mój penis dziwnie staje...
Moderator: modTeam
mój penis dziwnie staje...
chciałbym zapytać, czy to normalne, że mojego penisa w czasie wzwodu nie moge skierować na dól... po prostu stoi w "górę"... czy to jest normalne
jakie moga byc tego powody ? czy to moz utrudniac mi stosunek ?
Co do Twojego wzwodu to wszystko masz normalnie. Przyczyna tego o czym piszesz jest taka, że masz po prostu bardzo mocny wzwód i tyle. Nie przejmuj się tym! A co do napletka, to sam Ci nie zejdzie. Jeśli możesz go zsunąć to wszystko OK, a jeśli jest to nie możliwe, lub sprawia Ci ból to znaczy że masz tzw. stulejkę. Mnie kiedyś zsuwanie napletka też troszkę bolało, ale po pewnym czasie to przeszło. Widzocznie skórka się rozciągneła! HE HE HE
- krackowiaczek
- Pasjonat
tak prawdę mówiąc to zależy jeszcze od wieku:) najperw napletka w ogóle nie mozna chyba ściągnąć bo jest jakby jeszcze zrośniętyz główką, z czasem "odkleja się" od niej coraz bardziej:) no i rzecz jasna się rozciąga:) u każdego ten proces zachodzi indywidualnie więc lepiej nie ponaglać przyrody. Jeśli Cię boli podczas wzwodu i skórka jest zbyt napięta to możesz pojść do urologa i poradziś się go. Najwcześnij napletek odczepia sie od główki przy węzidełku, trza jeszcze uważać by do gromadzącego się tam naturalnego "smaru" nie wdały się bakterie,trzeba wacka dobrze myć tam:) miałem kiedyś taki problemik
piekło mnie ale kiedy go tam dobrze umylem i usunełem resztki tego (nie pamiętam jak się nazywa po medycznemu) smaru to było oki. Ja się trochę pośpieszylem
wszyscy mogli ściągnąć napletek a ja nie no to go potrochu odrywałem
bolało, opuchniety był ale żem go ściągnął
teraz żaluje:) bo napletek nie miał już szans naturalnie się wydłużyć i teraz zawsze mi z główki złażi tak że wygląda jak obrzezany:) główka zbytno wysycha i chropowata jest:( także nie polecam:) przemyśl wszystko a jak nadal masz wątpliwości to zasięgnij fachowej poradu u urologa. Pozdrawiam.
Jesli chodzi o pierwsza sprawe to normalne , mi tez tak stoi , prostopadle do brzucha
A co do niezsuwalnosci napletka. To mozesz miec faktycznie stulejke albo za krotkie węzidełko. Miałem ten sam problem i podczas pierwszych stosunkow na czlonku pojawila sie krew. Cos mi chyba peklo
Poszedlem do normalnego lekarza i przepisala mi jakies gowna na gojenie sie i jakis antybiotyk. Mialem pojsc do urologa ale jakos sie nie moglem odwazyc. Teraz wszystko juz jest ok , wszystko sie chyba porozciagalo i sprzet dziala jak powienien bez zadnych zabiegow 
czegewara - jakby Ci podczas wzwodu penis w dół patrzył to byś miał powód do zmartwień :-)
dla odprężenia polecam tego flasha - długo się sciąga ale dobry jest
http://www.tlf.cx/dearpenis.swf
dla odprężenia polecam tego flasha - długo się sciąga ale dobry jest
http://www.tlf.cx/dearpenis.swf
Re: mój penis dziwnie staje...
czegewara pisze:chciałbym zapytać, czy to normalne, że mojego penisa w czasie wzwodu nie moge skierować na dól... po prostu stoi w "górę"... czy to jest normalnejakie moga byc tego powody ? czy to moz utrudniac mi stosunek ?
Chłopcze ileż masz latek???
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”