KRĘCIŁ KRĘCIŁ I WYKRĘCIŁ:-)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
KRĘCIŁ KRĘCIŁ I WYKRĘCIŁ:-)

Postautor: natasza » 23 cze 2004, 09:17

Bobi pisze:
natasza pisze:a ciekawa jetsem, jak by na to pytanie odpwiedzieli panowie, przewaznie nie spotykam sie z pytaniem co Was kręci chłopcy? :D

mi jako facetowi nie wypada takiego topicu zalożyć, ale jesli bym mógł to poprosilbym aby jakas z kobiet takie pytanko jako nowy topic dała, to sie my faceci wypowiemy na ten temat.

mówisz i masz :D
pozdrowienia dla Bobiego
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 23 cze 2004, 09:43

1. Seksowna bielizna
2. Dziwne miejsca w tym takie gdzie ktoś mógłby nas zobaczyć
3. Prowokacyjne zachowanie mojej dziewczyny. Nie lubie jak jest bierna i na każde moje pytanie odpowiada pytaniem. Chce żeby przyszła i kazała sobie zrobić dobrze, podsunęła swoje uda i powiedziała, że mam wykorzystać swój język ( tak dla przykładu :) ). Więcej odwagi.
4. Za to pewnie mi sie dostanie szczególnie od dziewczyn ale co tam: skoro pytacie co nas kręci to chętnie bym obejrzał moją dziewczynę w akcji z koleżanką. Zresztą moje kochanie o tym wie. Każdy ma jakies fantazje i jak narazie na tym sie kończy hehe. Ona mi tych fantazji nie broni i chwała jej za to!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 cze 2004, 09:49

Co nas kręci ???? przecież faceci to wzrokowcy , wiec wszystko co jest zwoązane ze wzrokiem, jest na pierwszy ogien ! :556:
Dalej to juz inna sprawa ?!lubie usmiechniete kobiety, te z sexapilem , kobiecoscia w całej rozciągłosci słowa tego znaczeniou !! to mnie kręci !!!!!!!!!mam też chopla na warkoczyki z delikatnymi wstązkami, lub bibiki
na włosy tzw. loczki !
kobiety Rude !
piegate !
reszta jak sie temat rozwinie !! :D
no i jak poprzednik napisał , odwazne kobiety w dziedzinie sexu to też jest kręcące!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Bobi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bobi » 23 cze 2004, 11:22

Co nas kręci? Lubie gdy mój kotek dotyka mnie swoimi delikatnymi łapkami po brzuszku, pleckach, klacie, ramionach, ale najbardziej jak po brzusiu :), całowanie po karku hmm jakos tak dziwnie fajne uczucie czuć usteczka na karku, fajnie jest jak moja pani kladzie się obok mnie jestesmy tak blisko a ona kladzie raczke na moja klatke piersiową i dotyka mojej szyji swoimi dłońmi mmm :), albo jak delikatnie glaszcze mnie po uszkach, lub tez jak dotyka mnie swoimi lapkami, kobiety wasze lapki są takie delikatne!!! :D Narazie tyle mi przychodzi do główki...

Dzięki za pozdrowionka.
Pozdrawiam Natasze:)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 23 cze 2004, 13:18

A mnie kreci jak moja kobieta caluje mnie po uszku :) Wtedy przeszywa mnie dreszcz po calym ciele. Kreci mnie rowniez seksowna bielizna , jak widze kobiete w seksownej bieliznie do tego jakies eleganckie pończoski to huuu staje na zawołanie :) I jeszcze tak jak przedmowcow odwazne kobiety w lozku ,ktore czasem przejma inicjatywe oraz popatrzyc na moja kobiete jak sie zabawia z kolezanka :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 23 cze 2004, 13:47

lord dream pisze:chętnie bym obejrzał moją dziewczynę w akcji z koleżanką

wcale Ci sie za to nie dostanie g:D
nie miłabym nic przeciwko powiem nawet
chociaz to wszystko zalezy
babeczka wtedy musialaby byc naprawde zadbana

ale mam pytanie, nie bylbys wtedy zazdrosny o ta kolezanke, ze sprawia Twojej kobiecie przyjemność?
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 23 cze 2004, 14:22

