PYTANIE DO KOBIET
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Moze jest to glupie, ale nie daje mi to spokoju... Mam dziewczyne.... chcielibysmy zrobic nastepny krok w naszym zwiazku, ale ja sie tego obawiam. Mianowicie mam taki "maly" kompleks. Boje sie ze moja girl torche sie mną rozczaruje...(ja jeszcze tego nie robilem, a wiem ze ona tak) Mianowicie chodzi mi oto czy majac 14cm w dlugosci i 13cm obwodu moge spokojnie i bez zadnych problemow....
???Czy rzeczywiscie jest tak jak mowicie ze rozmiar nie ma tak wielkiego znaczenia? Prosiłbym o odpowiedź....
-
- Początkujący
Tak obwód 13cm - to mało czy duzo?.....Chyba naprawde ze mna cos nie tak skoro sie pytam o takie sprawy...chociaz poto jest to forum.....
Spoko nie zawiedzie się, najważniejsza jest jakość a nie wielkość. Bo może być facet co ma 20 cm a nie umie zadowolić parnerki tak jak facet co ma 14 cm. Więc głowa do góry, wszystko na pewno będzie oki.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
biorac pod uwage ze pochwa kobiety ma ograniczona glebokosc ok. 10 - 12cm to raczej wiecej jej tam nie wlozysz wiec 14 cm powinno spokojnie starczyc. biorac pod uwage ze prezerwatywy maja srednio 52mm srednicy to obwod wychodzi ok. 16cm.
Jezeli macie zamiar używac prezerwatyw to najlepiej kup sobie wczesniej prezerwatywe i przymierz zebys na wszelki wypadek mogl pozniej uniknac zaklopotania jezeli bedzie za luzna i kupic mniejsze.
Zawiesc to na pewno jej nie zawidziesz. Moj chlopak tez sie stresowal (nie wiem niestety jakie ma wymiary) a wszystko jest ok chociaz wolalabym zeby byl tam troche "chudszy"
Jezeli macie zamiar używac prezerwatyw to najlepiej kup sobie wczesniej prezerwatywe i przymierz zebys na wszelki wypadek mogl pozniej uniknac zaklopotania jezeli bedzie za luzna i kupic mniejsze.
Zawiesc to na pewno jej nie zawidziesz. Moj chlopak tez sie stresowal (nie wiem niestety jakie ma wymiary) a wszystko jest ok chociaz wolalabym zeby byl tam troche "chudszy"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”