Podobno o takich fantazjach się trudno mówi, skoro mają być te mocno ukryte w naszej głowie

Ja muszę do takich mieć klimat, a nie świadomość, że przyjdzie ktoś bez grama wyobraźni i mi napisze że to zboczenie i inne kwiatki. Niby co mnie taka opinia ma obchodzić, niby spłynie to po mnie w sumie, ale taki niesmak sie jednak czai.
Jeśli jest odpowiednia atmosfera to mi chyba łatwiej by było się podzielić fantazja nie do zrealizowania niż taka na pograniczu.
Wstreciucha pisze:. Fantazjuję często o wielkim, ekskluzywnym przyjęciu. Ludzie tam mają maski, albo celowo są dobierani w bardzo przypadkowy sposób /ale ten pierwszy motyw podoba mi się bardziej - anonimowość strasznie podnieca/. Wszystko odbywa się w jakimś hotelu
, z kilkoma głównymi salami i mnóstwem pokoi. Ludzie tam piją drinki, rozmawiają, flirtują i uprawiają seks w przeróżnych konfiguracjach i miejscach

Miałam kilka miesięcy taki sen, bardzo podobny, u mnie były jeszcze zapachy, wonie perfum i jakiś kadzideł chyba pomieszane z zapachem seksu. Do tego udziwnione wersje strojów wiktoriańskich, przewrotnie pewne części ciała odsłaniające, faceci noszący słodkości na tacach, na tych tacach noszący jednocześnie zakamuflowane w słodkościach penisy, jak sie liże słodkość to można trafić na męski bonusik, faceci maja stroje takie, ze pośladki widać ( a wszystkie dupki odstające, krągłe, jędrne). Muzyka przesycona erotyzmem.
Ja ten sen widzę bardzo kolorami, zapachami, dźwiękami, czuje go. Czuje tak bardzo, ze przerodził się w taka fantazję. to co opisałam jest tłem na którym przeżywam już różne fantazje, jestem różnymi postaciami.
Wstreciucha pisze:Nie spełnię tego marzenia erotycznego z prostej przyczyny - myślę, że jest to atrakcyjne tylko w mojej głowie.
Bo tam to własnie tego typu fantazje najczęściej sa najlepsze
Swego czasu miałam fantazje, ze jestem facetem, silnym i złym, ale nieziemsko przystojnym. Że zmuszam do seksu śliczną, ale cnotliwa i wstydliwa młodziutka kobietę, ona się wyrywa, wręcz błaga o litość, a potem zaczyna drżeć z pożądania, potem w trakcie zaczyna się oddawać dobrowolnie i prosi o jeszcze.
Do mnie Wstręciuszka ośmieliłaś. Tego typu fantazje najczęściej mam w postaci snów