Dojrzałe kobiety
Moderator: modTeam
Dojrzałe kobiety
Witajcie
Jestem tu nowy i mam do was pytanie.
Strasznie podniecaja mnie kobiety po 40 i ogladam bardzo duzo zdjec w necie z ich udziałem.
Czy ja jestem nienormalny??
Jestem tu nowy i mam do was pytanie.
Strasznie podniecaja mnie kobiety po 40 i ogladam bardzo duzo zdjec w necie z ich udziałem.
Czy ja jestem nienormalny??
A ja lubie i starsze i młodsze .wszystkie kobiety sa piekne , pod warunkiem iż są zadbane![]()
Nie wszystko złoto, co się świeci...to, że są piękne, nie oznacza wcale, że są dobre w seksie (chociaż, w przypadku starszych, z racji doświadczenia, teoretycznie tak powinno być).
ps.Gdybyś mógł jeszcze dopowiedzieć co oznacza w twoim mniemaniu "zadbane"
Kochać i być kochanym
O rany ! to nie mozliwe bym musiał takie cos wyjasniać , z kim ja tu przebywam :547:
OKI"
Kobieta zadbana to taka , która dba o siebie , czyli, ładne włosy , dobra fryzura , dobry makijarz (ja lubie ostry ),czyste wypielęgnowane zęby , odpowiedzia waga do swego wzrostu ,zadbana czyli ładna cera ,ładne dłonie , panokcie , ładne zadbane stopy ,ładne ciało czyli troche opalone troche wysportowane , ładnie schludnie zawsze i z gustem ubrana (po kobiecemu )
nigdy nie widziałeś zadbanego samochodu , powiedzmy z lat 70 tych
?? :547: :546: :564:
OKI"
Kobieta zadbana to taka , która dba o siebie , czyli, ładne włosy , dobra fryzura , dobry makijarz (ja lubie ostry ),czyste wypielęgnowane zęby , odpowiedzia waga do swego wzrostu ,zadbana czyli ładna cera ,ładne dłonie , panokcie , ładne zadbane stopy ,ładne ciało czyli troche opalone troche wysportowane , ładnie schludnie zawsze i z gustem ubrana (po kobiecemu )
nigdy nie widziałeś zadbanego samochodu , powiedzmy z lat 70 tych
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jarek pisze:... bo tak się utarło, że to facet musi o nie zabiegać, a one udają cnotki i wielkie księżne udzielne....
Tak się utarło u facetów!!
A to One (przeważnie) pchają nas do zdobywania.
Jeśli nie daje znaków, tzn. że nie chce.
(choć czasem dobrze zaatakowana, poddaje się)

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”