Jestem tutaj nowy , nie znam regul panujacych tutaj niestety

Zycze milej nocy , Michal
Zapomnialem , jeszcze o jednym pytaniu

Moderator: modTeam
natasza pisze:http://polki.wp.pl/?ticket=3559537954992142ESfEvg3TyvviUOe8KjlDq1BTcWfN9e8EkF69JtUXl2KB0ZBtAkkUQLccSQKyrUAReLlqBj9850LDRoknLAbvIzwQQaZa6fy4vpIbVU2ymvixtIYotkyGzqiXEX5Wttpi# - to link , gdzie mozna policzyc dni plodne, plus minus wypadaja one w polowie cyklu, po prawej stronie masz : policz dni plodne
poza tym polecam www.kalendarzyk.pl
krzys pisze:Co do prezerwatyw , jak urzyjesz DUREXU nie musisz jej sprawdzac przed załozeniem (kupiona w aptece) bo na pewno jest oki , po zurzuciu też nie musisz jej sprawdzac , bo jesli wyjmiesz członak z pochwy a na nim bedzie prezerwatywa całato znaczy ze wszzystko jest oki , prezerwatywa jak szczeloi to sie po prostu roztarga , nie jest tak ze gdzies w niej jest minimalna dziurka ze ja gołym okiem widać i zeby to sprawdzic nalezy nadmuchać , czy nalac wody , nie - tak nie jest ! i po spuszczeniu moze polezec przytulony do partnerki bez zadnych obaw , ja przynajmniej tak robie od 23 lat i nic sie niedzieje jak uzywam prezerwatyw , Ale Student
a na pewno Ci inaczej napisze ---pozdrowienia dla studenta
:564: :564:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 235 gości