owłosieni czy wydepilowani
Moderator: modTeam
owłosieni czy wydepilowani
Chciałbym sie dowiedzieć czy więcej forumowiczów jest wydepilowanych czy owłosionych.
Ja osobiście się strzygę ale nie do zera, natomiast moja narzeczona jest wydepilowana oprócz paska włosów, jednak czasem ze względu na nasze zamiłowanie do włosów jakiś czas się nie depiluje w ogóle ( no tylko pod pachami) ale nogi zostają, co wy na to, jak to jest u was?
Ja osobiście się strzygę ale nie do zera, natomiast moja narzeczona jest wydepilowana oprócz paska włosów, jednak czasem ze względu na nasze zamiłowanie do włosów jakiś czas się nie depiluje w ogóle ( no tylko pod pachami) ale nogi zostają, co wy na to, jak to jest u was?
Ostatnio zmieniony 11 lut 2012, 00:16 przez gerald, łącznie zmieniany 1 raz.
Mav, czyli wg Ciebie od owłosionej baby jest gorsza każda, która ma ze dwa/trzy dni przerwy w goleniu
Ja staram się do sprawy podchodzić racjonalnie - golę się dla faceta, nie dla siebie. To jest strasznie niewygodne, czaso- i wodo- (w przypadku prysznica) -chłonne. Gdy jakiś czas nie widzę się z Moim, albo "nie planujemy" "bliższych" spotkań, to szczerze nie odczuwam potrzeby machania maszynką. Zupełnie mi to nie przeszkadza.
I nie wyobrażam sobie, że gdy zamieszkamy wreszcie razem, to będę goliła się CODZIENNIE
Strata czasu, a faceta mam przecież Normalnego 
Ja staram się do sprawy podchodzić racjonalnie - golę się dla faceta, nie dla siebie. To jest strasznie niewygodne, czaso- i wodo- (w przypadku prysznica) -chłonne. Gdy jakiś czas nie widzę się z Moim, albo "nie planujemy" "bliższych" spotkań, to szczerze nie odczuwam potrzeby machania maszynką. Zupełnie mi to nie przeszkadza.
I nie wyobrażam sobie, że gdy zamieszkamy wreszcie razem, to będę goliła się CODZIENNIE

Z przyczyn praktycznych. Owlosione nogi moze nie sa specjalnie piekne (choc nie kazda kobieta ma az tyle ze musi golic) ale takie z odrostami drapia i to irytuje. Podobnie irytuje odrost w bikini bo drapie twarz.Nemezis pisze:Mav, czyli wg Ciebie od owłosionej baby jest gorsza każda, która ma ze dwa/trzy dni przerwy w goleniu
Sama czuję się lepiej jak jestem wydepilowana, ale ostatnio zaniedbuję się w tej materii. Ale ani mi, ani mojemu to nie przeszkadza.
Facet też mógłby się golić (od święta to robi), ale też nie jest to mój wymóg konieczny żeby zejść niżej do jego czułych punktów (chociaż parę razy prawie by się nastój popsuł gdy zaczęłam kaszleć bo mi włosek w ustach utknął).
Facet też mógłby się golić (od święta to robi), ale też nie jest to mój wymóg konieczny żeby zejść niżej do jego czułych punktów (chociaż parę razy prawie by się nastój popsuł gdy zaczęłam kaszleć bo mi włosek w ustach utknął).
- sex-to-nie-tabu
- Początkujący
- Początkujący
Ja osobiście nie wyobrażam sobie nie być wydepilowaną, dla mnie to uczucie jakbym był abrudna (choć wiem, że jedno z drugim nie ma nic wpólnego).
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 06:36 przez Zielona900, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Początkujący
Maverick pisze:Z przyczyn praktycznych. Owlosione nogi moze nie sa specjalnie piekne (choc nie kazda kobieta ma az tyle ze musi golic) ale takie z odrostami drapia i to irytuje. Podobnie irytuje odrost w bikini bo drapie twarz.Nemezis pisze:Mav, czyli wg Ciebie od owłosionej baby jest gorsza każda, która ma ze dwa/trzy dni przerwy w goleniu
Tak samo zarost mężczyzn drapie a całować się pozwalamy
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran