Pieszczoty doprowadzające do szaleństwa
Moderator: modTeam
Pieszczoty doprowadzające do szaleństwa
Po analu itp. temacik może wydać się lightowy, ale to tylko pozory - proszę wklikujcie pieszczotki, które doprowadzają was do wrzenia, dreszczy, rozkoszy i bram nieba - zarówno te, których doświadczacie jak i te którymi obdarowywujecie.
No to zagaiłem, ale sam nie zacznę, bo się wstydzę :oops:
No to zagaiłem, ale sam nie zacznę, bo się wstydzę :oops:

Moja Pani przepada za uszkiem, szyjką, a dostaje powera gdy w pozycji na jeźdźca mój paluszek wędruje koło odbytu lub ciut, ciut wewnątrz. Lubi też, gdy ją trzymam za pupę mocno.
W odwrotnej pozycji, lubi gdy ją przygniatam, dosłownie, a ustami i językiem masakruję Jej uszko.

W odwrotnej pozycji, lubi gdy ją przygniatam, dosłownie, a ustami i językiem masakruję Jej uszko.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
w wersji light to ja lubie lizanie karku,plecków i brodawek :642:
natomiast moja narzeczona uwielbia pieszczenie uszka i lekkie drapanie pleców no i w sumie reszte ciała ale na razie nic już więcej nie napisze bo się niektórzy zgorszą
:
natomiast moja narzeczona uwielbia pieszczenie uszka i lekkie drapanie pleców no i w sumie reszte ciała ale na razie nic już więcej nie napisze bo się niektórzy zgorszą
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
fish pisze:O ranyJakiegoś "niedorobionego" spotkałaś. Ja to uwielbiam - podobnie jak Ty i mogę to robić dłuuuuuuuuuuugo !!
cholera a taki przystojniak, tzn mnie sie bardzo podoba :diabel2:
chociarz nie mowie ze nie bylo milo
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
a ja uwielbiam delikatny dotyk na pleckach taki ze prawie sie go nie czuje g:D no i oczywiscie calowanie w kark (zwlaszcza jak moj misiu stoi za mna- wtedy normalnie odfruwam
) no i pieszczoty uszka... mniam... to jest to co tygryski lubia najbardziej
DD no oczywiscie poza brykankiem :619:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2004, 15:00 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Ja uwielbiam się całować poza tym lubie muskanie językiem płatków uszu (bardzo podniecajace jest delikatne ciagnięcie za kolczyk), pieszczenie piersi (ale zdecydowanie wole delikatne). Jeszcze masażyk pleców zaraz nad pupcią i lizanie brzucha pod pępkiem a do spodni.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Coż , tez sie dołacze do opisu tego co lubie :
A lubie niesamowicie wiele rzeczy a które te z kolei wszyscy co juz zaczeli ta grę wiedzą o tym
Dodam tylko ze niesamowicie mnie kreci jak partnerka bawi sie i piesci delikatnie ne dłonie , całuje koncówki mych paluszków , wewnetrzną strone , jak i zewnetrzna dłoni , nadgarstków .Uwielbiam tez pieszczenie , nie tyle całowanie ,co delikatne dotykanie miejsc na brzuszku i tzw, boczków ! niesamowicie przyjemne jest tez całowanie i dotykanie zagieć okolic stawu kolanowego (z drugiej strony ) i ciut wyzej !.Jest tez miejsce na karku z tyłu głowy zaraz jak koncza sie włosy , też jest super ! o miejscach intymnych nie bede pisał bo to kazdy juz wie ! :564:
A lubie niesamowicie wiele rzeczy a które te z kolei wszyscy co juz zaczeli ta grę wiedzą o tym
Dodam tylko ze niesamowicie mnie kreci jak partnerka bawi sie i piesci delikatnie ne dłonie , całuje koncówki mych paluszków , wewnetrzną strone , jak i zewnetrzna dłoni , nadgarstków .Uwielbiam tez pieszczenie , nie tyle całowanie ,co delikatne dotykanie miejsc na brzuszku i tzw, boczków ! niesamowicie przyjemne jest tez całowanie i dotykanie zagieć okolic stawu kolanowego (z drugiej strony ) i ciut wyzej !.Jest tez miejsce na karku z tyłu głowy zaraz jak koncza sie włosy , też jest super ! o miejscach intymnych nie bede pisał bo to kazdy juz wie ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Pieszczenie uszka Lizanie, calowanie, dmuchanie, mlaskanie do uszka To dziala jak niewiem co
Hmm, wszyscy to tak wychwalają, a ja po prostu nieznosze, drazni mnie, nie wiem czemu
a ja uwielbiam masaz i całowanie posladkow.
Calowanie to w ogole dla mnie priorytetowy wstep do zabaw
Tomasz pisze:Moja Mysia-Pysia uwiebia "smyranie" i "mizianie" po pleckach pupci i tylnej części ud, a jak jeszcze dorwę piórko to już po prostu się rozpływa![]()
Z resztą każda forma łaskotek jest dla niej niebiańską rozkoszą, łaskotkoholiczka normalna
Łaskotki super rzecz
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- taka_jedna
- Maniak
łaskotki? ja mam łaskotkowstręt psychiczny, czasem podczas pieszczot zaczynam się zwijać bo mnie cos połaskocze
A co do tematu to ja dochodzę do wniosku że wszystkie moje sfery erogenne są na ciele mojego ukochanego
Jak caluje/liże go po karku, szyjce, sutkach i widzę ze mu zajebiscie to odpływam - a na mnie to az tak nie działa. odbieranie pieszczot mnie nie bawi, bo się rozpraszam. Uwielbiam tylko jego dłonie błądzące po całym ciele, no i całowanie 
A co do tematu to ja dochodzę do wniosku że wszystkie moje sfery erogenne są na ciele mojego ukochanego
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
Oj doprowadziłbym Cię wilczyco do szaleństwa
- wrrr...
ps. wybacz Kochany wilczycy, ale nie mogłem się powstrzymać, to te nadgarstki, jak mawia Krzyś :564:

ps. wybacz Kochany wilczycy, ale nie mogłem się powstrzymać, to te nadgarstki, jak mawia Krzyś :564:
Ostatnio zmieniony 01 sie 2004, 21:57 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Uzależniony
- Maniak
lorenzen - nie wiesz jak ciężko z wilczycami
dzieki za propozycję ale mi moj kochany w zupełnosci wystarcza (nie ma do jak umiejętne podlizywanie się do swojego faceta pod płaszczykiem forum
)
dzieki za propozycję ale mi moj kochany w zupełnosci wystarcza (nie ma do jak umiejętne podlizywanie się do swojego faceta pod płaszczykiem forum
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”