[ Dodano: 2007-10-04, 22:30 ]
uciąlem jeden wyraz... Witam. Krotko postaram sie opisac sytuacje i nasz (moze tylko jej lub mój) PROBLEM.
Moderator: modTeam
falar pisze:jedyna rada na pozbycie sie wstydu to po prostu zacząć to robić.
Nie przesadzaj. Ja wiedzialam po 2-3 tygodniach, ze kocham.lollirot pisze:jeśli uważasz, że się kochacie po dwóch miesiącach znajomości, prawdopodobnie jesteś emocjonalnym gówniarzem.
falar pisze:A tak poza tym denerwuje mnie troche to, bo dziewczynie nie powinno sie takich rzeczy tlumaczyc, ze facet tego chce, ze potrzebuje, ze jest to cos pieknego i ze co najwazniejsze - nie ma się czego wstydzić - jedyna rada na pozbycie sie wstydu to po prostu zacząć to robić.
falar pisze:Nie uważam, że czas może coś jej pomóc...
Nie mów jej tego Jeszcze zacznie myśleć że jesteś z nią tylko po to
Wujo Macias pisze:Tu nie chodzi pewnie o sam seks, jako doznanie fizyczne, tylko gubiaca chlopaka niekonsekwencja dziewczyny
falar pisze:Ona_Mika.. wlasnie taka sytuację mi ciężko troche zrozumieć, może dlatego, że jestem facetem. Facecie chyba mają prostsze myślenie - byl ten pierwszy raz, to czemu nie ma być kolejnych razów.
falar pisze:Byl ten pierwszy raz - to oboje tego chcielismy.
falar pisze:Po drugie nie wiem czy to co ona mi powiedziala - ze sie wstydzi - jest prawdą..
falar pisze:Czy czekanie i pokazywanie dziewczynie, że naprawde się ją kocha to jedyna droga?
falar pisze:Co takiego dzieje sie w umyśle dziewczyny po takim czymś? - ma kaca moralnego?, odczuwa niechęc do faceta?, boi sie?, brak w niej pożądania?
falar pisze:Ufam jej i to mnie tylko pociesza:) Dzieki za te pare ostatnich postów, samemu kobiety nigdy bym nie zrozumial chyba..
Chyba, ze jednak zrozumiala, ze nie jestes tym jedynym. A ch..olera wie.
falar pisze:to niczym lepszym nie można dopelnic naszego związku jak tylko sexem.
falar pisze:A tak poza tym denerwuje mnie troche to, bo dziewczynie nie powinno sie takich rzeczy tlumaczyc, ze facet tego chce, ze potrzebuje
lepiej pogodzić się z tym, że się kobiet nie rozumie i nie myśleć tyle, bo można zwariować.
Wujo Macias pisze:To, ze czasem dziwi nas, ze nie chcecie sie z nami kochac wcale nie wynika z tego, ze nie umiemy utrzymac weza w rozporku.
Czasem po prostu nie wiemy o co chodzi i czujemy sie dziwnie- myslimy, ze cos nie tak jest z nami, ze moze bylo zle, ze moze cos zyebalismy?
Soul pisze: Tutaj chodzi o to że kobieta nie potrafi postawić się w sytuacji mężczyzny. Nie wie jakie to uczucie kiedy druga strona nie chce się kochać. Nie podchodźcie do tego w ten sposób, że facet chce sobie tylko ulżyć.
Miltonia pisze:Dziewczyny, dziwie sie ze niektore z Was daja takie rady. Sa jeszcze dziewczyny ktore traktuja seks jako wielkie przezycie, szczegolnie pierwszy raz, a nie zaliczenie kolejnego punktu w zyciorysie, po piwie na imprezie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 152 gości