Wielki problem ze wzwodem.Pomóżcie!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Maharaja
Początkujący
Początkujący
Wielki problem ze wzwodem.Pomóżcie!!!

Postautor: Maharaja » 29 lip 2004, 21:57

Mam 17 lat i od pewnego czasu jestem z piekną dziewczyną która bardzo kocham z wzajemnością. Nigdy wczesniej nie miałem kobiety na stałe i nie uprawiałem seksu, ona natomiast jest juz w tych sprawach doświadczona. Wkońcu postanowiliśmy że będziemy sie kochać. Przed stosunkiem bardzo obawiałem się że będe tak bardzo podniecony że to długo nie potrwa i będe musiał kończyć. Natomiast sprawy potoczyły sie zupełnie odwrotnie ponieważ mój penis nawet nie drgnął pomimo jej wielkich starań. Zrobiliśmy to tylko oralnie bo nic wiecej nie byłem w stanie zdziałać niestety. Próbowalismy już 3 razy i sytuacja sie powtarza. Tylko dzieki mojej kobiecie sie nie załamuje bo powtarza mi że wszystko będzie wporzadku i że mnie kocha jeszcze bardziej. Nie wiem co robić, jak sie zachować, staram sie wyluzować jak najbardziej ale wtedy jest jeszcze gorzej bo wtedy staram sie zapomniec o tym wszystkim i w ogóle jest klapa. Samemu podczas onanizacji nie mam ŻADNYCH problemów ze wzwodem więc na pewno impotentem nie jestem. Po prostu jakos mnie to w ogóle nie podnieca, a staramy sie bardzo. Ona mi mówi że przyczyna lezy w psychice, ale nie wie co z tym zrobić. Pomóżcie proszę jak najszybciej bo niedługo wyjeżdżam z nią na tydzień i będe z nią sam na sam więc nie chce zepsuć całego wyjazdu. Z góry dziękuje :(
Maharaja
Początkujący
Początkujący
Prośba

Postautor: Maharaja » 29 lip 2004, 23:20

Ludzie doradzcie mi coś szybko jak możecie, bo ja sie załamie jak tak dalej będzie!!
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 lip 2004, 23:31

Może nerwy... Skoro to ma być twoj pierwszy raz to moze strasznie sie denerwujesz. Moze obawiasz się tego, ze wzaraz wpadna rodzice, itp...
Jak sam juz napisałes, że przyczyna tkwi w psychice. Idź najlepiej so sexuologa, dam dostaniesz profesjonalną poradę ;) Ja przynajmniej tak bym zrobił.
A mozę przed stosunkiem wypij jakies piwko, moze puszczą chamulce;)
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 29 lip 2004, 23:59

Miałam taki przypadek...chlopak sie denerwował strasznie i były problemy. W koncu pomocna była milosc francuska :), a moze wypij sobie jedno piwko na rozluznienie "przed"..
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 lip 2004, 07:23

Samemu podczas onanizacji nie mam ŻADNYCH problemów ze wzwodem więc na pewno impotentem nie jestem.

Jak już masz dziewczynę, to zaprzestań tych praktyk. Dłuższa abstynencja powinna tu pomóc. Wyluzuj się całkowicie, jak ona juz doświadczona, to tak pokieruje, że wszystko będzie OK.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Re: Wielki problem ze wzwodem.Pomóżcie!!!

Postautor: Mysiorek » 30 lip 2004, 08:04

Maharaja pisze:...Ona mi mówi że przyczyna lezy w psychice...(

I dobrze mówi, bo tak jest.
Za bardzo chcesz, a w tych sprawach czasami nie jest to wskazane. Chcesz konkretnych wskazówek?
Proponuję zacząć sex od wzajemnego, powolnego rozbierania się wzajemnie (a nie od szybkiego wskoku do łóżka).
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 lip 2004, 08:09

Tez poleciłbym tak jak Gracja. Ty masz to w głowie i nie potrafisz sie wyluzować. Jak kobieta pozwoli wypij browara a raczej dwa lub trzy.
Stres Ci na to nie pozwala, ale będzie dobrze jak się oswoicie ze swoimi ciałami.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 lip 2004, 08:32

No... i niektórzy się dowiedzieli do czego może jeszcze służyć BROWAR ;)
:564: DO STAWIANIA :P :D

Popieram :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 30 lip 2004, 08:40

Dokładnie,strzel sobie piwko albo pokaźny kieliszeczek winka no i nie męcz małego przez jakiś czas...tak się stęskni że bryknie i będzie brykał i brykał :DDD powodzenia!
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 lip 2004, 10:08

Zrobiliśmy to tylko oralnie bo nic wiecej nie byłem w stanie zdziałać niestety.