Baa, pytanie!! A skad ja to mam wiedziec skoro tego nie doswiadczylismy. Wydaje mi się, że nie ale wiesz jak to jest. Czysta teoria. A co do tego, że powinna być zadbana - czasem obserwujemy ludzi i moja dziewczyna mówi: ta nie bo za brzydka (dla niej) a ta też nie bo za ładna (dla mnie :) ). Ale tak jak mówiłem to tylko fantazje i teoretyzowanie. Narazie :P
Awatar użytkownika
Behemot
Początkujący
Początkujący
co kreci Behemota...

Postautor: Behemot » 23 cze 2004, 14:34

aloha...

no wiec... najbardziej kreci mnie to wszystko co sprawia, ze wyladujemy w lozku.
najbardziej podoba mi sie flirt, gra słów, prowokacje, które prowadzą do tego, że Ziemia dziwnie się ścieśnia... takie wprowadzenie do fizycznej gry wstępnej...

potem wydarzyc sie moze wszystko,

ale to co sie dzieje w umysle - takie polowanie jest najbardziej intrygujace

przeciez nie kladziemy sie spac ze swiadomoscia, ze 15 minut przed snem musimy jeszcze cos odwalic...

czasem dzieje sie i tak, ze polowanie moze trwac kilka dni, a czasem poluje sie kilka razy dziennie :-)

to kreci mnie
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 23 cze 2004, 14:39

Kobieta w poczochach!!! Jak zobaczylem ostatnio moja Kotke w samej bieliznie, ponczochach i butach na wysokim obcasie (ubrala sie tak specially for me :diabel: ) to doslowanie zabraklo mi slow w gebie a szczeke musialem podnoscic z ziemi, tak sliczny i podniecjacy byl to widok. Tak wiec lubimy ogladac Was, patrzec, podziwiac, obserwoac, chlonac. Oczywiscie na patrzeniu nie konczmy, odwazne kobiety w lozku (ale bez przesady takiez bezpruderyjne tez nie sa mile widziane, trzeba to wyczuc, wiecie, kazdemu cos innego w glowie) ktore same przejma inicjatywe i same zaczna rozmowe o sekscie, zainicjuja pieszczity i takze same zaproponuja seks. To tak z grubsza :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 23 cze 2004, 21:03

Bobi pisze:Co nas kręci? Lubie gdy mój kotek dotyka mnie swoimi delikatnymi łapkami po brzuszku, pleckach, klacie, ramionach, ale najbardziej jak po brzusiu :), całowanie po karku hmm jakos tak dziwnie fajne uczucie czuć usteczka na karku, fajnie jest jak moja pani kladzie się obok mnie jestesmy tak blisko a ona kladzie raczke na moja klatke piersiową i dotyka mojej szyji swoimi dłońmi mmm :), albo jak delikatnie glaszcze mnie po uszkach, lub tez jak dotyka mnie swoimi lapkami, kobiety wasze lapki są takie delikatne!!! :D Narazie tyle mi przychodzi do główki...

Dzięki za pozdrowionka.
Pozdrawiam Natasze:)

Narazie chyba pierwszy post który nie jest aż tak powiązany z seksem :D.

Natomiast co do seksu pomiędzy dwoma kobietami to ponoć każda z nas miała taką osobe z którą chciałaby to zrobić.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 23 cze 2004, 21:09

Triniti19 pisze:Natomiast co do seksu pomiędzy dwoma kobietami to ponoć każda z nas miała taką osobe z którą chciałaby to zrobić.

