Na początku chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić !
Myślałem pomóc sobie i na pewno wielu młodym facetom>>> i przez to chciałbym
poprosić dziewczyny o wyrażenie swojej opinii (najlepiej w jak najszerszym opisie) na pytanie>>>
KTÓRA Z POZYCJI DOSTARCZA WAM DZIEWCZYNY NAJWIĘCEJ PRZYJEMNOŚCI PODCZAS UPRAWIANIA SEXU ?
napiszcie o swoich doznaniach oraz doświadczeniach, może pare porad co robić żeby było jak najlepiej hmm...
Licze na was misiaczki!!!
pa pa Mader
NAJPRZYJEMNIEJSZE I NAJLEPSZE DOZNANIA U DZIEWCZYN>>&a
Moderator: modTeam
Trochę informacji możesz zaczerpnąć na www.durex.pl są tak opisane pozycje i w każdej wypowiadają się ludzie. Są tam też wypowiedzi dziewczyn, które mówią co im się podoba w danej najbardziej i piszą ogólną opinię.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Tomasz pisze:Co prawda dziewczyną nie jestem, ale powiem ci kolego, że nie ma złotego środka, z każdą dziewczyną jest inaczej, jedna lubi to druga coś innego.
Dokładnie tak ! to co dla jednej bedzie zajawkowe dla innej wcale byc nie musi , ike kobiet , tyle odpowiedzi i choc niektóre mogą być podobne to diabeł i tak tkwi w szczegółach które razem musicie odnalesc !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
innymi słowy - wzajemne poznawanie swego ciała i potrzeb - nie ma wielu przyjemniejszych rzeczy na tym świecie
podaj choć jedną, bo ostatnio mi się wydaje że nie ma nic przyjemniejszego
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
pierwsze zamruczenie, krzyknięcie ... (niepotrzebne skreślić lub dodać własne) zadowolonej partnerki, gdy już poznamy jej słodkie tajemnice.
ja bym coś dodała ale nie dodam, bo nie podobno bylo slodkie i podobno na pół osiedla
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”