pytanie - ilu do tej pory mieliscie partnerow sexualnych?
Moderator: modTeam
pytanie - ilu do tej pory mieliscie partnerow sexualnych?
Powiem tak - nigdy nie poszlam do lozka z kims kogo nie kochalam. 1 raz po 8 miesiacach. Do tej pory 3 mezczyzn. Mam 21 lat.
mam 17 i też z nikim. Muszę się podzielić z Wami moją obawą- uprawiałam peeting i oral, byliśmy b. ostrożni, za każdym razem przed pieszczotami mnie mój partner mył ręce... A teraz nie mam już 1,5 tygodnia okresu. Wiem, że nie powinnam się bać i że to na 99.99% niemożliwe, ale wiecie jak to jest......chyba dla świętego spokoju kupię sobie test ciążowy. Uspokójcie mnie, pliiiss, kilka słów otuchy proszę.
Aga pisze:uprawiałam peeting i oral, byliśmy b. ostrożni, za każdym razem przed pieszczotami mnie mój partner mył ręce... A teraz nie mam już 1,5 tygodnia okresu..
Dziewczyno, czytaj treść swojego posta zanim go wyślesz :wink: . Półtora tygodnia nie masz okresu, czy półtora tygodnia Ci się spóźnia? Poczytaj troszkę na temat jak zachodzi się w ciążę i nie zadawaj tak podstawowych pytań, bo nie masz już chyba 10 lat.
Dziwi mnie ignorancja młodych ludzi. Z jednej strony wskakują sobie do łóżek jak tylko poczują pierwszy pociąg seksualny, a z drugiej nawet nie wiedzą czym do końca jest ten seks. Nie wiedzą o podstawowych sprawach! Szok! Mają dostep do gazet młodzieżowych, telewizji, internetu. Ale nie chce im się nawet kliknąć myszką i poczytać troszkę. Oj, musi ta edukacja seksualna pojawić się w szkołach, bo u nastolatków coraz częściej spotykam średniowieczne poglądy na temat seksu i seksualności.
W wieku 21 lat juz kochałas 3- męższczyzn
no to w tym tepie dojdziej przed 30-tką do 100-ki hi hi hi , ale do rzeczy , nie istotne jest to ile sie miało partnerek sexualnych , no chyba ze ktos prowadzi statystyke , ale liczy sie to co dany zwiazek ewentualny nam dał !czego sie nauczylismy , jakie wnioski wyciagnieto ,i wazne by były to same plusy !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Do Poogie- nie chodziło mi o oral, ale peeting
Do Sue Eleen- Tobie radziłaym przeczytać posta 2 razy, zanim wyślesz odpowiedź. Powiedz mi co jest w nim takiego że świadczy o ignorancji czy niewiedzy? Nie twierdzę, że wiem wszystko, ale myślę, że na temat seksu mam sporą wiedzę. No bo chyba nie powiesz mi że w peeting nie da się zajść w ciążę? Da się, bo ostatnio jak byłam u mojego ginekologa, to opowiadał mi, że miał dwa dni wcześniej dziewczynę w moim wieku- dziewicę, która jest w ciąży. W sumie to pisząc post zdawałam sobie sprawę, że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w moim przypadku jest niewielkie- zwłaszcza że jesteśmy ostrozni i przed pieszczotami mój chłopak myje ręce dokładnie. Ale jak się jest młodym i ma się tysiąc marzeń do spełnienia, które może przekreslić jedna ciąża- to wystarczy że okres spóźnia się dwa dni i od razu człowiek nie może spać. Mi okres prawie nigdy się nie spóźnia, a teraz spóźnia się 2 tygodnie- myślę więc że mam powód do zdenerwowania! Oczekiwałam jakiś postów pełnych otuchy, pocieszających i zapewniających, że na pewno wszystko jest ok, że do zapłodnienia potrzebna jest pewna ilość spermy itd, a nie chamskich tekstów o ignorancji. A propos ignorancji- ja bym radziła się z nią zwrócić do starszych forumowiczów, którzy jak zauważyłam, kiedy tylko pojawia się pytanie, na które większość zna odpowiedź ( np. Czy przez oral można zajśc w ciąże?) to Wy zamiast odpowiadać komuś, kto po prostu nie wie lub jest ciekawy wyśmiewacie jego pytanie. Nie do tego służy forum.
