Na co zwracacie uwagę??
Moderator: modTeam
Na co zwracacie uwagę??
Kiedś gdzieś czytałem że jak facet widzi edziewczynę to zwraca kolejno uwagę na następujące elementy jej ciała
- na twarz
- na nogi
- na pupę
- na biust
Czy zgadzacię zię z takim stwierdzeniem??
Czy panie również patrzą się w podobny sposob na panów?? Jezlei tak na co patrzycie??
- na twarz
- na nogi
- na pupę
- na biust
Czy zgadzacię zię z takim stwierdzeniem??
Czy panie również patrzą się w podobny sposob na panów?? Jezlei tak na co patrzycie??
chyba u facetów to inna kolejnośc, najpierw biust a potem reszta hehe
ja patrze na twarz, facet musi być przystojniak i koniec :diabel2:
pozniej sa <kolejnośc przypadkowa>: dłonie, włosy, ogólny wygląd <lubie zadbanych mezczyzn>, zęby, usmiech i zapach mmmmm.
ja patrze na twarz, facet musi być przystojniak i koniec :diabel2:
pozniej sa <kolejnośc przypadkowa>: dłonie, włosy, ogólny wygląd <lubie zadbanych mezczyzn>, zęby, usmiech i zapach mmmmm.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Nie wiem, dla mnie biust jest najmniej istotny
Za to ładna buzia i nogi to podstwa!!
Za to ładna buzia i nogi to podstwa!!
Ostatnio zmieniony 28 lip 2004, 16:04 przez mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zdecydowanie najpierw patrze na twarz, potem na całą sylwetke, potem na włosy (nie lubie jak facet nie dba o swoją fryzure) no i następnie dłonie, pupa (facet ze zgrabną pupą to jest to:) ).
A jeszcze pytanie do panów: jaki według was biust jest najlepszy?
A jeszcze pytanie do panów: jaki według was biust jest najlepszy?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Jaki? Na numerach sie nie znam, wiem za najlkepszy to sredni lub mniejszy. Srednio maly moze byc
Nie jestem zwolennikiem balonow wielkich jak i lolo. A, najlepszy biust to ten, ktory pasuje do sylwetki kobiety. Nie moze dziewczyna sie skladac glownie z biusto, ale niem oze byc za maly (wtedy kobieta traci "kobieca sylwetke").
Pierwsze co przykuwa moja uwage w facecie to twarz ( usta i oczy to jest to
) , dlonie (zadbane nie ma mowy o zadnej "zalobie" pod paznokciami :563: ) , a jeszcze dopelnieniem calosci jest glos ktory czasami potrafi dzialac na mnie jak najlepszy afrodyzjak g:hmm
) , dlonie (zadbane nie ma mowy o zadnej "zalobie" pod paznokciami :563: ) , a jeszcze dopelnieniem calosci jest glos ktory czasami potrafi dzialac na mnie jak najlepszy afrodyzjak g:hmmNon! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth pisze:dopelnieniem calosci jest glos ktory czasami potrafi dzialac na mnie jak najlepszy afrodyzjak g:hmm
To pozwól, że jeszcze przy okazji zapytam jaki jest dla Ciebie najlepszy afrodyzjak oprócz męskiego głosu. Chodzi mi o te prawdziwe afrodyzjaki kupowane w aptekach albo sex-shop'ach.
Panowie też się moga wypowiedzieć jaki na nich działa i ich partnerki.
Kochać i być kochanym
jakos nigdy mi sie nie zdarzylo uzywac afrodyzjakow kupowanych w sex shopach... Po prostu jeszcze nie czulam potrzeby ich uzywania... Ale nie mowie ze nigdy nie sprobuje. Na razie "afrodyzjakami" sa dla mnie glosik mojego lubego, "to" jego spojrzenie i jeszcze pare "sztuczek" w jego wykonaniu ktore na mnie dzialaja
a wtedy to sie dzieje :619: niestety zawsze jest to tzw "partyzantka" ale moze to jeszcze bardziej nas kreci
Pozdrowionka
a wtedy to sie dzieje :619: niestety zawsze jest to tzw "partyzantka" ale moze to jeszcze bardziej nas kreci
Pozdrowionka
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
LukS pisze:Moim zdaniem najlepszy jest biust, który pasuje idealnie do ręki meżczyzny czyli taki który wypełnia całą dłoń![]()
mój kolega ma identyczne zdanie, jest do tego niezlym cyckomaniakiem :619:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
po koleji patrze na twarz a zwlaszcza oczy i usmiech, ogolna budowe ciala, pupe i nogi... wlosy.... biust akurat najmneij wazny jest... wazne tylko zeby pasowal do reszty ciala ale nie lubie duzych... najlepiej takie srednio-male 
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”