sex kilka razy

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

kris84
Początkujący
Początkujący
sex kilka razy

Postautor: kris84 » 04 lip 2004, 12:17

Mam takie pytanie, uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach. Chodzi mi o to ze jakias ilosc spermy moze zostac gdzies i przypadkowo dostnie sie do pochwy?? Czy jest takie ryzyko i jesli tak to jak temu zapobiec??
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 04 lip 2004, 12:25

Mam takie pytanie, uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach. Chodzi mi o to ze jakias ilosc spermy moze zostac gdzies i przypadkowo dostnie sie do pochwy?? Czy jest takie ryzyko i jesli tak to jak temu zapobiec??

To nie tylko sprawa zabezpieczenia, ale higiena, higiena i jeszcze raz higiena!!! Po stosunku umyć wacusia i rączki. Dziewczyna też, mam nadzieję, że wie, że po stosunku powinna się podmyć.
Kochać i być kochanym
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 lip 2004, 12:51

uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach.

ale ten kolejny stosunek tez z uzyciem gumki czy bez?
kris84
Początkujący
Początkujący
kilka razy

Postautor: kris84 » 04 lip 2004, 12:59

agata pisze:
uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach.

ale ten kolejny stosunek tez z uzyciem gumki czy bez?

oczywiscie Z uzyciem gumki
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 lip 2004, 13:01

oczywiscie Z uzyciem gumki

wiec tak jak pisał Jarek higiena higienia higienia
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 05 lip 2004, 12:29

Tak lepiej się umyć niż miałoby się zabrudzić gumkę po zewnętrznej stronie w sposób nieświadomy.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 05 lip 2004, 13:40

Swoją drogą przynajmniej ja tak mam, że zawsze po seksie musze się umyć. Inaczej czuje jakiś taki dyskomfort psychiczny. Więc najważniejsza jest higiena.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”