Do Sue Eleen- Tobie radziłaym przeczytać posta 2 razy, zanim wyślesz odpowiedź. Powiedz mi co jest w nim takiego że świadczy o ignorancji czy niewiedzy? Nie twierdzę, że wiem wszystko, ale myślę, że na temat seksu mam sporą wiedzę. No bo chyba nie powiesz mi że w peeting nie da się zajść w ciążę? Da się, bo ostatnio jak byłam u mojego ginekologa, to opowiadał mi, że miał dwa dni wcześniej dziewczynę w moim wieku- dziewicę, która jest w ciąży. W sumie to pisząc post zdawałam sobie sprawę, że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w moim przypadku jest niewielkie- zwłaszcza że jesteśmy ostrozni i przed pieszczotami mój chłopak myje ręce dokładnie. Ale jak się jest młodym i ma się tysiąc marzeń do spełnienia, które może przekreslić jedna ciąża- to wystarczy że okres spóźnia się dwa dni i od razu człowiek nie może spać. Mi okres prawie nigdy się nie spóźnia, a teraz spóźnia się 2 tygodnie- myślę więc że mam powód do zdenerwowania! Oczekiwałam jakiś postów pełnych otuchy, pocieszających i zapewniających, że na pewno wszystko jest ok, że do zapłodnienia potrzebna jest pewna ilość spermy itd, a nie chamskich tekstów o ignorancji. A propos ignorancji- ja bym radziła się z nią zwrócić do starszych forumowiczów, którzy jak zauważyłam, kiedy tylko pojawia się pytanie, na które większość zna odpowiedź ( np. Czy przez oral można zajśc w ciąże?) to Wy zamiast odpowiadać komuś, kto po prostu nie wie lub jest ciekawy wyśmiewacie jego pytanie. Nie do tego służy forum.
Aga, wybacz jesli Cię uraziłam. Ale jak ktoś pisze, że uprawia oral, a zaraz potem pyta, czy w ten sposób można zajść w ciążę, to o czym to świadczy? No pomyśl...
Bez stosunku wyjątkowo rzadko można zajść w ciążę, ale tylko wtedy gdy wytrysk nastapi bezpośrednio przy pochwie partnerki, albo sperma zostanie tam wprowadzona (nie wiem czym - pipetą? :wink:, no może palcami... ale jakos nie mogę sobie tego wyobrazić.
Bez stosunku wyjątkowo rzadko można zajść w ciążę, ale tylko wtedy gdy wytrysk nastapi bezpośrednio przy pochwie partnerki, albo sperma zostanie tam wprowadzona (nie wiem czym - pipetą? :wink:, no może palcami... ale jakos nie mogę sobie tego wyobrazić.
o możliwości zajścia w ciążę
To ile jeszcze poradników antykoncepcji mam zamieścić na tej witrynie ? :-d
kochanie a kochanie
[quote="krzys"]W wieku 21 lat juz kochałas 3- męższczyzn
no to w tym tepie dojdziej przed 30-tką do 100-ki hi hi hi
moge to stwierdzic z cala swiadomoscią -
milosc pierwsza - szczeniacka, z polotem, ale kazdemu potrzebna
milosc druga - niemal mistyczna, "nielegalna", fascynujaca, do tej pory nie moge zapomniec.
milosc trzecia - od 4 lat ta sama, w pelni dojrzala, swiadoma i trwala.
jeszcze jakies pytanie Krzysiu?
moge to stwierdzic z cala swiadomoscią -
milosc pierwsza - szczeniacka, z polotem, ale kazdemu potrzebna
milosc druga - niemal mistyczna, "nielegalna", fascynujaca, do tej pory nie moge zapomniec.
milosc trzecia - od 4 lat ta sama, w pelni dojrzala, swiadoma i trwala.
jeszcze jakies pytanie Krzysiu?
ilość: 4:
1. Studniówka. Była mi bliska - ale nie wyszło. Ostre rżnięcie " przy wszystkich" + oral.
2. Rok drugi. Ona została po andrzejkach, "zwaliła mi"swoją delikatną rączką po czym wpakowałem jej " w szparkę":była dZiewicą. Do krzyku. Znalazła innego.
3. Pijacki seks grupowy na wycieczce. Każda z każdym. Miałem to gdzieś. Patrz 4.
4. Wybiegła za mną - wziąłem ją na pni baaaaardzo statrego drzewa. Jesteśmy razem od roku :-)))
1. Studniówka. Była mi bliska - ale nie wyszło. Ostre rżnięcie " przy wszystkich" + oral.
2. Rok drugi. Ona została po andrzejkach, "zwaliła mi"swoją delikatną rączką po czym wpakowałem jej " w szparkę":była dZiewicą. Do krzyku. Znalazła innego.
3. Pijacki seks grupowy na wycieczce. Każda z każdym. Miałem to gdzieś. Patrz 4.
4. Wybiegła za mną - wziąłem ją na pni baaaaardzo statrego drzewa. Jesteśmy razem od roku :-)))
mam 17 lat miałam i mam tego jednego partnera, niby jestem szcześliwa, kocham go, ale to chyba nie był jeszcze mój czas, niewarto się nigdy śpieszyć nawet gdy sie kocha. U mnie chyba zaważyło pewne wydarzenie z dzieciństwa i bardzo mi to przeszkadza w pełnym odczuwaniu i czasami gdy z nim jestem chce mi sie płakać, że nie moge szczerze powiedzieć, że czuje go tak mocno, mocno tam w sobie, ale tak bardzo kocham być blisko niego, że moge z tym żyć to mi wystarczy byle tylko być z nim
...
heh ciekawe pytanie...ale nie odpowiem..
pa
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”