Krzeslo, Fotel, stol, pralka.... :)))
Moderator: modTeam
Krzeslo, Fotel, stol, pralka.... :)))
Jak to jest z wami Kobietami i roznymi miejscami w domq? Ja z moja bardzo lubimy to robic w roznych miejscach i na roznych przedmiotach. Jak to jest z wamii czy lubicie urozmaicenia tego typu czy jednak wolicie tradycyjnie i wygodnie w miekkim Bed ?
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
- taka_jedna
- Maniak
mnie to bardzo kręci, mojego kotka mniej...ale jakoś to godzimy. Niestety rzadko jesteśmy sami i pewni że nikt nie wejdzie.
W wannie razem się nie mieścimy, "brodzika" na prysznic zadne z nas nie ma
A na pralce to jak?
W wannie razem się nie mieścimy, "brodzika" na prysznic zadne z nas nie ma
A na pralce to jak?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
A na pralce to jak?
Hehe jak to jak .... trzeba troche wyobrazni
Aga pisze:Na żółwia - tak jak na jeźdźca tylko, że na umywalce????
Nie mogę sobie tego wyobrazić.
Ja tez ...
- taka_jedna
- Maniak
sps pisze:tylko podloz cos sobie pod pupe bo moze byc nieprzyjemnie gdy nagle cie posadzi na zimnej pralce)
ej...no ale jak ja będę siedzieć na pralce a on będzie stał na ziemi to będę za wysoko:) No chyba ze ja się położę na pralce a on na mnie...ale dalej sobie nie wyobrazam
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Hmm... moimi ulubionymi miejscami jest łazienka i kuchnia - w kuchni np. na ladzie , a w łazience to w kazdym miejscu... lubię nietypowe miejsca i wymyślne sytuacje
Kurcze .. narobiliście mi ochoty.. a z moim kochanym najwcześniej spotkam się późnym wieczorem.. :572:
Kurcze .. narobiliście mi ochoty.. a z moim kochanym najwcześniej spotkam się późnym wieczorem.. :572:
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
ej...no ale jak ja będę siedzieć na pralce a on będzie stał na ziemi to będę za wysoko:) No chyba ze ja się położę na pralce a on na mnie...ale dalej sobie nie wyobrazam
To ty masz strasznie wysoka pralke ... a jak masz taka wysoka to mozesz sobie na niej usiasc a on niech ci zrobi to ustami
Kurcze .. narobiliście mi ochoty.. a z moim kochanym najwcześniej spotkam się późnym wieczorem..
Ja ze swoja Trusia to tak kolo 17:00 ale idziemy na jakas imprezke a ptem dlogi spacerek przez las w srodku nocy
- taka_jedna
- Maniak
A pralka? Wysoka nie jest...ale na pewno nie jest rowno z jego "tym poziomem"
W ogole łazienki mamy bez sensu...ale ja mam za to fajny pokoj...jedno biurko jest idealne 
- taka_jedna
- Maniak
To widze że tutaj są strasznie wymyślni ludzie
. Szczerze się przynam, że oprócz łóżka no i raz na biurku nigdzie indziej nie robiłam. Może dlatego, że narazie nie czuje takiej potrzeby. No zdarzyło się pare razy poza domkiem ale nie w takich wymyślnych miejscach.
Z tego to się uśmiałam
. Szczególnie można to polecić w czasie roku szkolnego, wtedy mama będzie myślała, że dziecko się uczy
.
Mama: P, co robią te dwie encyklopedie w łazience?
P: a wiesz mamo, lubię czytać podczas kąpieli
Z tego to się uśmiałam
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
-
- Uzależniony
- Entuzjasta
Krzesło , a ze juz nie wspomne fotela jest rewelacyjne ! kto nie spróbował to nie wie
Na krześle to jeszcze nie próbowaliśmy ale na fotelu tak. Spodobało mi się. A niedawno siedząc se na jakiejś polance na jakimś zadupiu zachciało nam się... Do niczego nie doszło, bo to znów nie takie zadupie było, ludzie tam łazili od czasu do czasu... Ech, trzeba będzie poszukać totalnego bezludzia i pod chmurką na trawce spróbować...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Jarek pisze:Ech, trzeba będzie poszukać totalnego bezludzia i pod chmurką na trawce spróbować...
Widzę, że cienko u was z wyobraźnią, przecież można to tak zrobić, żeby postronni nawet się nie kapnęli. W którymś temacie już o tym pisałem. To prostsze jak znalezienie totalnego odludzia.
Czego Ty oczekujesz od młodzierzy .... :547:(bez fantazji !) Jarku

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”