Witajcie !
Mam taki kłopot z własną żoną !
Nie mogę zrozumieć zony, lubimy się całować i całujemy sie długo i namiętnie ale kiedy ją kocham oralnie (co uwielbiam ) nie chce sie zona calowac ?!
Ucieka ustami by po jakims czasie (trochę na sile) znowu sie caluje !
Co jest grane ?
Nie chce mi nic powiedzieć !
Nie lubi wlasnego ciala ?
Ma cudowna, zadbana, czysta, sliczna....wiecie co
Kłopot z żoną....
Moderator: modTeam
- jasienczyk
- Zaglądający
- Zaglądający
jasienczyk pisze:mi również zabrało trochę czasu* by oswoić się z jej smakiem...
A ona ma go całe życie
Wie chociaż , że jej nie pasi, czy ucieka zanim spróbuje? A może wcale nie o smak tu chodzi, tylko o jakąś blokadę, jaką niektórzy panowie mają wobec własnej spermy?
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2008, 11:16 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- jasienczyk
- Zaglądający
Tez mi się wydaje to troche dziwne ale po jakims czasie juz zaczyna sie calowac i jest w sumie OK. Jestem bardzo wyczulony na zapach i smak (od kiedy rzuciłem palecnie) więc musi być z jej strony raczej blokada psychiczna. Blokadę wyczuwam też jesli chodzi o sex, wyczuwam że coś ja hamuje czy ogranicza !Jarek pisze:Myślę, że tu raczej chodzi o zapach, którego nie trawi co mi też wydaje się dziwne.
Mnie osobiście nic nie ogranicza co sprawia nam przyjemność ! Mi zalezy tylko na jednym by widzieć na jej twarzy i nie tylko całkowite spełnienie ! Marze o tym ! By przy mnie była całkowicie otwarta !
Zazdrość to niszczenie siebie !
Jak ma Cię zdradzić parnerka to i tak zdradzi i nigdu się o tym mozesz nie dowiedzieć !
Jak ma Cię zdradzić parnerka to i tak zdradzi i nigdu się o tym mozesz nie dowiedzieć !
jasienczyk pisze:Jestem bardzo wyczulony na zapach i smak (od kiedy rzuciłem palecnie) więc musi być z jej strony raczej blokada psychiczna. Blokadę wyczuwam też jesli chodzi o sex, wyczuwam że coś ja hamuje czy ogranicza !
Mnie osobiście nic nie ogranicza co sprawia nam przyjemność ! Mi zalezy tylko na jednym by widzieć na jej twarzy i nie tylko całkowite spełnienie ! Marze o tym ! By przy mnie była całkowicie otwarta !
]Kogo to obchodzi
jasienczyk pisze:Co jest grane ?
Jesteś aż tak <uwielbienie dla kropek> wiesz jaki , że nie wpadłeś na pomysł aby jej spytać; czy może Twoja <uwielbienie dla kropek> wiesz co uniemożliwiła Ci przytoczenie nam jej odpowiedzi?
A może chcesz rad udzielanych po omacku lub akademickich bezpłodnych rozważań? Proszę bardzo: żona zapewne czuje jedynie poczucie obowiązku, porządnego seksu przy którym mogłaby się otworzyć dostarcza jej listonosz, Ty jesteś domowym papciem z którego żartują sobie przy papierosie po każdej sesji wielokrotnych orgazmów.
Tak, w FAQ nie ma nic o rzetelnym opisywaniu swojej sytuacji kiedy chce się rzetelnej odpowiedzi; nic o drugorzędnej roli forum na tle samodzielnego radzenia sobie z życiem; ale na boga i partię - czy to zwalnia ze zdroworozsądkowego myślenia?
-
- Początkujący
- Zaglądający
- Uzależniony
Też tak miałam na początku, ale szybko się przyzwyczaiłam i już nie mam oporów do całowania się po minetce, z kolei mój jeszcze do niedawna nie chciał się całować po lodziku, ale powoli się przemógł . a Twojej żonie na pewno chodzi o jej zapach lub smak, więc zapewnij ją że to nic strasznego i że tobie smakuję to może się przełamie
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”