Hmm, no nie wiem... Niedawno po przeczytaniu artykułu o lesbijakch rozmawiałysmy o tym z przyjaciółką. Ona (hetero) uważa, że jeszcze nie spotkała odpowiedniej dziewczyny, ale byłaby skłonna spróbować. Ja natomiast nigdy nie chciałam...
Ostatnio zmieniony 17 lis 2004, 19:38 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 23 cze 2004, 23:10

Podobnie jak poprzednicy lubię jak kobieta jest odważna i nie krępuje się sama zainicjować sexu, albo chociażby do niego sprowokować (np ubraniem, odsłonięciem pewnej częścici ciała-uda, piersi). Ale kobiety najlepiej wiedzą jak się ubrać, żeby wyglądac seksownie.
Nie wiem czemu tak się utarło, że inicjatorem sexu zawsze musi byc facet. Przecież potrzeby w tym względzie mamy podobne jak wy kobiety.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 24 cze 2004, 01:06

Tak slucham niektorych wypowiedzi i wydaje mi sie ze jak bym czytal jakiegos kurcze harlekina :P A swoja droga kobieta musi miec to cos. Male moje spostrzezenie : Ja mimo tego ze nie ogladam TV to udalo mi sie obejrzec taki jeden program w TV - co sie chyba Bar zowie. I tam jakas farbowana zdzira biegala z cyckami z pewnoscia wiekszymi od jej mozgu a juz na pewno nie proporcjonalnymi do intligencji i widzialem jak robi to co wiekszosc z Was w tym poscie napisalo ze sie takie cos podoba. Wybaczcie.. ale jak to zobaczylem to bardziej mi sie Bleeeeeeeee... do ubikacji zachcialo slowem i czynem rzygac niz mnie to mialo podniecic w stopniu nawet niewielkim.
Awatar użytkownika
Pilsener
Początkujący
Początkujący
Postautor: Pilsener » 24 cze 2004, 02:06

broken pisze:widzialem jak robi to co wiekszosc z Was w tym poscie napisalo ze sie takie cos podoba.

Kolego, nie myl - brzydko mowiac - kur**twa z odwaga i nieskrempowaniem ;)
Jakas mega-cycata blondyna z IQ mniejszym od rozmaru swojego buta to nie to samo co Twoja ukochana, szepczaca Ci na ucho "chce sie z Toba kochac wlasnie teraz" po czym sama wchodzaca na Ciebie ;) - a o ile dobrze zrozumialem wlasnie o tym byla mowa
Tier
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tier » 24 cze 2004, 02:13

mnie kręcą ładne dziewczyny :p
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 24 cze 2004, 09:11

W mojej Partnerce wszystko a w innych to zależy. Wygląd nie jest najważniejszy. Oczywiście proszę źle nie zrozumieć. Nie mówię o osobach od których wzrok wykręca :)
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 24 cze 2004, 12:09

Oj broken.... :554: Splyciles to niemilosiernie. A Pilsener dokladnie to wytlumaczyl.
Fajnie tez jest jak przychodzisz do kobirty witasz sie z nia, a ona rzuca Cie na lozko i sama siada na Ciebie. Wtedy to czuje ze naprawde ja pociagam... chociaz i tak ja przejmuje pozniej role i laduje na gorze :P ale takie zaincjowanie seksu przez kobiete dziala na facetow i wyzwale w nich samcze zapadedy (czyt. dominacja) a niektore kobiety to baaardzo lubia. :D Szczegolnie te z silnym charakterem.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 cze 2004, 17:55

sallvadore pisze:Fajnie tez jest jak przychodzisz do kobirty witasz sie z nia, a ona rzuca Cie na lozko i sama siada na Ciebie. Wtedy to czuje ze naprawde ja pociagam... chociaz i tak ja przejmuje pozniej role i laduje na gorze :P ale takie zaincjowanie seksu przez kobiete dziala na facetow i wyzwale w nich samcze zapadedy (czyt. dominacja) a niektore kobiety to baaardzo lubia. :D Szczegolnie te z silnym charakterem.

