Jak przekonac dziewczyne do pieszczot ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Jak przekonac dziewczyne do pieszczot ??

Postautor: MKV » 07 lip 2004, 23:36

Takie dziwne pytanie: jak przekonac dziewcyne do pieszczot?? I nie mowie o tym zeby ona mnie piescila ale zeby pozwolila mi sie piescic. Jestesmy razem od 3 miesiecy... ona ma niecale 17 lat. Jak narazie to nawet nie pozwala mi dotyakc piersi.... rozmawialem z nia dzis o tym i sie troszke poplakala ale jest dobrze a teraz mi napisala SMS'a ze myslala o tym i ze bardzo jej na mnie zalezy choc wie ze tego nie okazuje.

Moze Wy cos poradzicie ??
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 07 lip 2004, 23:44

Pewnie :D kup jej misia to moze Ci da :D

A tak serio poplakala sie pewnie dlatego, ze wyglada jej na to ze jestes z nia tylko dla seksu i pieszczot...
Samo przyjdzie, nic nie popedzaj, jesli ja kochasz to nie rob tego. Jesli nie, ale chcesz z nia ten tego to jej to najlepiej od razu powiedz, po co ma sie angazowac.
Dziewczynom nie chodzi o zabawe zazwyczaj... Zreszta to kwestia bycia gotowym aw weku 17 lat nie wszystkie sa :)
Zadaj sobie to pytanie po co i dlaczego, czy ja kochasz, a potem zadaj jej... samo sie rozwiaze jsli sie kochacie a jesli nie to mozecie a szczegolnie ona tego zalowac.Chyba nie chcesz jej skrzydzic?

reszte zostawiam tobie :) pzdr
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 07 lip 2004, 23:50

no coz... ona to przyjela tak jak napisalem poczatkowo kiepsko ale tera zjuz jest lepiej.. zobaczymy jak to sie dalej potoczy....

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 07 lip 2004, 23:56

No bo widocznie jej zalezy na Tobie ale na pewno nie jako samcu do cup ciup alena fajnym kolesiu na ktorego moznaliczyc :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 lip 2004, 08:16

popieram Hyhy :)
jestescie ze soba trzy miechy i ona moze cie jeszcze "sprawdzac" tzn chce zobaczyc dlaczego naprawde z nia jestes, dla korzyscie cielesnych czy dla tego ze zywisz do niej głębsze uczucie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lip 2004, 09:34

A to ci dopiero !!! :D :D :D :D :D jezeli kazda 17 latka mysli ze chłopak jest z nia dla jakiegos głebszego uczucia no to sorki , tu działa chemia !! zreszta w obie strony ! DWOJE LUDZI W CHODZI W ODPOWIEDNI WIEK I ZACZYNA SIE INTERESOWAĆ PEWNYMI SPRAWAMI ! I to rzecz normalna są pierwsze miłostki , próby poznania ciała płci przeciwnej itd.....? bycie z sobą doprowadza do przyjazni i akceptacji partnera pewnego rodzaju zakochanie , ale to nie musi byc ten ostatni !!! choc moze !! wiec jak chłopak podotyka sobie ciała dziewczyny która wyraza na to akceptacje tez chocby tylko z chęci zobaczenia jak to jest to nie dzieje sie nic złego !!! ;) ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
smyq
Początkujący
Początkujący
Postautor: smyq » 08 lip 2004, 10:35

krzys pisze:wiec jak chłopak podotyka sobie ciała dziewczyny która wyraza na to akceptacje tez chocby tylko z chęci zobaczenia jak to jest to nie dzieje sie nic złego !!! ;) ;)

no wlasnie to nie jest tak.
Tak sie nigdy nie powinno robic!! Mozna w ten sposob skrzywdzic druga osobe, ktora liczy na glebsze uczucie emocjonalne, a nie tylko na mizianie po cycuszkach.

Przyklad: Ja mialem ostatnio sytuacje taka, ze na imprezie poznalem fajna dziewczyne. Troche gadalismy tam o gruszce pietruszce, a to o wisle, a to o przemysle :P ,ale doszlo do gatki o zwiazkach i okazalo sie ze ona niedawno skonczyla z chlopakiem i nie chce sie jeszcze w nic angazowac emocjonalnie. Obydwoje bylismy daleko poza domem i romawialismy wspolnie o tym ze nalezy sie zabawic czasem. Doszlismy do tego zeby sie troche rozerwac na pieterku. Doszlismy do pieszczot jednynie [ocieranie sie, pieszczoty piersi itp. i nic wiecej ] i obojgu bylo nam dobrze. Rozmawialismy troche o tym w miedzy czasie i oboje wiedzielismy ze to nie bedzie wiazac sie z zadnym uczuciem, a jedynie z przyjemna zabawa i milymi wspomnieniami.

