Wspaniałe samopoczucie -> orgazm -> trans?
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Wspaniałe samopoczucie -> orgazm -> trans?
witam, jestem chłopakiem i ostatnio przyciąłem sie na pewnej rzeczy, moja partnerka rowniez to zauwazyla, otoz kilkanascie minut po orgazmie, ochota na moja partnerke rosnie z potrojona sila, pocalunek nie jest juz spokojny, przeobraza sie w glosny oddech i intensywność, moje ręce mocno gładzą ciało partnerki. to dziwne uczucie, mi i partnerce co prawda nie przeszkadza ale zjada mnie ciekawosc czy ktoś ma jeszcze takie sytuacje?:P objawia sie tym ze czasem slysze wlasne serce, wyostrza mi sie słuch oraz nie moge się pozbyć głośnego oddechu 
Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 14:50 przez sexfrancuski69, łącznie zmieniany 1 raz.
sexfrancuski69 pisze:czy ktoś ma jeszcze podne sytuacje?
Myślę, że wszyscy zdrowi ludzie tak mają
objawia sie tym ze czasem slysze wlasne serce, wyostrza mi sie słuch oraz nie moge się pozbyć głośnego oddechu
Jej, to takie pierwotne

Wszystko jest ok i nie ma powodu do zmartwienia
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Mój mężczyzna niekiedy ma podobnie i to nie tylko po orgazmie
, także raczej to normalne. Zdarza się, że w takich sytuacjach nie mogę "nadążyć" za jego językiem gdy mnie intensywnie całuje, a przy tym bardzo głośno oddycha... Jakby mógł to by mnie zjadł
. Więc takie zachowanie świadczy o tym, że zarówno on jak i Ty bardzo pożądacie swoje partnerki, a to Wam się chwali
. Ostatnio było trochę odwrotnie bo po moim orgazmie (wywołanym poprzez pieszczoty) mój facet też nie mógł się wręcz opanować i zachowywał się dokładnie jak Ty- pożądał mnie z potrojoną siłą
. A takie zachowanie jeszcze bardziej kobiety podnieca, bynajmniej mnie na pewno
[ Dodano: 2010-01-04, 14:36 ]
A o intensywnym gładzeniu mojego ciała w takiej sytuacji nie wspomnę

[ Dodano: 2010-01-04, 14:36 ]
A o intensywnym gładzeniu mojego ciała w takiej sytuacji nie wspomnę

-
- Początkujący
He ? A nie powinno to być kilka sekund przed orgazmem a nie po ? Mój chłopak po orgazmie kładzie się spać i nawet na mnie nie spojrzy. No może dostane całusa za dobre sprawowanie. Nigdy nie było tak by się na mnie rzucał po orgazmie, ale przed tak. Dosłownie kilka sekund przed orgazmem by mnie normalnie aż pożarł.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”