w jakim wieku??:/

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

krzysiekkkkkkkk
Początkujący
Początkujący
w jakim wieku??:/

Postautor: krzysiekkkkkkkk » 13 lip 2004, 02:46

czesc to moj pierwszy post i zarazem temat:] nie moglem wczesniej znales na tym forum odpowiedzi na to pytanie, a mianowicie:
w jakim wieku byl Wasz pierwszy raz?? ja mam 16 lat i czy to jest dpowiedni czas na sex??
dzieki i pozdrawiam:] papa cze dobrano dowidzenia nara 3majcie sie:P czekam... :D
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 13 lip 2004, 08:31

No nie wiem czy jest coś takiego jak idealny wiek na ropoczęcie. Ja miałem 18 lat a później to różnie bywało. Były dłuższe przestoje :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lip 2004, 08:37

TO JUZ TEZ BYŁO NA TYM FORUM !!

MAWERIC ! porzestawiaj te posty tam gdzie trzeba , władza też do czegos zobowiązuje !! :D :D :D :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 13 lip 2004, 08:41

No to ja mam pytanie dlaczego nie można poruszyć drugi raz tego tematu???? Nikt was nie zmusza do jego przeglądania a tym bardziej do odpowiadania. No chyba, że są jakieś zasady???
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 13 lip 2004, 08:51

mam 16 lat i czy to jest dpowiedni czas na sex??

wszystko zalezy od dojrzaosci psychicznej!!! jezeli w tym wieku czujesz ze jestes gotowy i bedziesz czerpac z seksu przyjemnosc i nie bedziesz załowac ze zrobiłes cos wbrew sobie to wiek nie ma wielkiego znaczenia(choc wiadomo ze wiek jest z dojrzałosci psychiczna zwiazany) :)

dlaczego nie można poruszyć drugi raz tego tematu

niby nie jest to zabronione,ale w momencie gdy dyskusja toczy sie w dwoch jednoczesnie to lepiej zyby był jeden,no ale jakby nie było duzo juz tu było topiców i jak ktos nie ma czasu wertowac wszystkich to moze załozyc topic a zawsze ktos odpowie
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 13 lip 2004, 08:57

Zgadzam się, żę rozmawianie o tym samym w dwóch topicach to bzdura. Ale właśnie nie każdy ma czas na przeglądanie wszystkich tematów a poza tym w niektórych dyskusja jest troche wymarła i to takie odgrzewane danie. Bo w sumie to wszyscy potem musieliby to czytać i przypominać sobie co tam kiedyś napisali.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lip 2004, 09:10

Dlatego nie moze tak byc by sie tematy dublowały , bo i po co skoro bycmoze odpowiedz dla tego co pyta jest juz gotowa napisana i czeka tylko na jej przeczytanie !! w ten sposób za niedługo bedzie znowu ktos pytał "kiedy bezpiecznie skonczyc" albo "marzernia sexualne " itd.!
bulsar
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: bulsar » 13 lip 2004, 09:15

Niezapominajcie o jednej sprawie: Wy jesteście tutaj dłuższy czas i mogliście wziąć udział w dyskusji na różne tamaty. Osoby, które są nowe na forum nie mogą już się wypowiedzieć na ten temat???
Przecież tutaj będą dochodzić coraz to nowe osoby, które właśnie wkraczają w wiek, w którym zainteresowanie sexem i wszystkim co z nim związane zaczyna interesować. Dochądzą też osoby, które już coś wiedzą na ten temat np. ja :562: i to, że Wy wypowiedzieliście się na jakiś temat nie oznacza wyczerpania tematu. Większość pytań bedzie się powtarzac a ludziom nie chce sie grzebać w archiwach bo chcą mieć możliwość podjęcia tematu w czasie rzeczywistym, co daje możliwość konwersacji i wymiany poglądów. Dlatego apel do Was nie bądźcie egoistami
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 13 lip 2004, 09:23

No to Bulsarze, gdy już nie będziesz mógł zmilczeć, to rozwiń twórczo jakiś topik i wal co Ci siedzi w duszy i głowie - w moim przypadku działa, a jeszcze nikt mnie nie upomniał ;) .
Tyle że po tym poście tę metodę chyba diabli wzięli i nie mam tu na myśli wielceszanownych Adminów, Moderatorów itp. :564:
;)...
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 13 lip 2004, 09:33

Zgadzam się z Bulsarem!!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 lip 2004, 09:38

Dlatego pytam sie gdzioe sa moderatorzy i administratorzy , to oni powinni sprawic by temat wyladował tam gdzie trzeba , a nie wystepował jako nowy .... spią ! ??? a to ci spiochy ! :547:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 lip 2004, 11:14

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... f0e9c7f62c
Tu jest podobny temat, jesli nie taki sam (a nawet szerszy).
I nikt nikomu nie zabrania wypowiadac sie w topicach sprzed kilku miesiecy.
Tak samo nikt nie karze wertowac calego forum.
W tym wypadku wystarczylo do wyszukiwarki wpisac "seks" i "wiek" oraz zaznaczyc by szukalo kazdego z tych slow, znalazlo z 5 topicow chyba.

WYSZUKIWARKA czyli opcja "Szukaj" to iscie magiczne urzadzenie! :564:

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”