Podsumowujac uwazam ze na takie pieszczoty to musi byc odpowiedni czas, stosunek do tego typu zabaw i obustronne porzadanie tego samego celu.
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 08 lip 2004, 10:40

zgadza sie kazdy jest inny i inaczej podchodzi do spraw skesu. jedna 17 latka wrecz sama sie podsunie zebys dotykal jej cialo a z kolei inna bedzie zgrywac niedostepna i bedzie sie bala. w twoim przypadku hyhyh ona moze bac sie przed odrzuceniem, ze sie "nadotykasz" i znajdziesz inna! :D ;)
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 08 lip 2004, 13:07

ona juz wie z ejej nie zostawie ale wie tez ze mam pewne potrzeby chocby te najmniejsze i ona jest tego swiadoma ze ich nie spelnia... zobaczymy jak to bedzie ale narazie jest dobrze... dobrze tzn ze jestesmy razem i dobrze nam ze soba.. tylko m itego jednego "szczegolu" wlasnie brakuje...

Fenomen - Prawda
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 lip 2004, 15:50

dobrze tzn ze jestesmy razem i dobrze nam ze soba.. tylko m itego jednego "szczegolu" wlasnie brakuje...

nie dziwie sie ze brakuje,wkoncu kazdy i faceci i kobiety maja potrzeby i nie ma w tym nic złego. Obawiam sie jednak ze dopóki ona nie zdecyduje sie sama ,nie dojrzeje do tego typu kontaktu z toba,nie powinienies myslec ze moze uda ci sie ja jakos przekonac bo to musi byc miłę dla was obu,a gdyby musiała cos robic pod przymusem to by raczej miłe nie było. Dlatego zycze zebys ty sie wkoncu "doczekał" ;) i zeby miedzy wami ciagle było dobrze :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 08 lip 2004, 17:21

Wiece po takich postach zaczynam się zastanawiać nad tym jak zmieniają się czasy. MKV pisze, że jest z tą swoją dziewczyną 3 miesiące i chce ją przekonać do pieszczot. Szczerze przyznam się, że troche mnie to wkurzyło, w ogóle ten temat. A najbardziej to:
Jestesmy razem od 3 miesiecy... ona ma niecale 17 lat. Jak narazie to nawet nie pozwala mi dotyakc piersi....

Czy to oznacza, że dziewczyny mają po 3 miesiącach chodzenia ze sobą odrazu dawać się pieścić? Ja przez pierwszych pół roku bycia parą z moim misiaczkiem ani razu nie pomyślałam o większych pieszczotach niż przytulanie się i całowanie. Przede wszystkim uważam, że do tego trzeba dorosnąć i być w miare silnym psychicznie. Poza tym rozmowy o pieszczotach już bardziej intymnych nie powinieneś tak odrazu zaczynać. No wiadomo trzeba o tym też rozmawiać, ale dopiero jak poczujesz, że zbliżacie się do siebie, że już niedługo może do tego dojść. Nie dziwie się, że się popłakała bo większość dziewczyn nie myśli o tym. Poza tym oznacza to, że nie wystarczają ci już tylko buziaki i przytulania. A to daje do myślenia. Poza tym myślę, że lepiej byłoby gdyby to ona zaproponowała takie pieszczoty abyś jej dawał niż ty sam. A i jeszcze odnośnie tego, że facet ma pewne potrzeby. No wiadomo ma, ale jeżeli nie jest wstanie nad nimi zapanować to niech samemu się zaspokoi.

Najbardziej zdziwiła mnie reakcja Krzysia. Słuchaj jesteś dojrzałym facetem, masz żone i dzieci a piszesz że to nic złego, że chce sobie podotykać. No nie jest nic złego ale ciekawe jak będziesz jeżeli przyłapałbyś na takich pieszczotach swoją córke. A jej chłopak odpowiedziałbyci, że tylko chciał ją podotykać.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 08 lip 2004, 18:14

