Jak całować dziewczynę?
Moderator: modTeam
Jak całować dziewczynę?
Mam mały problem nigdy nie całowałem się z dziewczyną i nie wiem jak się to robi. Proszę Was o pomoc w tej sprawie. Opiszcie jak Wy to robicie w możliwie jak najdokładniejszy sposób. Dziękuje za każdą informacje, sugestie.
Najpierw kontakt wzrokowy..obejmujesz partnerke i szepczesz jej miłe słowka na co ona wtóruje Ci tym samym i to jest ten moment kiedy Wasze oddechy spoczywają na sobie. Zbliżasz swoje rozpalone wargi do jej rozpalonych warg muskając je delikatnie i to jest chwila gdy jedna z Twoich rąk może już byc w jej włosach a druga na pupie. Przyciskasz ją delikatnie do siebie a ona nie będąc obojetna robi to samo i teraz już muskacie się wargami trochę silniej. od czasu do czasu zwiększasz siłe muskania, to znów zmniejszasz (intuicyjnie) i dołaczasz do tego muskanie języczkiem. Wresznie nie wytrzymujecie i Wasze języki wędrują na przemian wgłąb Waszych jam ustnych..... splatają się.... to się rozplatają, ale to nie tylko kwestia ust, bo całe Wasze ciała powinny być już splecione. Póżniej możesz przejsc do pieszczenia jej szyji i uszu masując tym samym głowę i włosy. Idąc dalej możesz zacząć masaż szyji i pleców, a idąc jeszcze dalej zjechać niżej i pieścic jej uda kolana i stopy a nastepnie jak bedziesz juz na niej leżal to znów się z nią całujesz i zapominasz o masażu cycusiow(omijaj myszke). Raz masować raz całować a jak już będzie w siódmym niebie sama poprosi Cię o wytoczenie ciężkiego działa,ale Ty się nie spiesz, wszystko musi byc robione spokojnie i za razem intuicyjnie.....zanim wysuniesz działo zrób to samo z jej pipulką co na początku z ustami. Cholera zapędziłem się :556:. Ale jak całować to całować, co nie :562:
Oczywiście to tylko moja wyobraźnia :556: Nie bierz wszystkiego dosłownie i nie traktuj jak podręcznika. Zwyczajnie bądź czuły, wyluzuj się a intuicja zadziała.
Oczywiście to tylko moja wyobraźnia :556: Nie bierz wszystkiego dosłownie i nie traktuj jak podręcznika. Zwyczajnie bądź czuły, wyluzuj się a intuicja zadziała.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”