Dodam jeszcze ze cierpię na przedwczesny wytrysk i chcialbym użyć tego jako "lek" ale bez robienia przerwy w zabawie.. po prostu spuscic się raz przed sexem, ale bez opadania penisa:)
Bez przerwy ??
Moderator: modTeam
Bez przerwy ??
Mam takie małe pytanie. Czy jesli odrazu po wytrysku pieszczoty penisa bedą bardzo intensywne (np. długi lodzik odrazu po spuszczeniu się) to jest mozliwe zeby penis dalej stał jak drąg?
i zeby mozna bylo po takich piszczotach wejsc w partnerkę bez problemu? Wiem ze to moze zalezec od danej osoby, kazdy ma inaczej, wiec moze podzielcie sie waszym doswiadczeniem.. probowaliscie kiedyś tego?? I jakie bylo w skutkach
Dodam jeszcze ze cierpię na przedwczesny wytrysk i chcialbym użyć tego jako "lek" ale bez robienia przerwy w zabawie.. po prostu spuscic się raz przed sexem, ale bez opadania penisa:)
Ostatnio zmieniony 12 mar 2008, 08:31 przez nEO~, łącznie zmieniany 2 razy.
tak- w swej karierze sexualnej nie raz mialem dwa razy bez tzw. wyciagania , ale tylko wtedy to jest mozliwe , gdy sie jest na maxa podnieconym. Pewnie ta sama sytuacja co ejakulacja u kobiet , doprowadzic Taką do tego stanu - to sztuka! jak i partnerka musi byc podniecona na maxa - to za mało . Tyle ja mam do powiedzenia, inni mogą miec inaczej . 

Ostatnio zmieniony 12 mar 2008, 08:32 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Pewnie ta sama sytuacja co ejakulacja u kobiet , doprowadzic Taką do tego stanu - to sztuka! jak i partnerka musi byc podniecona na maxa - to za mało
Niezrozumialem zdania

No i czy moze mi to pomóc z tym zbyt wczesnym wytryskiem? Po minucie, dwoch.. juz nie moge wytrzymać..
Mogłby mi ktos pomóc
Ostatnio zmieniony 12 mar 2008, 19:46 przez nEO~, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wstreciucha
- Weteran
NIe przejmuj sie, ja skumalam jakies 10% wypowiedzi Endriua.
Oczywiscie , ze niektorym meczyznom zdarza sie silna erekcja po wytrysku, ale na to nie ma wg mnie recepty - chociaz moge sie mylic, bo nie mam qtasa. Wg mnie to kwestia formy, dnia , nastawienia, nastroju itp. Przewaznie po prostu mezczyzna potrzebuje czasu , by znowu byc w formie. Nie rozumiem jednak dlaczego to dla Ciebie jest problem - praktyka powoduje , ze dochodzimy do takiego momentu, kiedy zaczynamy kontrolowac nasze reakcje, a nie na odwrot

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:nEO~ pisze:Niezrozumialem zdania
NIe przejmuj sie, ja skumalam jakies 10% wypowiedzi Endriua.
Jak nie rozumiecie ? czyżbym pisal po Chińsku

Wiec spróbuje raz jeszcze:
Pominmy wyjatki, a wezmy znaczną wiekszosc kobiet - ile z nich mialo i jak czesto ejakulacje podczas orgazmu ? odpowiedź brzmi - niewiele.
Teraz faceci, ile z ogółu moze miec orgazm, a przy tym po nim utrzymac członka w prawie pełnym wzwodzie ? pozostac nim w pochwie partnerki i przejsc do kolejnego stosunku i jak czesto im sie to zdarza ?
Obie opcje są mozliwe, pewnie nie u kazdego / kazdej, ale są!
Ot ... teraz powinni mnie wszyscy zrozumiec w 100% a nie w 10% <browar>
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 17:27 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Wstreciucha
- Weteran