NAJPRZYJEMNIEJSZE I NAJLEPSZE DOZNANIA U DZIEWCZYN>>&a

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mader
Bywalec
Bywalec
NAJPRZYJEMNIEJSZE I NAJLEPSZE DOZNANIA U DZIEWCZYN>>&a

Postautor: Mader » 14 sie 2004, 12:41

Na początku chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić !

Myślałem pomóc sobie i na pewno wielu młodym facetom>>> i przez to chciałbym
poprosić dziewczyny o wyrażenie swojej opinii (najlepiej w jak najszerszym opisie) na pytanie>>>

KTÓRA Z POZYCJI DOSTARCZA WAM DZIEWCZYNY NAJWIĘCEJ PRZYJEMNOŚCI PODCZAS UPRAWIANIA SEXU ???

napiszcie o swoich doznaniach oraz doświadczeniach, może pare porad co robić żeby było jak najlepiej hmm...

Licze na was misiaczki!!!

pa pa Mader
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 15 sie 2004, 20:39

Co prawda dziewczyną nie jestem, ale powiem ci kolego, że nie ma złotego środka, z każdą dziewczyną jest inaczej, jedna lubi to druga coś innego.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 15 sie 2004, 20:41

No i Tomasz Ci odpowiedział... :)
Awatar użytkownika
Xavier
Little Pig
Postautor: Xavier » 15 sie 2004, 22:00

Trochę informacji możesz zaczerpnąć na www.durex.pl są tak opisane pozycje i w każdej wypowiadają się ludzie. Są tam też wypowiedzi dziewczyn, które mówią co im się podoba w danej najbardziej i piszą ogólną opinię.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 sie 2004, 22:22

Tomasz pisze:Co prawda dziewczyną nie jestem, ale powiem ci kolego, że nie ma złotego środka, z każdą dziewczyną jest inaczej, jedna lubi to druga coś innego.

Dokładnie tak ! to co dla jednej bedzie zajawkowe dla innej wcale byc nie musi , ike kobiet , tyle odpowiedzi i choc niektóre mogą być podobne to diabeł i tak tkwi w szczegółach które razem musicie odnalesc !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 sie 2004, 09:51

trening, trening i jeszcze raz trening :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 16 sie 2004, 09:58

innymi słowy - wzajemne poznawanie swego ciała i potrzeb - nie ma wielu przyjemniejszych rzeczy na tym świecie :562:
;)...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 16 sie 2004, 10:14

innymi słowy - wzajemne poznawanie swego ciała i potrzeb - nie ma wielu przyjemniejszych rzeczy na tym świecie

podaj choć jedną, bo ostatnio mi się wydaje że nie ma nic przyjemniejszego :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 sie 2004, 10:19

podaj choć jedną, bo ostatnio mi się wydaje że nie ma nic przyjemniejszego

To zupełnie tak jak mi tylko, że juz od dłuższego czasu :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 16 sie 2004, 10:19

Proszę bardzo Wilczku - pierwsze zamruczenie, krzyknięcie ... (niepotrzebne skreślić lub dodać własne) zadowolonej partnerki, gdy już poznamy jej słodkie tajemnice.
:562:
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 11:00

zapomnieliscie o muzyce !! to równiez jest cudowne przezycie słuchać jej i się nia delektować !
Własnie leci mi w tle "Reqwiem" Mozarta , prawie na fol !! :D to jest piekne ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 17 sie 2004, 23:28

pierwsze zamruczenie, krzyknięcie ... (niepotrzebne skreślić lub dodać własne) zadowolonej partnerki, gdy już poznamy jej słodkie tajemnice.

ja bym coś dodała :) ale nie dodam, bo nie :D podobno bylo slodkie i podobno na pół osiedla :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
dryncia

Postautor: dryncia » 18 sie 2004, 15:14

Krzysiu "Reqwiem" Mozarta jest takie nastrojowe, uwielbiam to, zwłaszcza mam zły nastrój, od razu mam lepszy. Tak to na mnie działa.
Muzyka jest bardzo ważna, źle dobrana może wiele zepsuć, a ta dobra…aż się rozmarzyłam :562: .
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 sie 2004, 17:43

Dla tych, którzy będą chcieli ściągnąć sobie z netu ten nastrojowy utwór, poprawny tytuł brzmi: W. A. Mozart-"Requiem" i w pełnej wersji trwa ponad godzinkę, więc wystarczy na jeden pożądny numerek. (kochać się przy nastrojowej muzyce poważnej-to jest to).
Kochać i być kochanym

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”