Oj tak... to jest to co tygryski lubią najbardziej... :690:
Awatar użytkownika
Mader
Bywalec
Bywalec
Postautor: Mader » 24 cze 2004, 18:23

hej! ja uwielbiam inicjatywe kobiet - to jest bardzo podniecające gdy nastaje cisza , dziewczyna zbliża sie do Ciebie, dotyka pieści i... do tego przez pare chwil nie pozwla Ci sie ruszyć aaaaaaaaaalllllllllllleeeeeeeeeeeeee jak sie ruszusz to już na maxa :564: :564:

DLACZEGO TO FACET ZAWSZE MUSI WYCHODZIĆ NA NAPALEŃCA???

DZIEWCZYNY BIERZCIE SIE ZA SWOICH FACETÓW I POKAŻCIE WYOBRAŹNIE!!!

ONI TO KOCHAJĄ!!!! :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569: :569:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 cze 2004, 21:17

sophie pisze:
Triniti19 pisze:Natomiast co do seksu pomiędzy dwoma kobietami to ponoć każda z nas miała taką osobe z którą chciałaby to zrobić.

Hmm, no nie wiem... Niedawno po przeczytaniu artykułu o lesbijakch rozmawiałysmy o tym z przyjaciółką. Ona (hetero) uważa, że jeszcze nie spotkała odpowiedniej dziewczyny, ale byłaby skłonna spróbować. Ja natomiast nigdy nie chciałam... Mój diabeł tasmański mi wystarcza :D

Sophie jeszcze jesteś młoda i przecież może się tak znaleść. Poza tym wiesz to co ja czytałam to tam było napisane, iż to przychodzi tylko taka myśl a większość dziewczyn na to się nigdy nie odważy.

A do chłopców mam takie pytanie pośrednie, jak waszym zdaniem byłoby najlepsza no i najbardziej pociągające rozpoczęcie seksu ? (Może to wykorzystam przy moim ukochanym :))
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 24 cze 2004, 22:13

Triniti19 pisze:Sophie jeszcze jesteś młoda i przecież może się tak znaleść. Poza tym wiesz to co ja czytałam to tam było napisane, iż to przychodzi tylko taka myśl a większość dziewczyn na to się nigdy nie odważy.

Mam 21 lat, ustabilizowałam się emocjonalnie i uniezależniłam od rodziców (choć jeszcze nie finansowo), od roku jestem z najwspanialszym facetem, i nie mam zamiaru eksperymentować z dziewczynami... Wiem, bajka może się skończyć, ale nawet takie mysli (a propos zabaw z tą samą płcią) nigdy mi nie przechodziły przez głowę. I myślę, że nie będą... Co nie oznacza, ze nie jestem tolerancyjna. Bo jestem. Znam kilka homoseksualnych par i są to naprawdę wspaniali ludzie. Ale sama nie zmienię upodobań. Po prostu to wiem. I tyle :D
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 25 cze 2004, 06:41

A mnie kreci moja kobieta mmmmmmmmmmmm :D
Dziwne miejsca takie z dreszczykiem wpadki
Prowokacja z jej strony
I to ze jest tak otwarta na seks i lekko perwersyjna mmmmmmmmmmmm ;D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 25 cze 2004, 08:00

DLACZEGO TO FACET ZAWSZE MUSI WYCHODZIĆ NA NAPALEŃCA???

Dam Ci przykład. Żeby zainicjować seks, muszę czuć bliskośc z partnerem. To taka specyficzna bliskość, którą się czuje kiedy nam się dobrze rozmawia, przytulamy się, mówimy jak bardzo się kochamy. W innym wypadku nie jestem psychicznie nastawiona na opcje "seks". A mój luby jak Go zapraszam i wie że nie ma rodziców, pierwsze co robi po wejściu do domu to rzuca się na mnie i chce się już kochac wśrod butów w przedpokoju albo najdalej na schodach na górę. To bardzo irytujące....
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 25 cze 2004, 09:35

To bardzo irytujące....

