Kłopoty z orgazmem...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kris
Początkujący
Początkujący
Kłopoty z orgazmem...

Postautor: Kris » 27 lip 2004, 22:17

Moze ten temat byl poruszany na forum (powiedzcie, jesli nie chce sie Wam odpowiadac)

Od pewnego czasu piescismy sie z dziewczyna w miejsca intymnych. Od niedawna robimy to dosyc czesto,bo jej rodzice wyjechali na dlugo ;) . Jednak jest problem taki,ze ona ma problem,aby "dojsc". Kiedy ja pieszcze w pewien sposob i slysze,ze jej to sprawia duza przyjemnosc,staram sie nie przerywac i robic przez caly czas tak samo,ale po krotkim czasie jej to mija.Rozmawialismy na ten temat. Ona mowi,ze jest jej bardzo przyjemnie,ale po prostu nie moze "przekroczyc" pewnej granicy. Mowi tez,ze jest to dla niej rowniez meczace (w sumie nie dziwie jej sie). Jak dla mnie (dla chlopaka) jest to jakas ujma,ze nie potrafie jej w pelni zapokoic :( Czy ja cos zle robie???
Planujemy zrobic ten "pierwszy raz", ale ona nie jest jeszcze do konca gotowa...

Prosze pomozcie!!! Mieliscie juz takie problemy? (pytanie zarowno do chlopakow jak i dziewczyn)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2004, 22:36

Nie od razu RZYM zbudowano , nie wy pierwsi macie takie problemy i nie ostatni ! wszystko sie z czasem ułozy , gadanie tu za wiele nie pomoze , dlatego iz kazdy jest inny , razem dojdziecie - oboje do konca tej drogi i juz zawsze bedzie dobrze ! musicie sie poznać a to nie jest tak , raz dwa !! terning ,czyni mistrza !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 27 lip 2004, 22:40

1. Ile macie lat?
2. Kiedy zaczęły się Wasze pierwsze doświadczenia seksualne?
3. Czy długo jestescie razem i czy określiłbyś Wasz związek jako trwały?

Podaj więcej info :) A temat już był. W młodym wieku czesto tak bywa. Jest to normalne, nauczy się z czasem. Potrzebuje duzo milosci, ciepla, bezpieczenstwa, zaufania i cierpliwosci.
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 27 lip 2004, 23:00

Krzysiu dobrze napisał - trening czyni mistrza. Nie powinniście się przejmować, że nie wychodzi. Najważniejsze to skupić się na tym, co robicie. Nie denerwować się, bo to też nie pomaga...

Planujemy zrobic ten "pierwszy raz", ale ona nie jest jeszcze do konca gotowa...

Skoro nie jest gotowa, to odradzam... lepiej poczekać. I to nie będzie tak, że pewnego dnia ona powie "już". Do tego powinniście dojrzeć - podjąć wspólną decyzję.
Kris
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kris » 27 lip 2004, 23:10

Do Krzysia : moze panikuje :) , ale co jesli nie dojdziemy ???

SueEllen :
1) 20
2) Okolo roku (zaznaczam, ze zadne z nas jeszcze nie uprawialo seksu)
3) Jestesmy juz prawie 2 lata. Mysle,ze jest trwaly. Czasami bardzo :) , choc nie zawsze jest rozowo...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2004, 23:12

Jezeli bedziesz miał tak nie pozytywne myslenie , to na pewno bedzie ciezko !!Mozecie dochodzic do tego nawet bardzo długo , ale w koncu sie opłaci :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 28 lip 2004, 06:27

Najpierw piszesz tak:
Kiedy ja pieszcze w pewien sposob

A następnie oczekujesz odpowiedzi na pytanie:
Czy ja cos zle robie???

Nie wiem jak sobie to wyobrażasz, żeby ci odpowiedzieć co w tym "pewnym sposobie w intymnych miejscach" robisz źle.
Na tak postawione pytanie może ci odpowiedzieć tylko twoja dziewczyna.Na początku musisz z nią cały czas rozmawiać, ona sama wie co dla niej jest najbardziej przyjemne.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Re: Kłopoty z orgazmem...

Postautor: Mysiorek » 28 lip 2004, 19:34

Popieram dokładnie to co Krzys na górze napisał....ale:
Kris pisze:...staram sie nie przerywac i robic przez caly czas tak samo,ale po krotkim czasie jej to mija...

No myślę, że tu jest to "ale".
Nie myśl jak facet dochodzi, tylko jak Twoja Pani może dojść. A nasze Panie raczej dość dobrze reagują na zmiany częstotliwości i rytmu. To jak preludium i finał.
Jeśli trzeba to zwolnij, aby znowu przyspieszyć.
:)
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”