Dziewczyny? Co was kręci? ;)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Bryan
Początkujący
Początkujący
Dziewczyny? Co was kręci? ;)

Postautor: Bryan » 09 cze 2004, 23:21

Takie pytanko do kobiet...
Wiem ze każda z was jest inna i moze lubic co innego, ale co was podkręca i jakie działania partnera sprawiają że tracicie głowe ;) (czułe punkty) Mowa tu o czynnosciach na jakie mozecie sobie pozwolic w pierwszych tygodniach związku (odpadają sprawy łechtaczkowe i podobnej rangi ;) Troszke opcji juz znam ale moze podsuniecie jakies nowosci o ktorych w życiu bym nie pomyslal - bo kto zrozumie kobiete ;) ;) Pzdr
Love is like a wind that you can`t see but you can feel...
diaBliCzka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: diaBliCzka » 09 cze 2004, 23:42

Uwielbiam calowanie szyji oraz przygryzanie uszu, do tego dochodza jakies ruchy rak po ciele -..i takie tam =P
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 10 cze 2004, 03:22

Muskanie karku.
A oprocz tego to czasem kreci mnie karuzela albo samochod, kiedy wjezdzam na rondo ;) Zadales bardzo ogolne pytanie innymi slowy...
... you bleed just to know you're alive ...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 10 cze 2004, 08:07

lubie jak mnie Misiu po karku lekko muska,mogłabym zasnac tak mnie to odpreza :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 10 cze 2004, 12:29

muskanie po karku, jego delikatne całowanie, wodzenie rękami po całym ciele, na przemian delikatnie i gwałtownie i czuć po prostu ten przyspieszony oddech :D
Awatar użytkownika
Bryan
Początkujący
Początkujący
Postautor: Bryan » 10 cze 2004, 12:47

Blue Eyes - mysle ze pytanie jest w sam raz i przedstawilem je jasno :) wiadomo o co chodzi.. widzisz pozostale dziewczyny sie rozpisały :) pzdr

No dalej dziewczynki co jeszcze was kręci :):) dobrze wam idzie ;)
Love is like a wind that you can`t see but you can feel...
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 10 cze 2004, 13:36

ja tu powtórze to co juz było - delikatne całowanie karku, gryzienie - mrrrau - ale nie lizanie barrdzo mokrym jezykiem bo nie lubię jak mi się włosy przyklejają :D I lubię jak mnie chłopak głaszcze po włosach podczas pocałunku... :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 10 cze 2004, 16:58

I lubię jak mnie chłopak głaszcze po włosach podczas pocałunku...

nooooooo miodzio :) ja w ogóle uwielbiam jak ktos moja czuprynke no główce tarmosi ;) a jak mój misio jeszcze połączy to z całowaniem .......mniam :)
Awatar użytkownika
Asia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Asia » 11 cze 2004, 13:25

A ja uwielbiam jak mój aniołeczek muska mnie opuszkami palców po wewnętrznej stronie ręki od nadgarstka do łokcia...ahhhh :) jak i po wewnętrznej stronie ud :). Bardzo lubie też masażyk pleców i stóp :)
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...:))
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 cze 2004, 13:44

diaBliCzka pisze:Uwielbiam calowanie szyji oraz przygryzanie uszu, do tego dochodza jakies ruchy rak po ciele -..i takie tam =P

Moja kobieta też to uwielbia.
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 11 cze 2004, 15:02

diaBliCzka pisze:Uwielbiam calowanie szyji oraz przygryzanie uszu, do tego dochodza jakies ruchy rak po ciele -..i takie tam =P
i dodatkowo lekkie drapanie pleców mniammmmm :D
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 16 cze 2004, 11:59

Mnie kręci jak inne dziewczyny muskanie karku, masowanie plecków oraz głaszczenie po włosach. Głaskanie po prostu uwielbiam. Super się wtedy czuje, jeszcze jak moge się wtulić w ukochanego to jest super.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 21 cze 2004, 23:43

glaskanie po plecach choc by przez bluzke muslkanie po karku(bomba!!!!!) delikatne pocalunki , wszystkp co wierze sie z czuloscie , moze jakiec mile czule slowka do uszka? fajna sprawa :565:
alzacja

Postautor: alzacja » 22 cze 2004, 11:18

Delikatne pocalunki szyi i tuz za uchem. Uwilbiam czuc tam Jego odech...

Ah i jeszcze plecy! Tak nisko nisko :D
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 22 cze 2004, 16:07

Dorzuce jeszcze do kompletu okolice pepka i podbrzusze. Uwielbiam lezec z ukochanym, calowac sie i jak on mnie mizia po brzuszku... ciary mnie przechodza, naprawde
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 22 cze 2004, 16:23

a ciekawa jetsem, jak by na to pytanie odpwiedzieli panowie, przewaznie nie spotykam sie z pytaniem co Was kręci chłopcy? :D
Awatar użytkownika
Bobi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bobi » 22 cze 2004, 23:05

natasza pisze:a ciekawa jetsem, jak by na to pytanie odpwiedzieli panowie, przewaznie nie spotykam sie z pytaniem co Was kręci chłopcy? :D

mi jako facetowi nie wypada takiego topicu zalożyć, ale jesli bym mógł to poprosilbym aby jakas z kobiet takie pytanko jako nowy topic dała, to sie my faceci wypowiemy na ten temat.
Awatar użytkownika
Asia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Asia » 25 cze 2004, 15:41

A mnie niesamowicie podniecil ostatnio widok mojego Fistaszka, robiacego remont w swoim domu :D Mial na sobie tylko spodenki i stare adidasy, ale wygladal tak...zachecajaco :D :P
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...:))

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”