Gładki facet
Moderator: modTeam
Gładki facet
Dziewczyny co sądzicie o tym jak facet się goli w miejscach intymnych. Czy podoba się wam bardziej? I czy nie jest to bardziej pratyczne np. podczas sexu oralnego- nie trzeba wyciągac włosków z zębów itp....
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
- taka_jedna
- Maniak
nie miałam nigdy "do czynienia" z ogolonym tam facetem, ale myślę że nie specjalnie by mi się to podobało. Jakoś tak mi pasują włosy " w tych miejscach" u faceta
a poza tym znajac go wiem że by się nie golił, bo na pewno by mu się co 3 dni nie chciało 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
taka_jedna pisze:nie miałam nigdy "do czynienia" z ogolonym tam facetem, ale myślę że nie specjalnie by mi się to podobało. Jakoś tak mi pasują włosy " w tych miejscach" u facetaa poza tym znajac go wiem że by się nie golił, bo na pewno by mu się co 3 dni nie chciało
A nie prrzeszkadzją ci włoski kiedy masz jego penisa w buzi. Bo raczej nie raz musialaś wybieracl. Pozatym penis wydaje się wtedy większy
Wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić , wtedy pojawia się ten jeden, który o tym nie wie... i to robi.
- taka_jedna
- Maniak
A nie prrzeszkadzją ci włoski kiedy masz jego penisa w buzi. Bo raczej nie raz musialaś wybieracl. Pozatym penis wydaje się wtedy większy
na penisie włosków nie ma

A to że wydaje się większy?

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
Arouse i wszyscy golacy się - nie boli was tam nic jak odrastają? Mnie boli jak np jeżdżę na rowerze albo mam majtki z czegoś innego niż 100%cotton...i te krostki ktorych jest pełno...i nie liczę ile razy się pozacinałam...a skóra na meskich "jajeczkach" jest bardzo delikatna...ja bym się bała o mojego faceta żeby sobie krzywdy nie zrobił
My jesteśmy za przystrzyżeniem (u mnie), ale przeciwko goleniu na"na łyso" (u niej przystrzyżony paseczek).
Ostatnio zmieniony 12 sie 2004, 15:44 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
taka_jedna pisze:Arouse i wszyscy golacy się - nie boli was tam nic jak odrastają? Mnie boli jak np jeżdżę na rowerze albo mam majtki z czegoś innego niż 100%cotton...i te krostki ktorych jest pełno...i nie liczę ile razy się pozacinałam...a skóra na meskich "jajeczkach" jest bardzo delikatna...ja bym się bała o mojego faceta żeby sobie krzywdy nie zrobił
Nie boli na początku może ale teraz w ogóle
taka_jedna pisze:nie miałam nigdy "do czynienia" z ogolonym tam facetem, ale myślę że nie specjalnie by mi się to podobało. Jakoś tak mi pasują włosy " w tych miejscach" u faceta
Również i ja popieram to zdanie. Chociaż głównie dlatego iż właśnie nigdy nie widziałam penisa bez włosków. A tak jak jest z włoskami mi nie przeszkadza więc nie ma co zmieniać.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Hmmm... nie sądzę, aby "tam" ogolony facet od razu musiał być homo. Są pewnie homo, którzy się tam nie golą, a jednak nimi są. Tak samo, jak są hetero, którzy się golą, a nie są homo
Podobna sprawa z depilowaniem lub goleniem włosów na klacie, czy plecach... (nie mówię o nogach). Czy facet, który goli sobie włosy na klacie, od razu jest uważany za odmieńca?

Podobna sprawa z depilowaniem lub goleniem włosów na klacie, czy plecach... (nie mówię o nogach). Czy facet, który goli sobie włosy na klacie, od razu jest uważany za odmieńca?
ale skoro my panie aż tak o siebie dbamy i męczymy się z tą depilacją to czemu panowie też nie mieliby się bardziej postarać
Mogą czemu nie. Nikt Was kobiety do tego nie zmusza. Mi tam nie przeszkadza czy jest ogolona czy nie. To Wasz wybór. Ale swoja droga wolę ogolone.
Nie uważam, że to odmieńcy. Dla mnie tylko to po prostu nienaturalne u faceta. U kobiet zresztą też nie ale mimo wszystko ładniej wygląda.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

A mi się podoba delikatne owłosienie na nogach. Takie ledwo ledwo widoczne.
Chociaż wolę gładziuteńkie nóżki.
Chociaż wolę gładziuteńkie nóżki.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
KTO POWIEDZIAŁ ZE KOBIETA WYGLADA LEPIEJ BEZ WŁOSÓW
? ja bynajmniej nie , wrecz odwrotnie !
Owłosienie na nogach ! tak to jest to , ale tylko dla oka i jeszcze muszą byż załozone no te jak sie to zwie ,...ponczochy czy te drugie , wtedy mnie to kreci !! :564: ale ja pewnie zboczuś jestem ! :547: :556:Wtedy moja wyobraznia zaczyna pracowac i wyobrazam siebie jaiez to musi być tam ciut wyzej i juz czuje jak dotykam tą jej portmanetkę i to uczucie gdy trzyma sie ją w ręku !ach ! :547: :547:

Owłosienie na nogach ! tak to jest to , ale tylko dla oka i jeszcze muszą byż załozone no te jak sie to zwie ,...ponczochy czy te drugie , wtedy mnie to kreci !! :564: ale ja pewnie zboczuś jestem ! :547: :556:Wtedy moja wyobraznia zaczyna pracowac i wyobrazam siebie jaiez to musi być tam ciut wyzej i juz czuje jak dotykam tą jej portmanetkę i to uczucie gdy trzyma sie ją w ręku !ach ! :547: :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Emperorku ale u kobiet czy mężczyzn?
Oczywiście, że u kobiet
Owłosienie na nogach ! tak to jest to
Ano, ale wszystko w swoich granicach! Żaden las na nogach, tylko delikatne, skromne, ledwo widoczne włoski, im jaśniejsze tym ich więcej może być.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”