jestem tu po raz pierwszy:)
chciałabym trochę napisać o sobie i dowiedzieć się czegoś od Was.Chodzi o sex a raczej o orgazmy, które przeżywam podczas stosunku z moim ukochanym.
Może to wydawac się mało prawdopodobna ale bardzo szcybko się podniecam.Mój ukochany nie jest moim pierwszym mężczyzną z którym byłam w łóżku ale prawdą jest, że tylko z nim mam orgazm za orgazmem, gdzie wcześniej nawet nie wiedziałam co to jest ten "orgazm".Wydawało mi się, będąc z inymi partnerami, że to nie możliwe żeby kobieta podczas stosunku miała orgazm(jeden orgazm).Od kiedy zaczęłam sypiać z moim terażniejszym facetem wszystko sie zmienilo:)...
Uwielbiam sex, uwilebiam się z nim kochać bo dzięki niemu mam niezliczone liczby orgazmów.Nidgy nie lizymy ile ich było bo ja nie jestem w stanie nawet swobodnie oddychac.Mam orgazm w kazdej pozycji.Mam orgazm gdy on piesci ustami lub palacmi moja łechtaczke, gby wkłada palce we mnie,nie mowiac juz o normalnym sexie.Pare razy nawet bylam tak podniecona ze dostalam orgazmu gdy on piescil me piersi.Po prostu mam cudownie w lozku...
Dużo orgazmów:)
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
- Pasjonat
Staruszek Priam pisze:Nie czuję się zaszczycony i nie widzę powodów do radości
No jak to?

Staruszek Priam pisze:Człowiek po solidnym orgazmie jest tak energetycznie wyczerpany, że każdorazowo powinien solidnie wypocząć.
Np. zasnąć odrazu? ;DD
Oj, jakie to schematyczne, Staruszku

O, babciu! Mody zróbcie coś z tym topem

Ostatnio zmieniony 12 lip 2008, 23:31 przez Mona, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Staruszek Priam
- Pasjonat
Teraz załapałem. "Szczęśliwa" mówi o niezliczonej liczbie, ale nie o serii podczas jednego spotkania. Jasne. Uległem sugestii. Koleżanki zdaje sie też.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2008, 23:49 przez Staruszek Priam, łącznie zmieniany 1 raz.
szczesciara pisze:chciałabym trochę napisać o sobie
skad jestes? jaki kolor lubisz? jakiego znaku zodiaku jestes? jak masz na imie?
czego skor nie zadejsz pytań?szczesciara pisze:dowiedzieć się czegoś od Was.
ja wole sie kochac z milosci a nie bo z nim mam 5 orgazmow czyli o 2 wiecej niz z innym ;/szczesciara pisze:uwilebiam się z nim kochać bo dzięki niemu mam niezliczone liczby orgazmów
ciekawe jakby wygladalo liczenie: 1,2,5, kochanie, dasz rade jeszcze jeden, dzis bedzie rekord, dojdziesz po raz 238...szczesciara pisze:Nidgy nie lizymy ile ich było bo ja nie jestem w stanie nawet swobodnie oddychac.
zastanwiajace ze kobiecie wolno dojsc zanim facet wejdzie a w druga strone to juz nie bardzoszczesciara pisze:Pare razy nawet bylam tak podniecona ze dostalam orgazmu gdy on piescil me piersi.
jak widzisz wszyscy sie strasznie z tego powodu ciesza, zyczymy ci dalszych sukcesow i pozdrwaiamy serdecznie.szczesciara pisze:Po prostu mam cudownie w lozku...

- Staruszek Priam
- Pasjonat
Stormy pisze:ciekawe jakby wygladalo liczenie: 1,2,5, kochanie, dasz rade jeszcze jeden, dzis bedzie rekord, dojdziesz po raz 238...szczesciara pisze:Nidgy nie lizymy ile ich było bo ja nie jestem w stanie nawet swobodnie oddychac.
No to ja już nie wiem kto ma problemy w czytaniu ze zrozumieniem. Szczęściaro, wypowiedz się, czy "nieliczenie" dotyczy jednej nocy, czy ogólnego podsumowania ?
Stormy pisze:ciekawe jakby wygladalo liczenie: 1,2,5, kochanie, dasz rade jeszcze jeden, dzis bedzie rekord, dojdziesz po raz 238...
Albo ona już nie wytrzyma, a on chce dobić do 100 i przy 99 mówi "kochanie, pomyliło mi się coś, gdzieś sie zgubiłem, jedziemy od nowa"

I tym miłym akcentem zamykam.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”