KAzdy na takie rzeczy inaczej patrzy. Moja kolezanka przedwczoraj skonczyla 18 lat a dzie nwczesniej ja chlopak rzucil (co bylo strasznie hamskie). I jakos z nia rozmawialem o pieszczotach i wyszlo ze pozwala sie piescic chlopakow jzu tak po 3-4 tygodniach bycia razem itp. Widisz wiec ze dziewczyna w Twoim wieku moze myslec rowniez zupelnie inaczej i nie jest to jakas tam "puszczalska" czy cos tylko normalna dziewcyzna, ktora przez to ze ryzykuje bycie ze starszym chlopakiem akceptuje rowniez to ze ma on potrezeby jak dorosla osoba. Dlatego bardzo dziwi mnie fakt z eniektore dziewcyzn yuganiaja sie za starszymi chlopakami/facetami a potem narzekaja ze oni chca czegos takiego.

ps. a napisalem ze przynajmniej dotykac piersi bo wydal omi sie to "najprostsze"

Fenomen - Prawda
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 08 lip 2004, 20:12

jeszcze odnośnie tego, że facet ma pewne potrzeby. No wiadomo ma, ale jeżeli nie jest wstanie nad nimi zapanować to niech samemu się zaspokoi.

heheh no i pewno sie zaspokaja tylko ze jak sie z kims jest i ma sie przy sobie "obiekt" który nas działa i z którym chcemy jakiegos blizszego kontaktu to samozaspokajanie juz chyba przestaje wystarczac ;) np moze pojawic sie myslenie: "mam dziewczyne,a musze sobie sam radzic" ;) oczywiscie nie krytykuje tu zadnej ze stron ani załozyciela topicu ani osób sie tutaj wypowaiadajcych

Poza tym myślę, że lepiej byłoby gdyby to ona zaproponowała takie pieszczoty

uwazam ze to trafna mysl,ona poczuje sie pewniej gdy sama bedzie mogła zdecydowac kiedy i jak :) moze ona tylko na to czeka aby cie kiedys tak zaskoczyc,ale ty za czesto o tym mówisz i płoszysz ja
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lip 2004, 20:27

Triniti19 pisze:
Najbardziej zdziwiła mnie reakcja Krzysia. Słuchaj jesteś dojrzałym facetem, masz żone i dzieci a piszesz że to nic złego, że chce sobie podotykać. No nie jest nic złego ale ciekawe jak będziesz jeżeli przyłapałbyś na takich pieszczotach swoją córke. A jej chłopak odpowiedziałbyci, że tylko chciał ją podotykać.

JENY ależ skomplikowałas tak prosta i banalna sprawę
Jezeli moja córka bedzie miała chłopaka to znaczy ze tego potrzebuje a to z kolei oznacza ze na cos jej jest potzrebny , bo kolegów w piaskownicy ma wielu !!
Znaczy sie wchodzi w odpowiedni wiek a ten z kolei żadzi sie swymi prawami , 16 -17 lat to nie przedbiegi do małzenstwa , ale czas na poznanie innosci płci przeciwnej , ma chłopaka to chyba nie po to by chodzic z nim za rączke na pokaz , ale też po to by miała sie do kogos przytulic jak ma taką potrzebę , pocałowac a i podotykać ! wszystko jak ma taką potrzebę !! a wierze w to iz dziewczyny też takie maja jak chłopaki i nie widze w tym nic złego ze chłopak którego wybrała ma Córka by ja dotykał np. po piersiach , jezeli mu pozwala to znaczy tego chce , wiec jest oki !!
Nie potrzebny jej wszak chłopak po to tylko by było wszystkim wiadomo iż takowego ma !!
Ma to byc ktos blizszy od innych , wazniejszy od innych , wiec i wiecej mu wolno !!
To czas poznawania , wiec jak bedzie miała na cos ochote , to nie poleci do pierwszego lepszego , chocby po to by połozyłł jej reke na brzuszku , by zobaczyc jak to jest i czy to przyjemne czy nie ! :P
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 08 lip 2004, 23:57

..a brzuszek to ma fajniusi :D ona w ogóle malutka jes tbo ma tlyko 158cm... ja amm 182cm wiec sie troszke roznimy zwrostem i zawsze mi sie taka malutka wydaje ;)

Fenomen - Prawda
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 lip 2004, 07:12

no to takiej córce to tylko pozazdroscic ze tato nic mówic nie bedzie ze córka młoda a jej w głowie jakies "dziwne" zabawy ;)
a tak powaznie to krzys mi podsunał pewna mysl!! lezeli dla dziewczyn 16-17 letnich to jest okres poznawanie drugiej płci i interesowania sie "tymi" sprawami,to moze z twoja dziewczyna ma opory przed tym ze wzgledu na jakas psychiczna blokade wynikajaca np z jakis przezyc??i moze tu wcale nie chodzi o to ze cie sprawdza albo cos tylko po porstu boi sie?
Nie wiem ale tak jakos mi sie nasuneło......
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 09 lip 2004, 08:22

