stosunek..
Moderator: modTeam
stosunek..
do ilu dni po ustapieniu krwawienia podczas miesiaczki sa dni nieplodne..czy to sie liczy od poczatku miesiaczki czy od konca krwawienia?...sadze ze kochanie zaraz po.. niechciana ciaza nie grozi..jakie jest wasze zdanie??
Największe ryzyko jest zawsze w połowie cyklu. Wtedy prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest największe. Istnieje teoria, że do 3- 4 dni po (jak i przed) krwawieniem są dni tzw. niepłodne. Ale trzeba pamiętać, że zakłucić cykl może praktycznie wszystko, od przeziębienia, strestu itp. Dlatego warto mimo wszystko jeszcze się jakoś zabezpieczyć. No chyba, że planujesz ze swoją ukochaną dziecko
. Uważam, że seks bez zabezpieczenia jest nie tyle brakiem wyobraźni co brakiem odpowiedzialności. Łatwo jest pobaraszkować ale potem ciężko jest jak "wyjdzie" coś z tego.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
HMMMM???? A ja sie nie zgadzam ! sex uprawiam (to informacja dla tych co to mnie jeszcze nie znają) juz bezmała 23 lata i z żoną zawsze do trzeciego dnia po okresie sie kochamy na "fraj"
no czasem nawet do piątego dnia , ale jak juz tu kiedys pisałem , ja znam swa zonę i jej cykle i wiem kiedy jest płodna itd, itd, i zawsze uprawiam sex do tej pory bez zabezpieczen ! gdzy ma dni płodne
? po prostu uciekam !
, zadna ciaza nie była nie planowana
Ale trzeba chcieć poznać metody naturalne
i swą partnerkę , ale któremu sie chce ? jak samej kobiecie sie nie chce !!
no to zostaje wam gumka , albo tableteczki

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
albo spiralkano to zostaje wam gumka , albo tableteczki

"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
krzys pisze:HMMMM???? A ja sie nie zgadzam ! sex uprawiam (to informacja dla tych co to mnie jeszcze nie znają) juz bezmała 23 lata i z żoną zawsze do trzeciego dnia po okresie sie kochamy na "fraj"no czasem nawet do piątego dnia , ale jak juz tu kiedys pisałem , ja znam swa zonę i jej cykle i wiem kiedy jest płodna itd, itd, i zawsze uprawiam sex do tej pory bez zabezpieczen ! gdzy ma dni płodne
? po prostu uciekam !
, zadna ciaza nie była nie planowana
Ale trzeba chcieć poznać metody naturalne
i swą partnerkę , ale któremu sie chce ? jak samej kobiecie sie nie chce !!
no to zostaje wam gumka , albo tableteczki
![]()
![]()
Wiesz, na przykład u mnie to nie byłoby takie proste, bo dopóki nie zaczęłam brać tabletek miałam straaasznie nieregulane okresy. Co było niezmiernie wkurzające. Metody naturalne raczej by nie wypaliły... A dzieci na razie nie zamierzam mieć.. 21 lat jak dla mnie to dużo za mało na posiadanie dziecka...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”