Ale sama przyznasz, że czasami sama masz ochotę na taką spontaniczność.
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 25 cze 2004, 11:17

Triniti19 pisze:
sophie pisze:

Hmm, no nie wiem... Niedawno po przeczytaniu artykułu o lesbijakch rozmawiałysmy o tym z przyjaciółką. Ona (hetero) uważa, że jeszcze nie spotkała odpowiedniej dziewczyny, ale byłaby skłonna spróbować. Ja natomiast nigdy nie chciałam... Mój diabeł tasmański mi wystarcza :D

Sophie jeszcze jesteś młoda i przecież może się tak znaleść. Poza tym wiesz to co ja czytałam to tam było napisane, iż to przychodzi tylko taka myśl a większość dziewczyn na to się nigdy nie odważy.

A do chłopców mam takie pytanie pośrednie, jak waszym zdaniem byłoby najlepsza no i najbardziej pociągające rozpoczęcie seksu ? (Może to wykorzystam przy moim ukochanym :))

- Usmiech numer dwa i podnisiona prawa brew.
- podchodisz do niego kolyszac sie w biodrach (uwazaj na lampy i wazony, zeby czegos nie stracic)
- kladziesz prawa dlon na jego lewmy ramieniu, a lewa dlno na jego piersi.
- nastepnie silnie pchasz go do tyly (wczesniej sprawdz czy stoi za nim lozko)
..................
......... :DDDDDD
Trojca!!! przieciez to wszystko zalezy od Cieibe, to Ty musisz czuc sytuuacje, my juz napisalismy co lubimy a pileczka jest teraz po Twojej stronie. Wysil "zwoje" i zaimprowizuj cos... my Ci nie damy gotowego scenariusza. :PP :)))
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 25 cze 2004, 16:29

Aga - mrrrr...mi to się podoba...tak rzucić od razu...ja bym sie mogła kochać nawet w przedpokoju...nigdy mi to nie zostało zaproponowane wiec chyba sama będe musiała :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 cze 2004, 19:14

sallvadore pisze: przieciez to wszystko zalezy od Cieibe, to Ty musisz czuc sytuuacje, my juz napisalismy co lubimy a pileczka jest teraz po Twojej stronie. Wysil "zwoje" i zaimprowizuj cos... my Ci nie damy gotowego scenariusza. :PP :)))

Improwizacje są najlepsze :D Spontaniczność naprawdę dużo daje, zwłaszcza jak uda mi sie go zaskoczyć :p Choć jeszcze jedna rzecz mi się nie udała, seks u niego jak mama jest w domu. Nie wiem czym on tak się przejmuje, skoro pokój ma dwupiętrowy, a mama na górę nie wejdzie...
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 26 cze 2004, 01:10

sallvadore pisze: {...} ale takie zaincjowanie seksu przez kobiete dziala na facetow i wyzwale w nich samcze zapadedy (czyt. dominacja) a niektore kobiety to baaardzo lubia. :D Szczegolnie te z silnym charakterem.

Sorry ale jakos mi sie na usta cisnie pewna ladna piosenka Domination ;) pewnego kociego zespolu.. :) Mniejsza z tym. Nie mam zamiaru dominowac - bo dominacja w czyms takim jak seks jest chyba dla mnie nieporozumieniem i nie mam zamiaru byc nad swoja partnerka a i ona sama chyba tez nie ma zapedow takich zeby zawsze dominowac w lozku. Stad tez wysuwam swoje jakze nie zawsze madre stwierdzenie ze w seksie potrzeba tak samo rownosci jak we wszystkich dziedzinach zycia ::PPPP A ja nie chcialbym zeby seks byl trylko jak to okresliles ZAPEDEM :P Wole to wszystko kontrolowac..
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 26 cze 2004, 12:44

równosc w lozku ok ale nie musi to byc pozbawione dominacji.
Ja czasem jestem bardziej bierna - on dominuje, a czasem wstepuje we mnie kocica wtedy on siedzi cicho i sie poddaje. i w dalszym ciagu rownosc jest zachowana
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 26 cze 2004, 13:31

ja lubię być bardziej bierna, dominowanie mnie nie kręci. Ale wiem że on to kocha jak jestem czasem niegrzeczna...kocha byc ujeżdzany - widac to w oczach :) Wiec ja kocham spełniać jego pragnienie :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”