Nie wiem co mam Robić płacz ;/// pomocy ... <sex oralny&g
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Nie wiem co mam Robić płacz ;/// pomocy ... <sex oralny&g
Witam nie dawno zaczołem swoją dziewczynę pieścić po piersiach całować po szyi , piersi brzuch . ale nie chciała żebym jej sie dobieral nizej i dotykał przez spodnie . Lecz 2 razem pozwolila ale tylko przez spodnie dotykalem masowalem calowalem ja po piersiach nabrało to wszystko rytmu .. po chwili zaczeła PŁAKAĆ ! i zebym przerwał ... spytałem sie o co chodzi to ona powiedziała ze nie rozumie sama siebie i nie wie co sie stało zaczeła plakac przytuliła sie do mnie ... co sie stało
? Dodam to ze ona polubiła jak ją pieszcze...
Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 19:59 przez damianoss120, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaglądający
- Zaglądający
ja ją pieściłem ... strasznie sie wczuła ... po jakims czasie zaczeła mi płakać i niewiem czy wtedy dostała tego orgazmu czy mało brakowała zeby go dostać ///
Ostatnio zmieniony 05 sty 2010, 19:20 przez damianoss120, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdarzają się takie u których płacz jest standardową reakcją na orgazm. Ale w tym przypadku pewnie chodzi o jakieś duże blokady psychiczne.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
-
- Zaglądający
- Weteran
- Zaglądający
- Weteran
damianoss120 pisze:ale ja jej sie pytałem a ona mi powiedziala ze nie wie sama czemu
A ja bym się nie pytał.
Zresztą, nie tylko "bym się nie pytał" - bo bywało tak, że dziewczę było strasznie niepewne, a ja tak nawet lekko na siłę pokonywałem bariery.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Zaglądający
mało wiece patrze . http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327673 tu jest troszke wiecej opisano polecam .
-
- Zaglądający
Zaq pisze:Zdarzają się takie u których płacz jest standardową reakcją na orgazm.
U mnie nie jest to może standardowa reakcja, ale się zdarza. Ale to nie typowy płacz, po prostu łzy mi lecą, taka niekontrolowana reakcja.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Dzindzer pisze:Tego z innym płaczem się nie da pomylić
Jestem tego samego zdania.
Ale jak są to pierwsze kontakty seksualne, to rozumiem, że pytań i wątpliwości jest mnóstwo.
damianoss120, jeśli widzisz, że sprawia to jej przyjemność, to umiejętnie dozuj pieszczoty, w końcu pozwoli Ci na więcej, zobaczysz
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
damianoss120 pisze:mało wiece patrze . http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327673 tu jest troszke wiecej opisano polecam .
Co więcej? Że więcej kobiet przyznało się do płaczu w trakcie orgazmu? Jeśli polecasz, to znaczy, że wg Ciebie warto to przeczytać - dlaczego? Przecież my potwierdzamy, że płacz po orgazmie jest możliwy, po co mamy czytać to samo?
Swoją drogą mi się to bardzo często zdarza
[ Dodano: 2010-01-06, 13:01 ]
Moment, piszesz, że pieściłeś ją przez spodnie, to jak się ma do tego seks oralny z tytułu tematu?

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
-
- Zaglądający
) licze na coś też wiecej ale ona mowi ze sie brzydzi i nie chce narazie .. Ale wiem o tym ze Mysli nad tym zeby to zrobić sama jeszcze nie wie .... ale jak bede ja pieścił coraz czesciej to moze do czegoś dojdzie
Dodam jeszcze ze zawsze kiedy mowie o tym czy chce czy ma ochote mowi ze nie .. ale ja sam zaczynam ja po szyji całować i tak pomalutku odpływa...
jak macie jeszce cos do napisania ciekawego to chętnie poczytam i czekam ...
-
- Zaglądający
- Zaglądający
- Zaglądający