Sny erotyczne:)
Moderator: modTeam
- taka_jedna
- Maniak
czy często śnią się Wam sny erotyczne? Może pamiętacie jakieś szczególnie miłe? Podzielmy się "doświadczeniami"...a potem wyślemy to do jakiegoś serwisu z opowiadaniami
Mi się prawie nigdy nie śni sam seks, tylko ten moment "tuż przed". I jak jestem już tak barrrdzo podjarana to wtedy ktos wchodzi (w śnie) albo po prostu się budzę Ale to uczucie po przebudzeniu...mrrrr...dajcie mi tu moje kochanie
Mi się prawie nigdy nie śni sam seks, tylko ten moment "tuż przed". I jak jestem już tak barrrdzo podjarana to wtedy ktos wchodzi (w śnie) albo po prostu się budzę Ale to uczucie po przebudzeniu...mrrrr...dajcie mi tu moje kochanie
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Takie sny nie biorą się z niczego, pewnie miałaś takie przykre sytuacje na jawie...Nie powiem, żebym nie miewał takich snów, ale zawsze kończą się miłym finałem, a jak jeszcze po przebudzeniu leży koło mnie moje Kochanie, to najpierw jej ze szczegółami opowiadam i to ją nakręca, żeby przeżyć na jawie, a mój "niezawodny przyjaciel" już w gotowości i tylko na to czeka. I jak tu nie wierzyć w sny...
Ostatnio zmieniony 24 lip 2004, 17:23 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
taka_jedna pisze:Mi się prawie nigdy nie śni sam seks, tylko ten moment "tuż przed".
To witaj w klubie. Mi się zawsze śni do momentu kiedy jesteśmy nago i wtedy koniec, budze się lub dalej nie pamiętam. Pamiętam mój jeden najciekawszy taki sen co utkwił mi w pamięci . Ale prosze się nie śmiać. To był takie coś, że byłam jedyną kobietą w całym mieście . Do tego 100 bardzo przystojnych mężczyzn . I wszyscy zabiegali o moje względy. To było coś.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak
no ja tak mam z ta mokroscia A przykrych sytuacji nie miałam, bo dla mnie to przykre nie jest, raczej zabawne I tylko raz miało miejsce. Czesciej się budze niz ktoś wchodzi, po prostu rzadko jest finał Jarku, a moze cos opowiesz?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
no ja tak mam z ta mokroscia A przykrych sytuacji nie miałam, bo dla mnie to przykre nie jest, raczej zabawne.
...a nie zdażyło ci się przeżyć orgazmu we śnie? Wcześniej, kiedy nie było tak częstego seksu z partnerką jak teraz, moje sny odzwieciedlały moje marzenia i wyobrażenia, podczas których dochodziło do polucji. Teraz takie sny mam coraz żadziej i jest to raczej "film" z miłych chwil we dwoje z przeszłości i nie dochodzi już do polucji, tylko jak partnerka jest obok, to powtarzamy to na jawie.
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Mi się zawsze śni do momentu kiedy jesteśmy nago i wtedy koniec, budze się lub dalej nie pamiętam
...i pewnie jak się obudzisz jesteś już mokra i co dalej, myślisz tylko o jednym?
No wtedy zwykle jestem mokra ale nie zawsze potem jak się obudze to myśle o seksie. Czasami po prostu mam ochote znowu zasnąć. Albo też czasami nagle po przebudzeniu zaczyna mi już przechodzić ochota na seks.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- taka_jedna
- Maniak
orgazmu w snach nie mam, bo do seksu nie dochodzi Raz tylko pamietam sen że się kochalismy w jakimś sklepie w przebieralni i jakis facet na nas patrzył
A co do partnerów..zawsze jest to moj kochany Chociaz 2 razy mi się snił romans z innym (ale do niczego nie doszlo)...i straszne wyrzuty sumienia
A co do partnerów..zawsze jest to moj kochany Chociaz 2 razy mi się snił romans z innym (ale do niczego nie doszlo)...i straszne wyrzuty sumienia
Ja tam lubię opowiadać mojej Pani swoje sny po przebudzeniu,a szczególnie te milutkie, erotyczne, ona mi też swoje opowiada. I jak tak leżymy sobie razem, to żeby powtórzyć je na jawie, nie jest potrzebna nawet długa gra wstępna, bo oboje jesteśmy juz tak nakręceni, że tylko wchodzić i jazda. Moja Pani po takim śnie jest tak mokra, że prześcieradło do wymiany. Oboje lubimy takie sny...
