Jaką pozycje polecacie.Problem z większymi udami.
Moderator: modTeam
Jaką pozycje polecacie.Problem z większymi udami.
Z moim narzeczonym lubimy seks,jednak chciałabym pozycji w której to kobieta dominuje?Niestety w pozycji okrakiem przeszkadzają nam moje większe uda,i ta pozycja nie jest wygodna.
Chcielibyśmy pozycji w ktorej to kobieta decyduje o penetracji,ale innej niż okrakiem.
będę wdzięczna za podpowiedź.
Chcielibyśmy pozycji w ktorej to kobieta decyduje o penetracji,ale innej niż okrakiem.
będę wdzięczna za podpowiedź.
- zielony kot
- Pasjonat
ja gorąco polecam pozycję, w której mężczyzna przykuca z szeroko rozłożonymi udami, kobieta, leżąc np. na prawym boku, prawą nogę daje między jego nogi, a lewą kładzie mu na ramie. Manewrując 'korpusem' zmienia kąt wejścia, współdecyduje o pchnięciach,może nie jest bardzo dominująca, ale aktywna.
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
Henry Miller
- ksiezycowka
- Weteran
To żaden minusMaverick pisze:Poza tym gleboko sie w niej wchodzi.
Pozycja jest naprawdę fajna
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, 06:48 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielony kot
- Pasjonat
hmm to już chyba zależy od budowy... u nas M tez bardzo lubi te pozycje, na pewno nie jest mu luzno... z tym, ze ja się zwykle lekko wykrecam pupą do gory. po prostu trzeba sprawdzić.. <:
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
Henry Miller
Henry Miller
zielony kot pisze:ja gorąco polecam pozycję, w której mężczyzna przykuca z szeroko rozłożonymi udami, kobieta, leżąc np. na prawym boku, prawą nogę daje między jego nogi, a lewą kładzie mu na ramie. Manewrując 'korpusem' zmienia kąt wejścia, współdecyduje o pchnięciach,może nie jest bardzo dominująca, ale aktywna.
przykuca , czy przyklęka ?
a dlaczego nie lewą nogę ?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- zielony kot
- Pasjonat
Wydaje mi się, że pomocna może być pozycja:
http://www.milosne-pozycje.pl/na-kotke.html
Taki piesek, tylko, że to kobieta jest stroną dominującą.
http://www.milosne-pozycje.pl/na-kotke.html
Taki piesek, tylko, że to kobieta jest stroną dominującą.
- sex-to-nie-tabu
- Początkujący
on siedzi z szeroko rozstawionymi nogami, Ty siadasz na nim tyłem do niego i skaczesz po nim ze złożonymi nogami
hm?
dobra pozycja i w tej sytuacji duze uda nie beda Ci przeszkadzac.
niektorzy twierdza, ze uda nie maja nic do tego, ze to kwestia rozciagniecia. Znam dziewczyne ktora cwiczy od wielu lat, jest bardzo akrywna, ma ladne cialo, lecz masywne uda. Nie moze zrobic szpagatu (nie u kazdego to kwestia rozciagniecia!), odczuwa bol i dyskomfort np gdy ktos ja bierze na barana (rozchylone nogi). Pozycja na jezdza nie jest dla niej wygodna i tyle.
My sexual preference is often.
-
ja sobie chyba wkręcam, że inne pozycje niż od tyłu lub siedząc na moim chłopaku nie przynoszą mi tyle przyjemności -też macie jakieś takie dziwne loty?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”