znaczeniu
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
- taka_jedna
- Maniak
ja się śmieję często "po", czasem drżę, a najczęściej się patrzę rozmarzonym wzrokiem
płakać ze szczęścia mi się zdarza, ale nie z powodu orgazmu tylko z powodu czułości (czasem po, czasem w momencie całkowicie niezwiazanym z seksem
)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
-
- Uzależniony
Mówicie, że wszystkie reakcje są normalne?! A omdlenie?! Kurcze to był wspaniały weekend, ruszylismy na podbój 3miasta, wiele wrażeń później ta noc... rozkosz nieziemska, nigdy wcześniej nie było mi tak fantastycznie, orgazm za orgazmem, chciało mi się smiać, płakać, wyć do księzyca jednocześnie... ale w pewnym momencie czekala mnie przykra niespodzianka... zrobiły mi się mroczki przed oczami i myślałam, że zaraz zemdleję... musiałam przerwać bo jeszcze naprawdę bym zemdlała...
w sumie ide za kilka dni do mojej ginekolog i nie wiem czy wypadałoby jej o tym powiedzieć, przynam się, że trochę by mnie to krepowało, zwłaszcza gdyby pod koniec okazało się, że "to się czasami zdarza", jednka nie jestem przekonana czy to nie jest coś co może budzić obawy...
jesli macie cokolwiek do powiedzenia w tej kwesti prosze o zdanie
thx
w sumie ide za kilka dni do mojej ginekolog i nie wiem czy wypadałoby jej o tym powiedzieć, przynam się, że trochę by mnie to krepowało, zwłaszcza gdyby pod koniec okazało się, że "to się czasami zdarza", jednka nie jestem przekonana czy to nie jest coś co może budzić obawy...
jesli macie cokolwiek do powiedzenia w tej kwesti prosze o zdanie
thx
Hmm..
Moja Pani za każdym razem (maleńkie wyjątki) ma "urwanie filmu".
Nie pamięta potem co mówiła, czy krzyczała, jak krzyczała, czy mruczała, czy przeorała mnie pazurkami (potem się czerwieni i mówi, że to przecież nie Ona), jak się zachowywała.
Jest to raczej odlot psychiczny. Ty piszesz o fizycznym, raczej.
Chyba musiałaś byc mocno wyczerpana fizycznie, no i dołożyły sie "przeżycia"... ja bym się nie dziwił "mroczkom".
Nie pamięta potem co mówiła, czy krzyczała, jak krzyczała, czy mruczała, czy przeorała mnie pazurkami (potem się czerwieni i mówi, że to przecież nie Ona), jak się zachowywała.
Jest to raczej odlot psychiczny. Ty piszesz o fizycznym, raczej.
Chyba musiałaś byc mocno wyczerpana fizycznie, no i dołożyły sie "przeżycia"... ja bym się nie dziwił "mroczkom".
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ta to dopiero ma wesoło ;-) Niektórzy piją hektolitry aby na moment zapomniec o Bożym świecie a Ona orggaźmik i już nie wie na jakiej planecie mieszka... fajnie ma... a Ty razem z nią pewnie niezłą zabawę ;-)
amazonka pisze: ide za kilka dni do mojej ginekolog i nie wiem czy wypadałoby jej o tym powiedzieć, przynam się, że trochę by mnie to krepowało, zwłaszcza gdyby pod koniec okazało się, że "to się czasami zdarza", jednka nie jestem przekonana czy to nie jest coś co może budzić obawy...
skoro krepujesz sie LEKARZA i twierdzisz, że omdlenia to normalna reakcja, to nie przejmuj się. Mdlej za każdym razem jak przezywasz orgazm.
Powodzenia
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”