Mam troszke może dziwne pytanie, ale nie potrafie sama sobie na nie odpowiedziec, więc pytam was, dziewczyn.
Podczas ostatniej wizyty otrzymałam od ginekologa tabletni aby zlikwidować pewną infekcje, lecz owe tabletki są dopochwowe. Zastanawiam się czy mogę rozpocząć kuracje od zaraz. propblem polega na tym, iż za kilka dni spodziewam się okresu. Czy globulki dopochwowe można używać podczas okresu??
Pytanie do dziewczyn
Moderator: modTeam
Pytanie do dziewczyn
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
W ulotce nic na ten temat nie pisze, a ma brać to cos 14 dni. Sądze, ze przerwanie kuracji po 7 dniu i rozpoczecie jej po okresie to chyba nie jest dobry pomysł.
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
krzys pisze:To lekarz nie powiedział co i jak????? :566:
Wiesz krzysiu dużo lekarzy nie mówi wszystkiego. Z reguły mówią niewielką formułke dotyczącą danego leku i koniec. Dlatego trzeba o wszystko wypytywać lekarza. Dlatego warto o jak najwięcej rzeczy pytać się podczas wizyty. Lepiej wiedzieć więcej niż mniej.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak