straszny,uciazliwy bol!!!!!!!!!
Moderator: modTeam
straszny,uciazliwy bol!!!!!!!!!
Witam bardzo serdecznie!!Mam taki dosc uciazliwy problem,ktory powtaza mi sie przynajmiej raz w miesciacu.Strasznie boli mnie lechtaczka przy wejsciu do pochwy,wrecz piecze i skorka jest troszke sucha.Nie wiem czy to jest spowodowane tym ze moj partner jest malo delikatny czy tym ze kochamy sie za czesto(srednio co drugi dzien),czy moze tym ze mam nadzerke?????Przewaznie jest tak przed okresem,towazysza temu uplawy w konsystencji takiej jakby maki ziemniaczanej z woda:(Boli jak parter mnie piesci,wczaraj jak wchodzil do srodeczka tez strasznie pieklo, na poczatku potem nie bo bylo podniecenie a po tak mi napuchla lechtaczka ze dotknac nie moglam,ledwo siadalam,a moj parter zauwazyl u siebie na penisie tak jakby krostki czerwone takie maluskie,troszke jakby grodeczek i tez sucha skorka na napletku.Mam wyrzuty ze tak ma przez ze mnie,chociaz ja nie mam zadnych krosteczek,nie wiem co to moze byc,bardzo mnie to niepokoi.CHCIALABYM DODAC ZE JESTEM POZA GRANICAMI KRAJU I TU CIEZKO JEST JESLI CHODZI O MEDYCYNE.przed wyjazdem tu ,jakies dwa tygodnie temu bylam u lekarza i powiedzial ze jest wszystko ok,dal tylko globulki na uplawy:(((((((SERDECZNIE dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam.
wiki
wiki pisze:kochamy sie za czesto(srednio co drugi dzien)
to nie jest tak często
wiki pisze:i powiedzial ze jest wszystko ok
jak jest ok, skoro piecze, boli i upławy są dziwne??? to wygląda, jakbyście oboje mieli infekcję, więc nic Ci nie poradzimy - tylko lekarz, ale nie ten, co poprzednio
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Witam takie objawy towarzyszą gdy ma sie grzybicę pochwy jest to brak równowagi flory bakteryjnej nie jest to nic strasznego bardzo łatwo się to leczy ,ale musisz udać się do ginekologa po globulki dostępne są tylko na receptę a partner dostanie maść do smarowania w przeciwnym razie stanie się to bardzo uciążliwe , kłopotliwe ,ze seks przestanie być czymś przyjemnym a i problemy zdrowotne ok. decyzja należy do Ciebie , acha kuracja trwa 6 dni
- ksiezycowka
- Weteran