przyjemność
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Witam wszystkich...
Mam taki problem, jestem z dziewczną prawie 2 miesiące. Chciałym ją przekonać do pieszczot. Np. do małej przyjomności tzn. palcówki, jak to zrobić??
Za pomoc z góry dziękuję
Pozdrawiam,
Marcin Malinowski
Mam taki problem, jestem z dziewczną prawie 2 miesiące. Chciałym ją przekonać do pieszczot. Np. do małej przyjomności tzn. palcówki, jak to zrobić??
Za pomoc z góry dziękuję
Pozdrawiam,
Marcin Malinowski
Marcin0006
-
- Zaglądający
- Zaglądający
- Zaglądający
marcin0006 pisze:Mam taki problem, jestem z dziewczną prawie 2 miesiące. Chciałym ją przekonać do pieszczot. Np. do małej przyjomności tzn. palcówki, jak to zrobić??
A czy Twoja dziewczyna to dziewica? Czy jesteś jej pierwszym chłopakiem? Czy miała już jakieś doświadczenia związane z pieszczotami?
Jeśli ona będzie gotowa na palcówkę, to samo to wyjdzie. Nie będziesz musiał ją namawiać do niczego.
Porozmawiaj z nia delikatnie o tym. Jest dziwicą? Ile ma lat?
Z resztą szczeże mówiąc palcówka to nie najlepszy pomysł. Ja nawet gdybym był kobietą nie cieszyła by mnie perspektywa palcówki, a nawet pomyslał bym sobie że koleś jest jakis dziwny skoro chce pchać brudne palce do mojej cipki zamiast pieścić mnie ustami (nie mówie tutaj o minecie) albo przynajmniej jakis masarz czy co
Z resztą szczeże mówiąc palcówka to nie najlepszy pomysł. Ja nawet gdybym był kobietą nie cieszyła by mnie perspektywa palcówki, a nawet pomyslał bym sobie że koleś jest jakis dziwny skoro chce pchać brudne palce do mojej cipki zamiast pieścić mnie ustami (nie mówie tutaj o minecie) albo przynajmniej jakis masarz czy co
uczen pisze:a nawet gdybym był kobietą nie cieszyła by mnie perspektywa palcówki, a nawet pomyslał bym sobie że koleś jest jakis dziwny skoro chce pchać brudne palce do mojej cipki zamiast pieścić mnie ustami
mysle ze to jeszcze bardziej by ja przerazilo skoro jest niesmiala.
cierpliwosci z czasem wszystko wyjdzie
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
tak naprawde nie przekonasz jej zadna rozmowa. Po prostu poczekaj az bedzie miala ochote. Probuj roznych pieszczot, zwracaj uwage na sygnaly jakie daje jej cialo i ona sama, jesli Cie odpycha - nie naciskaj, jesli pozwala - piesc dalej. Oboje sie musicie siebie nauczyc.
no wlasnie.
Ja tam nie wiem, ale jak bylam dziewica, nikt ze mna nie rozmawial per "kochanie a moze dzis palcowka?"
(swoja droga Dzin, ja tez tego okreslenia nie trawie)
coś mi się wydaje, że Ty nie jej chcesz sprawić tym przyjemność, tylko sobie :-)
no wlasnie.
uczen pisze:Porozmawiaj z nia delikatnie o tym
Ja tam nie wiem, ale jak bylam dziewica, nikt ze mna nie rozmawial per "kochanie a moze dzis palcowka?"

(swoja droga Dzin, ja tez tego okreslenia nie trawie)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Ja tam nie wiem, ale jak bylam dziewica, nikt ze mna nie rozmawial per "kochanie a moze dzis palcowka?"
przypomniełam sobie ze ze mna jeden w trakcie chciał rozmawiac. Powiedział cos w stylu czy moge ci pocalowałc w usteczka a potem wsadzic Ci paluszek do cipeczki (w rezcywistosci to to było bardziej miodzio-słodzio nie na miejscu, dokładnie nie pamietam, bo to lata temu było) od razu mi podniecenie opadło, jakies takie oblesne mi sie to wydało i jednoczesnie przesłodzone ( chyba), moze nie samo wkładanie, ale mówienie tego w ten sposób.
Nastepnemu który próbował sie udało, bo on mi o zadnych paluszkach w cipeczce nie mówił, on mnie po prostu piescił
Skoro juz sa jakies pieszcoty to czemu nie zaryzykowac i nie isc dalej. Tylko tak jak Mia pisała, musisz ja obserwowac, ja jej ciało.
-
- Zaglądający
- Pasjonat
ojej facet postaraj sie ja rozgrzac jest tyle sposobow bez wkladania reki w majtki kiedy bedzie gotowa- i dosc podniecona- wyjdzie samo. zawsze mozna jeszcze zapytac "czy moge?" tylko nie wyskakuj zaraz z "palcowka"-okropne slowo! ma byc naturalnie!
"Celem życia jest żyć. To znaczy być świadomym - zazdrośnie, do upojenia,
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
pogodnie, bosko świadomym."
Henry Miller
-
- Początkujący
marcin0006 pisze:tak, jestem jej pierwszym chłopakiem. Ma 17 lat, nigdy nie miałą kontaktów z nikim
Jeśli jesteś jej pierwszym chłopakiem i znacie się dwa miesiące, to nie dziw się, że dziewczyna nie chce takich intymnych pieszot! Tym bardziej się nie dziw, jeśli nie będzie chciała się z Tobą kochać.
Myślę, że dziewczyna boi się przede wszystkim bólu, który wiąże się z pierwszym stosunkiem i bardzo często również z tzw. "palcówką" (rany, kto wymyśla takie określenia?). A może po prostu uważa, że za krótko się znacie, żeby przejść do jakichkolwiek intymnych zbliżeń. Porozmawiaj z nią albo cierpliwie czekaj aż będzie w pełni gotowa, pewna Waszych uczuć i przestanie się krępować. Skoro Ci na niej zależy, to wytrzymasz.
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
Po pierwsze 17 lat to nie tak wiele jak się może wydawać, więc bez pośpiechu. Po drugie, skoro jesteś jej pierwszym chłopakiem ważne jest żebyś postępował z wyczuciem. Zbyt natarczywym postępowaniem możesz zniechęcić nie tylko do pieszczot, ale i do seksu. Rozmawiaj z nią o tym ,ale nie naciskaj. Zasygnalizuj, że chciałbyś spróbować czegoś nowego, że chciałbyś ja pieścić, sprawić jej przyjemność (określenie „palcówka” jest mało romantyczne). Postaraj się stworzyć jakich fajny nastrój, niech poczuje się przy Tobie pewnie, bezpiecznie, a wszystko samo powinno potoczyć się we właściwym kierunku.
"Idąc w deszczu, oddać wszystko za nic..." 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”