Moje zdanie na ten temat jest takie: jeśli dziewczyna sama nie odczuwa potrzeby pieszczenia ( a w tym wieku nie jest to wcale takie dziwne), to żadnym sposobem do tego jej nie przekonasz. Natury nie przyśpieszysz...wykształcenie się u niej drugorzędnych cech płciowych, wcale nie oznacza jeszcze dojrzałości emocjonalnej (może to zbyt naukowo, ale myślę, że wiadomo o co chodzi). A więc jedyna rozsądna rada: jeśli ci na niej zależy,to czekać!
Ostatnio zmieniony 09 lip 2004, 08:31 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 lip 2004, 08:31

Jarku zwróć uwagę na to, że te potrzeby mogą być zagłuszone poprzez sposób wychowania, wpajane przekonania, itp. A to już nie jest natura. :) I nawet jeśli gdzieś w podświadomości te potrzeby się odzywają, to normalnie ich się nie odczuwa bo są stłumione!
Wiele jest rzeczy, których nie chcemy robić ale jak już spróbujemy raz to się nagle okazuje, że jest to bardzo fajne. Tylko właśnie najgorszy jest ten "raz"... Głowa do góry! Znajdzie się sposób prędzej czy później
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 09 lip 2004, 08:48

Jarku zwróć uwagę na to, że te potrzeby mogą być zagłuszone poprzez sposób wychowania, wpajane przekonania, itp. A to już nie jest natura

W pewnym sensie, to też natura, bo leży w sferze psychiki, która podlega kształtowaniu np. przez rodziców, szkołę, kościół itp. i która z wiekiem kształtuje się sama.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 lip 2004, 08:53

I TAK to jest jak sie wychowuje dzieci w swietle tego Ci nie wolno oglądac bo to złe , na to nie patrz bo to tez niegodne i feee! za wszelką cene nie dopuszcza sie nawet mysli , ze mogło by dziecko sie domysleć iz rodzice sie kochają własnie (nie mówie ze ma widziec ) !! itd, itd, rosna nam potem jakieś dewotki !
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 09 lip 2004, 09:08

Też się nieraz zastanawiam, czy 18 lat to jakaś magiczna cyfra, przekroczenie której pozwala mysleć swoimi kategoriami, a nie tymi do tej pory wpajanymi, albo uzyskanie matury nazywa sie świadectwem dojrzałości (tylko czy oby pod każdym względem?).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 lip 2004, 09:11

JAK KTOŚ JEST OD MAŁEGO WYCHOWYWANY ,ZE WSZYSTKO CO SEX TO ZŁE ! I NAWET NIE WIDUJE PRZYTULAJACYCH SIE RODZICÓW I CAŁUJĄCYCH , BO TAKIE PARY TEZ SA CO UWAZAJĄ ZE CAŁOWAC SIE PRZY DZIECKU NIE WYPADA ! TO POTEM TAK WŁASNIE JEST , DOJRZAŁOSC NIGDY NIE NADEJDZIE ! :566:
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 09 lip 2004, 09:31

BO TAKIE PARY TEZ SA CO UWAZAJĄ ZE CAŁOWAC SIE PRZY DZIECKU NIE WYPADA !

Nie wiem o jakim całowaniu tu mówisz, czy takim delikatnym w policzek lub czółko, czy takim bardziej namiętnym? Ale ogólnie się zgadzam, bo wtedy w takich rodzinach najczęściej jest tak: "zrobię na złość mamie i odmrożę sobie uszy" i dzieci próbują tego "zakazanego owocu" (i chyba stąd się biorą tutaj te prośby o gotowe recepty).
Kochać i być kochanym
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 lip 2004, 16:22

widze ze odkryto kolejny mozliwy powód owego niechcenia [pieszczot i ja tez sie dołaczam do tego ze wpływ rodziców na dziecko w kwestii seksu moze byc bardzo silny i byc moze czasem robia to oni nieswiadomie ale jednak robia krzywde dziecku,tak mi sie wydaje. Ja nie pamietam aby u mnie kiedykolwiek było tak ze np nie moge ogladac jakiegos filmu bo sa sceny łózkowe(choc jak byłam mała to sie wstydziłam takie cos ogladac ;) ) czesto tez zdarza sie ze rodzice przy mnie przytula sie i pocałuja i nie ma w tym zadnej dewiacji ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 09 lip 2004, 20:55