Ona ci też zrobiła, czy ty tylko jej?Jeśli on ci też robiła, to jak sie wtedy zachował?
Kochać i być kochanym
Maharaja
Początkujący
Początkujący
Odpowiedz

Postautor: Maharaja » 30 lip 2004, 17:47

Podczas tych naszych 3 prób za każdym razem ona schodziła w dół i i próbowała go postwić biorąc w usta ale to także nic nie pomogło :( co zrobić?
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 30 lip 2004, 17:49

Sexuolog!!! Chyba sie nie wstydzisz ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 lip 2004, 19:02

Niepotrzebny mu sexuolog ! samo mu przejdzie !jak sie przyzwyczai do partnerki .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 30 lip 2004, 19:34

Albo zrob inaczej: skoro z nia wyjezdzasz, wyjdzcie gdzies potanczyc, zabawcie sie i nie "oraganizujcie" sobie sexu, jak oboje bedziecie rozluznieni, niech to wyjdzie spontanicznie, moze bedzie latwiej, jesli o tym nie bedziesz tak intensywnie myslal. Ja tak mam z samochodem (dop. sie ucze), skupiajac sie za mocno na jednej rzeczy, nie robie reszty tak jak powinnam :) Wyjdzie samo - zobaczysz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 lip 2004, 22:37

No, z samochodem to tak ze najlepiej wychodzi jak sie o tym nie mysli :)
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 31 lip 2004, 11:37

Przedewszystkim nerwy do konserwy i na eksport, nic na siłę, bo się nie uda!!!
Pogadaj z dziewczyną powiedz co i jak i wrzuć na luz!!! Inaczej czarno to wszystko widzę.
Przy tego typu problemach najlepiej chyba jednak sprawdza się pełen spontan bez planowania seksu bo to tylko zwiększa stres.
mario
Bywalec
Bywalec
Postautor: mario » 31 lip 2004, 12:40

a ja bym zrobił tak,że do tego czasu aż nie wyjedziecie zachwoajcie wstrzemieźliwość...od pieszczot i tym podobnych nawet nie całujcie sie namiętnie...a jak bedziecie namiesjcu to nie odrazu sexik...tylko idzicie na impreze i zrobicie tak jak mowila gracja....powinno sie udać...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 lip 2004, 13:32

No i musisz sie czuc komfortowo, nie mozesz sie obawiac ze ktos Ci zaraz do pokoju wejdzie.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 01 sie 2004, 18:16

tak, impreza powinna Cię rozluźnić ale nie przesadź z alkoholem, jedno piwko...góra dwa, bo zebyś był trzeżwy :) I nie masz się co martwić, wina lezy w psychice - na pewno przejdzie. No i spontanicznosc, niczego nie planujcie.
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 08 sie 2004, 09:42

Z tym samochodem to bardzo dobre porównanie. Jak jeżdżę z moim ojcem to mi się źle jeździ bo za bardzo się skupiam i wtedy zapominam czasami o niektórych rzeczach. Ostatnio bym rowerzystę mało co nie przejechał :/
A piwo jest do stawiania. :564:
"Hej Kochana, postawisz mi piwo, postawisz i małego" :D

Hmm, ja mam też piękną dziewczynę i jak pierwszy raz przyszło co do czego to stał jak dąb ale to był spontan i podchodziłem do tego na LUZIE. Za to czasami jak za bardzo chciałem to klapa była. Prędzej można by ugotowanym makaronem zagrać w bierki niż się kochać. :)

I przestań się onanizować! Od tego masz kobietę, niech Twój mały będzie dla niej! nie dla Ciebie!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
adamk
Początkujący
Początkujący
Postautor: adamk » 10 sie 2004, 16:19

Maharaja: wyrazy wspolczucia, ale nie zalamuj sie. To powinno z czasem przejsc.
Sam mialem podobnie.
Mysle, ze to czego potrzebujesz, to po prostu rozluznienia. Twoja partnerka jest wyrozumiala, wiec na pewno ci pomoze. Moja rada to sprobuj oswoic sie z jej nagoscia. Po prostu spedzcie troche czasu lezac razem w lozku (nago): obejmij ja, przytul sie, piesc jej piersi, szuje, nogi, ale nie nastawiaj sie na stosunek. Po pewnym czasie twoj problem powinien zniknac.
I jeszcze pamietaj: nawet jesli tobie nie wychodzi, to nie znaczy ze nie mozesz zaspokoic swojej partnerki.

Zycze szybkiej poprawy,
Adam
robi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: robi » 10 sie 2004, 17:14

kurcze nie wiedzialem ze może byc taki problem,piszesz ze piekna ze podnieca a uciebie nic pownienes isc do seksuologa a on każe zrobic jakieś badania,to moga być nie tylko zaburzenia
Dla pocieszenia ja ma tez problem ale w druga stronę bo juz przytulanie załancza radarek co troche mnie denerwuje:)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 sie 2004, 23:18

Dla pocieszenia ja ma tez problem ale w druga stronę bo juz przytulanie załancza radarek co troche mnie denerwuje:)
Ciesz sie, mnie czasem wystarczy jedno spojrzenie mojej Pani i to nawet moze byc normalne, tzn takie ktorym nie chciala mnie sprowokowac :D
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 11 sie 2004, 00:45

kurcze nie wiedzialem ze może byc taki problem,piszesz ze piekna ze podnieca a uciebie nic pownienes isc do seksuologa a on każe zrobic jakieś badania,to moga być nie tylko zaburzenia

Czesto młodzi mezczyzni maja coś takiego przed pierwszym razem, szczególnie jeśli bardzo emocjonalnie do tego podchodzą, bardzo chcą zeby było pięknie i żeby Jej było dobrze...nie potrzebny tu seksuolog, potrzebny czas i wyluzowanie :) A to przyjdzie...cierpliwosci :) I nie wpadaj w zadne wyrzuty sumienia bo to pogarsza sprawę a ostatnie co przyjdzie do głowy dziewczynie to mieć żal do faceta...my to wbrew pozorom rozumiemy :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”