Moja dziewczyna ma 24 lata. Jest dziewica i ani myśli zrobić to ze mna przed ślubem CHodzimy już ze zosbą 4 lata a Ona nadal się wstydzi przy mnie rozebrać. Co zrobić, jak ją namówić ?
A może boi się mojhego prącia, ja biedny mam stulejkę, ale mam termin zabiegu na październik. Ale tłumaczę jej, że przecież przezyje to samo :561: :561: :561: :561: :561: :561:
I co ja biedny mam począć ?
Żeby było śmiezniej na dodatek przeżyłęm stosunek płciowy z jej siostrą :567: :567: :567: :567: Był złowiek głupi :554: :554: :554:
Liczę tylko na rzetelne odpowiedzi
Kilka pytan
Moderator: modTeam
Ja go rozumiem, zdradził (czy tam jak jeszcze chcecie to nazywajcie),chciał ją i siebie przekonać, że jego "ułomność" nie przeszkadza w odbyciu normalnego stosunku.
po prostu liczył na to, że jego dziewczyna prędzej się zdecyduje. Fakt, że teraz należy się poważnie zastanowic czy nadal czekać, bo sytuacja jest skomplikowana.
po prostu liczył na to, że jego dziewczyna prędzej się zdecyduje. Fakt, że teraz należy się poważnie zastanowic czy nadal czekać, bo sytuacja jest skomplikowana.
Kochać i być kochanym
- Mroczny Piskacz
- Maniak