Kochać i być kochanym
Orgazmy we śnie? zdarzały się..
Przez sny można się zakochać. (znam przypadki)
Dziwne, mam kumpla, który wcale mi się fizycznie nie podoba, a śni mi się od kilkunastu dni, z małymi przerwami, niemal codziennie! Sen monotematyczny - w każdym się całujemy, ale za każdym razem jest to elektryzujące..Teraz w jego obecności nie mogę się opędzic od niepoprawnych myśli
Przez sny można się zakochać. (znam przypadki)
Dziwne, mam kumpla, który wcale mi się fizycznie nie podoba, a śni mi się od kilkunastu dni, z małymi przerwami, niemal codziennie! Sen monotematyczny - w każdym się całujemy, ale za każdym razem jest to elektryzujące..Teraz w jego obecności nie mogę się opędzic od niepoprawnych myśli
gracja pisze:Dziwne, mam kumpla, który wcale mi się fizycznie nie podoba, a śni mi się od kilkunastu dni, z małymi przerwami, niemal codziennie! Sen monotematyczny - w każdym się całujemy, ale za każdym razem jest to elektryzujące..Teraz w jego obecności nie mogę się opędzic od niepoprawnych myśli
Może mu o tym powiedz...
Może mu o tym powiedz...
WIe o snach, nie zna ich tematyki
Ja wiem z czego to wynika. Koles jest akobiecy, nigdy nikogo nie mial i nie wysyla zadnych werbalnych i niewerbalnych sygnalow w stosunku do kobiet. Nie jest gejem, ale chyba ma jakies kompleksy. Taki facet-nie-do-zdobycia. Z tych, którzy nigdy nie mówią, że mu się ktos podoba. Człowiek - kumpel. I ja chyba podświadomie chciałabym go uwieść
- taka_jedna
- Maniak
uwielbiam erotyczne sny, przeważnie konczą sie u mnie orgazmem. w snach uprawiam sex z mężczyznami i kobietami. raz miałam taki sen z moim teściem...brrrr, ale doszłam heheheh
nie wiem z czego to wynika. szkoda że ostatnio mam ich mniej......
raz obudzilam sie po takim snie i odrazu rzuciłam sie na mojego faceta. miłe wspomnienie
nie wiem z czego to wynika. szkoda że ostatnio mam ich mniej......
raz obudzilam sie po takim snie i odrazu rzuciłam sie na mojego faceta. miłe wspomnienie
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Jarek pisze:Skoro zaliczyłaś ten sen do przyjemnych, zakończonych orgazmem, to coś w tym musi być. Pewnie facet jeszcze w sile wieku, atrakcyjny seksualnie,zalecający się do nie mniej atrakcyjnej synowej...
oh nie ! zabijesz mnie tym ! :509:
nie zalecajacy sie na szczescie.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
uwielbiam erotyczne sny, przeważnie konczą sie u mnie orgazmem.
ja mam takie pytanie natury technicznej. Skad wy kobiety wiecie ze mialyscie orgazm we snie? u mezczyzn polucja rozumiem - slady na bielisnie, poscieli. Ale u kobiet?
Miewam sny erotyczne ale raczej nie koncza sie one u mnie orgazmem, ale moze ja czegs nie wiem?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”