Fisting, za i przeciw
Moderator: modTeam
Fisting, za i przeciw
A co sądzicie o fistingu bo ja jestem absolutnie przeciw. Nigdy bym tego nikomu nie robił...
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Cytat:
Fisting (od ang. fist – pięść) to rodzaj aktywności seksualnej polegający na penetracji pochwy lub odbytu za pomocą całej dłoni. Płytki fisting oznacza wsunięcie dłoni po nadgarstek, głeboki – prawie do łokcia. Fisting bywa obecny w relacjach zarówno hetero- jak i homoseksualnych, ponadto płytki – również jako forma masturbacji.
Boszzzze...
Nic mnie już nie zdziwi
wikipedia
Eee tam, przesada.
Można np. w oczodół też...
;)
PS
Tu są raczej normalni ludzie, wszelkich takich ekstremalnych wynalazków nie stosują
Można np. w oczodół też...

PS
Tu są raczej normalni ludzie, wszelkich takich ekstremalnych wynalazków nie stosują
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Encyklopedia internetowa
www.wikipedia.pl
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
Powiadacie ludzie ,że widzieliście jak pan cała ręke wsadzał...nawet z zegarkiem...a wiecie co ja widzialam... :563: film na którym jeden koleś włożył całą głowe aż po szyje...była taka łysa ogolona i świecąca blehh. I jeśli to był fotomontaż to baaaaardzo przekonujący 
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
Za: niektórym kobietą to sprawia przyjemność ( ale chyba tylko tym luuuźnym)
Przeciw: Może sprawiać ból, może się zbyt rozciągnąć a wtedy nici z wspanialego sexu
Ja tam swojej tak nigdy nie zrobie nawet gdyby by chcialła, a i tak w to nie wirze
...
Przeciw: Może sprawiać ból, może się zbyt rozciągnąć a wtedy nici z wspanialego sexu
Ja tam swojej tak nigdy nie zrobie nawet gdyby by chcialła, a i tak w to nie wirze
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”