sex kilka razy
Moderator: modTeam
sex kilka razy
Mam takie pytanie, uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach. Chodzi mi o to ze jakias ilosc spermy moze zostac gdzies i przypadkowo dostnie sie do pochwy?? Czy jest takie ryzyko i jesli tak to jak temu zapobiec??
Mam takie pytanie, uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach. Chodzi mi o to ze jakias ilosc spermy moze zostac gdzies i przypadkowo dostnie sie do pochwy?? Czy jest takie ryzyko i jesli tak to jak temu zapobiec??
To nie tylko sprawa zabezpieczenia, ale higiena, higiena i jeszcze raz higiena!!! Po stosunku umyć wacusia i rączki. Dziewczyna też, mam nadzieję, że wie, że po stosunku powinna się podmyć.
Kochać i być kochanym
kilka razy
agata pisze:uzywam gumki podczas stosunku i oczywiscie po stosunku idzie out, jaka jest mozliwosc ze 'wpadniemy' jesli chce powtorzyc stosunek od 'nowa' np po 30 minutach.
ale ten kolejny stosunek tez z uzyciem gumki czy bez?
oczywiscie Z uzyciem gumki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”