krzyś pisze:Znaczy sie wchodzi w odpowiedni wiek a ten z kolei żadzi sie swymi prawami , 16 -17 lat to nie przedbiegi do małzenstwa , ale czas na poznanie innosci płci przeciwnej , ma chłopaka to chyba nie po to by chodzic z nim za rączke na pokaz , ale też po to by miała sie do kogos przytulic jak ma taką potrzebę , pocałowac a i podotykać ! wszystko jak ma taką potrzebę !! a wierze w to iz dziewczyny też takie maja jak chłopaki i nie widze w tym nic złego ze chłopak którego wybrała ma Córka by ja dotykał np. po piersiach , jezeli mu pozwala to znaczy tego chce , wiec jest oki !!

No Krzyś po tej wypowiedzi aż zapałałam do ciebie wielką sympatią :P. :564: Po takiej wypowiedzi moge ci powiedzieć, że niejedna dziewczyna chciałaby mieć ojca z takimi poglądami jak twoje.

A musze się z wami zgodzić, że zbytnia pruderyjność nie jest zbyt dobra. Zauważyłam to (ciekawe czy wy też), że to właśnie osoby którym się wiele rzeczy zabraniało ciągnie do tych rzeczy. Wkońcu zakazany owoc najlepiej smakuje. A jeżeli od małego się z czymś obcuje to to już jest jakby inaczej. Jako przykład moge podać fakt moich eksperymentów z papierosami. Pamiętam jak w wieku 15 lat przyłapała mnie mama na paleniu. Myślałam, że będzie jakaś awantura ale ona zdziwiła mnie tym, że powiedziała iż jak chce palić to mogę ale muszę pamiętać o tym, że sama zatruwam sobie organizm. No i potem jakoś palenie inaczej smakowało. Ja jako jedyna z naszej paczki nie musiałam się kryć przed paleniem ale szybko przestałam palić bo nie ciągneło mnie do tego. Natomiast jeżeli chodzi o sceny łóżkowe to też nigdy jakoś specjalnie nie miałam z tym problemu. Nigdy nie było czegoś takiego ,że nie mogłam ogladać filmu przez te sceny.

Na koniec pozdrawiam Krzysia :)
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 lip 2004, 12:52

Jestesmy razem od 3 miesiecy... ona ma niecale 17 lat. Jak narazie to nawet nie pozwala mi dotyakc piersi.... rozmawialem z nia dzis o tym i sie troszke poplakala
Bez komentarza.
ale jest dobrze a teraz mi napisala SMS'a ze myslala o tym i ze bardzo jej na mnie zalezy choc wie ze tego nie okazuje.
I zrobi to by "okazac swe uczucie". A tego sie nie robi tylko dlatego ze sie chce! A to jest roznica. Ja bym poczekal.
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 10 lip 2004, 15:03

zgadzam sie z Maverickiem

jesli bedziesz naciskal to wkoncu sie zgodzi... ale to nie bedzie dla niej takie przyjemne jak gdyby ona sama to zaproponowala :568:

sadze ze czas i wytrwalosc to dwie rzeczy ktorych Ci potrzeba, czas daj jej a sobie troche wytrwalosci :-)

nic na sile

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 11 lip 2004, 00:49

to nie chodzi ze na sile czy cos tylko musialem jej jakos dac znac ze dobrze bvy bylo cos nowego robic czy cos takeigo... i dobrze zrobilem bo to poskutkowalo (idzie powoli ale idzie i nawet ona troche sytuacji inicjuje o co mi wlasnie chodzilo)

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 11 lip 2004, 07:56

to nie chodzi ze na sile czy cos tylko musialem jej jakos dac znac ze dobrze bvy bylo cos nowego robic czy cos takeigo... i dobrze zrobilem bo to poskutkowalo (idzie powoli ale idzie i nawet ona troche sytuacji inicjuje o co mi wlasnie chodzilo

Myślę, że wybrałeś najlepszą metodę dochodzenia "małymi kroczkami", że dajecie sobie kolejno do zrozumienia , że na wzajem siebie pożądacie i że dojrzeliście już do tego, by nie tylko trzymać się za rączkę i się pieścić, ale i coś więcej.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 lip 2004, 08:52

No jezeli robicie to po malu i co wazniejsze ona sama inicjuje pewne rzeczy to znaczy ze ich chce :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”