pyt. do pan i panow ...
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
co sadzicie o stosunku z mlodszymi??(nastolatkami)prosze o szczere odpowiedzi . nie myslcie ze jestem jakis pedofil.mam 18 lat
-
- Zaglądający
no co ty, jaka pedofilia?? przeciez to wszystko jest swiadomie, i w ogóle
jak juz wspomniano 16stki juz sa doinformowane
ponizej moze im sie wydawac zeduzo wiedza, wiec lepiej nie
ale naprawde uwazam ze 16 i wiecej to juz spoko, 2 lata roznicy nie jest tragedią
to jak najbardziej standard
chyba nie wiesz c oto takiego pedofilia
pedofilia (słownik wyrazów obcych)
(gr. país, paidós ‘dziecko’ + phileín ‘lubić’) med., psych. dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu potrzeby kontaktów seksualnych z dziećmi; n.os. pedofil.
przeczytaj definicje i sie zastanow
jak juz wspomniano 16stki juz sa doinformowane
ponizej moze im sie wydawac zeduzo wiedza, wiec lepiej nie
ale naprawde uwazam ze 16 i wiecej to juz spoko, 2 lata roznicy nie jest tragedią
to jak najbardziej standard
chyba nie wiesz c oto takiego pedofilia
pedofilia (słownik wyrazów obcych)
(gr. país, paidós ‘dziecko’ + phileín ‘lubić’) med., psych. dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu potrzeby kontaktów seksualnych z dziećmi; n.os. pedofil.
przeczytaj definicje i sie zastanow
To zależy o jakie nastolatki ci chodzi, czy o takie w wieku 13- 14 lat czy może o takie w wieku 16- 17 lat. Myślę, że w granica wieku na rozpoczęcie współżycia powinno być 16 lat. Młodsze dziewczyny nie zdają sobie sprawy czym jest ta decyzja. Ona niewątpliwie zmienia życie. Zresztą nawet 16 i 17 latki czasami nie są świadome konsekwencji swojego czynu.
Zgadzam się z Krzyniu, że 16 lat wzwyż to jest dobrze ALE jeżeli to jest robione z miłości a nie tylko dla samego zaspokojenia swoich żądzy.
Zgadzam się z Krzyniu, że 16 lat wzwyż to jest dobrze ALE jeżeli to jest robione z miłości a nie tylko dla samego zaspokojenia swoich żądzy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
jasne, ze moze!!
Nie zakochales sie nigdy gdy miales okolo 16 lat?? najlepszy wiek na zakochanie.
a jesli chodzi o seks z mlodszymi, to akurat moja dziewczyna jes strasza
, ale znam przypadki gdzie 18 z 15 -stką, ale moim zdaniem powinno sie miec min 16 latek
a jesli chodzi o seks z mlodszymi, to akurat moja dziewczyna jes strasza
Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
-
- Początkujący
decon pisze:jasne, ze moze!!Nie zakochales sie nigdy gdy miales okolo 16 lat?? najlepszy wiek na zakochanie.
Nigdy sie nie zakochałem w wieku 16 lat. I nie bardzo wiem czemu miałby to być najlepszy wiek na to??? Dla mnie najlepszy wiek to tak ok 20... Bo w wieku 16 lat mamy chyba do czynienia z zauroczeniem a nie odpowiedzialną miłością;)
Można zakochać się w wieku 16 lat. Czasami jest to zauroczenie a czasami już odpowiedzialna miłość. Wszystko jest możliwe. Chociaż na pewno dziś takich prawdziwych związków w wieku 16 lat jest niestety mało.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
natasza pisze:lizaa pisze:Czy 16 latka może być pewna że kocha??
16latka jest bardziej pewna ze kocha niz kobieta w wieku 30 lat. nie zastanawia sie nad kazdym szczegolem ...
hahahaha
Nobla to Ty nie dostaniesz
co najwyzej Beczkę Smiechu
moge Ci zafundować
zbudujmy piaskownicę miłości
hahaha
Co ja tu bede pisal, kazdy chyba wie ze czasem sens jest ukryty miedzy literkami i aby go dostrzec nalezy wybiec umyslem troszke dalej niz ekran komputera :)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”