dla Pan: owlosienie... na twarzy ;)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Pilsener
Początkujący
Początkujący
dla Pan: owlosienie... na twarzy ;)

Postautor: Pilsener » 28 cze 2004, 22:45

tak dzisiaj sie zaczolem zastanawiac, jakie sa obecne preferencje kobiet co do owlosienia na twarzy ich jedynych (no dobra, czasami nie takich jedynych ;)). Ogladalem wlasnie film o jakis daaawnych daaawnych czasach, i w glowie sie nie miesci co owi faceci mieli na twarzach ;)
Wiec pytanie o preferencje: broda, brodka, was lub wasik, 3 dniowy zarost macho-podobny, czy moze jak chyba w wiekszosci gladko i "lyso" :D

I na wypadek jakis dziwnych komentarzy, pytanie z czystej ciekawosci, bo nazywajcie mnie jak chcecie, ale swoich przyzwyczajen itak nie zmienie ;) co to to nie...
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 28 cze 2004, 23:47

to zalezy od typu urody, wszystko indywidulanie, lubie jak moje słodkie kochanie jest zarośnięte-wtedy wygląda tak brutalnie :D , ale ogólnie lubie ogolonych panów-wszystko zależy od typa
Awatar użytkownika
Pilsener
Początkujący
Początkujący
Postautor: Pilsener » 29 cze 2004, 00:05

no tak, o typie urody nie pomyslalem ;)
ale troche z innej prespektywy, nie tylko wizualnej, czy nie denerwoje Was obrosniety, gdy drapie, tu i uwdzie ;)
widywalem kolezanke po starciu z chlopakiem ktory zapomnial sie ogolic.. przez dwa dni obrzek wokol (tym razem ;)) ust leczyla... ze wspolczucia sie serce krajalo ;)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 29 cze 2004, 07:32

ja tam lubie ogolonych na gładziutko przyjene w dotyku i nie drapie. Przyznam jednak jak natasza ze niektorym facetom do twarzy jest z zarostem i dodaje im to meskości. z takim jednak nie mialam stycznosci fizycznej wiec nie moge sie wypowiedziec czy b. by mi to przeszkadzalo. Moj facet zarost ma niewielki dlatego raczej jemu to by urody nie dodalo i gonie go do golenia sie codziennie bo najzwyczajniej w swiecie drapie.
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 29 cze 2004, 09:49

jak idzie o mojego lubego to najlepiej jak jest głdziutki na twarzy(wyglada tak niewinnie ;) ) ale czasem lubie jak mnie trochu DELIKATNIE połaskocze ;)

a jezeli idzie o innych facetów to zalezy od urody :) dwóch kumpli w klasie ma bródki i nie wyobrazam sobie ich bez tego bajeru ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 29 cze 2004, 11:02

Ja mojego misiaczka wole bez zarostu, lubie czuć jak jest gładziutki i miły w dotyku. Poza tym strasznie lubie się do niego przytulać a czasami to troszke przeszkadza jak jest zarośnięty.

No a tak jak piszą dziewczyny to jeżeli chodzi o innych facetów to wszystko zależy od urody. Niektórym jest fajnie z zarostem innym bez. No i jeszcze działa tutaj kwestia po prostu przyzwyczajenia, nie znamy ich jakby byli bez zarostu lub jakby byli z zarostem.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 29 cze 2004, 12:14

Ja też wole mojego Kotka ogolonego. Jest wtedy taki milutki, nie drapie, aż chce sie całować:).
Prawdą jest ze niektórym pasuje delikatny zarost, ale ja wole przytulać i całować gładziutką buzie.
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 29 cze 2004, 12:41

Ja wypowiem się w imieniu mojej dziewczyny. Woli jak jestem ogololny, bo mówi że strasznie drapie. I zresztą się nie dziwie, bo mam dosyć twardy zarost.
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 29 cze 2004, 13:09

ja też wolę "na łyso"...gładka skora chce sie przytulać, całowac i dotykać (jak w reklamie jakiejs wody po goleniu :D ) Ale macje rację że to zależy od urody, jeden kumpel ma "trzydniowy zarost typu macho" i wcale nie wyglada jak macho tylko wyglada zajebiscie :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”