Miejsce na sex
Moderator: modTeam
Miejsce na sex
jakie ejst dobre miejsce na sex poza domem... ja i moja dzewczyna bqrzo rzadko mamy wolny dom. Maice jakies porady co do innego dobrego miejsca??
Jeśli masz te 16 lat, to sądzę, że powinno być to miejsce bezpieczne, spokojne.
Takie, żebyście się nie stresowali.
A szczególnie Ona. :713:
Dlatego najlepiej jakaś chata...może kolegi lub koleżanki, jeśli ich starzy wyjechali.
Zamiennikiem mogłaby być jakaś głusza...... :evilbat:
Takie, żebyście się nie stresowali.
A szczególnie Ona. :713:
Dlatego najlepiej jakaś chata...może kolegi lub koleżanki, jeśli ich starzy wyjechali.
Zamiennikiem mogłaby być jakaś głusza...... :evilbat:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Przypomniało mi się opowiadanie Pierwszy krok w chmurach
To tak ku przestrodze...
A poza tym, to trzeba ruszyć wyobraźnią. Fajnie może być w lesie, w samochodzie, na dachu wieżowca... Tylko głowę na karku proszę zostawić!!!
To tak ku przestrodze...
A poza tym, to trzeba ruszyć wyobraźnią. Fajnie może być w lesie, w samochodzie, na dachu wieżowca... Tylko głowę na karku proszę zostawić!!!
- Mroczny Piskacz
- Maniak
stary, masz 16 lat nie sadzisz ze to jednak za wczesnie nie mowie o Tobie ale pomysl o niej...
a skad wiesz ile ona ma lat?
pozatym jezeli chlopak sie pyta o miejsca gdzie moze uprawiac seks poza domem to raczej nie chodzi mu o odpowiedz: zastanow sie czy to nie za wczesnie. I raczej watpliwosci on nie ma. seks nie musi oznaczac w koncu pelnego stosunku...
moja propozycja : nad rzeczką odpodal krzaczka
a skad wiesz ile ona ma lat?
pozatym jezeli chlopak sie pyta o miejsca gdzie moze uprawiac seks poza domem to raczej nie chodzi mu o odpowiedz: zastanow sie czy to nie za wczesnie. I raczej watpliwosci on nie ma. seks nie musi oznaczac w koncu pelnego stosunku...
... z kolei chyba sama nie sądzisz, że ona jest dużo starsza od niego, skoro brakuje pomysłów. Wątpię, gdyby miała więcej niż 16 lat, żeby chciała zabawiać się w sex z 16-latkiem.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2004, 16:16 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”