Najbardziej nielubiana pozycja

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Klasyczna
7
17%
Na jezdzca
4
10%
Na pieska (od tylu)
4
10%
Na stojaco (przodem)
18
44%
69
8
20%

Liczba głosów: 41
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran

Postautor: Jarek » 24 maja 2004, 23:02

Jestem ciekawy czy tu zdania obu płci są zgodne.
Ja np. nie lubię najbardziej jeźdżca, gdyż ta pozycja ogranicza moją aktywność i inwencję.

Moja prośba do moderatora o umieszczenie takiej ankiety
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 maja 2004, 09:20

nie lubię najbardziej jeźdżca

Heh, chyba jesteś pierwszym facetem, który to mówi.... Bo zarówno moi byli, jak i moi kumple oraz mój facet to lubią... Choć moje kochanie nie ogranicza się tylko do tej :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 maja 2004, 09:46

Bo zarówno moi byli, jak i moi kumple oraz mój facet to lubią

...ale w pytaniu było jakiej nie lubią i to najbardziej
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 25 maja 2004, 10:22

Ja osobiście nie lubie bardzo pozycji "na pieska". Nie wiem czemu ale jakoś tak nie przypadła mi ona do gustu. Natomiast mój misiek najbardziej nie lubi pozycji klasycznej. On wprost jest "uczulony" na nią, mimo tego, że ja ją lubie. Ale jakoś udaje mi się go przekonać :)
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 maja 2004, 11:07

Nie ma takiej pozycji której bym nielubił ! a co do Jarka , to dziwie sie mu iż nie lubi na jezdzca , a argumentuje to tym ze ma tam jakies ograniczenia ???? hhmmmm , przecież w tej pozycji masz wolne ręce jak w mało której !! :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 25 maja 2004, 19:48

69. Nie potrafie skupic sie na dawnaiu i braniu przyjemnosci jednoczesnie, a wtedy mnie to irytuje. Nie moge obserwowac dobrze partnera, a kiedy ja Go pieszcze, On jest tak podniecony ze zaczyna podswiadomie piescic mnie mocno i to czasem boli. On z kolei ja uwielbia :(
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 25 maja 2004, 19:56

Ja też nie lubię jeźdzca ... Choć to zależy od humoru ...
Nie lubię także na stojąco, ale bez ściany w pobliżu lub czegokolwiek na czym dałoby sie oprzeć :D (chyba z wiadomych względów)
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 25 maja 2004, 20:27

Ja osobiście nie lubie bardzo pozycji "na pieska".
tez jest po prostu nie znoszę i staram się ja "mijać", na szczęscie mój mąz wie o tym i jakos zyjemy bez niej ;)
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 maja 2004, 21:24

Przy udzielaniu odpowiedzi na to pytanie proszę, dla odróżnienia podać tę najbardziej ulubioną
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 maja 2004, 21:45

tę najbardziej ulubioną

Chyba nie mam takiej naj...
Ani tej najbardziej nielubianej... Choć z 69 różnie bywa ;)
Zresztą wszystko zależy od sytuacji, nastroju, warunków :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 maja 2004, 23:44

Zresztą wszystko zależy od sytuacji, nastroju, warunków

Możemy tu przyjąć założenie, że warunki komfortowe (np. własna sypialnia), pełne bezpieczeństwo intymności, nastrój odpowiedni-skoro decydujecie się na sex.
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 26 maja 2004, 00:26

Ja najbardziej nie lubie na stojaco. W ogole to nie idzie sie kochac w takiej pozycji :) Cala reszta jest okej :) Nie rozumiem rowniez Jarka jak mozna nie lubiec pozycji na jezdzca. Przeciez to istny relaks. Lezysz sobie a kobieta sama skacze :))
Na pieska tez jest kozacko! Podnieca mnie widok golej pupy :))

A kochaliscie sie kiedys na jezdzca ale tak ze partnerka ma twarz zwrocona w odwrotna strone nic partner. Czyli tak jakby " na jezdza od tylu". Prosze o opinie na ten temat :)
Awatar użytkownika
Tajemnica
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tajemnica » 26 maja 2004, 17:21

Czyli tak jakby " na jezdza od tylu".
to jedna z moich ulubionych pozycji :) pozatym jeździec "od przodu" i 69.
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 26 maja 2004, 18:31

Może nie mam najbardziej NIE lubianej pozycji, nie lubie jak mnie mnie lize, caluje, dmucha... w ucho, łaskocze mnie to az w koncu drazni... brrr...

Za to ulubiona: nie mogloby byc inaczej jak na jezdzca - ostatnio chyba nawet bardziej na konskim grzbiecie niz na facecie, no ale coz...

I uwaga do dziewczyn: polecam jazde konna, jako dobry trening, i to prawda, ze z reguły amatorki galopowania na prawdziwych rumakach sa tez lepsze w lozku ( w ogole sporty sa owocne pod tym katem, silne lydki, jędrne posladki, gibka sylwetka) :P
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 27 maja 2004, 00:42

Najbardziej nielubiana pozycja?? Chyba na stojąco - nieważne czy od przodu czy od tyłu, po prostu nie wychodzi, szybko zaczynają boleć nogi , członek wypada w najmniej oczekiwanym momencie -może jest za krótki akurat do tej pozycji, chociaż ja i moja dziewczyna nie narzekamy. Druga nielubiana to 69 - pieszczoty oralne uwielbiam i chyba częsciej obdarzam nimi swoją ukochaną niż ona mnie ale jednoczesne "lizanko" jest nie do zniesienia, zwyczajnie nie mogę się skupić.
Wiem, że to nie na temat ale ostatnio na topie jest u mnie pozycja na jeźdźca odwrotnie tzn partnerka plecami do mnie - jak wiekszość facetów jestem wzrokowcem i widok jak mój mały zagłębia się w nabrzmiałą, śliską i błyszczącą od wilgoci muszelkę działa na mnie niesamowicie. Ja po prostu lubię na to patrzeć....
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 27 maja 2004, 10:32

Pozycja 69 jest zdecydowanie dla potrafiących rozproszyć uwage. Przyznam się, że jeszcze tak nie robiłam. Dlaczego? W sumie nie wiem, ale jakoś tak zawsze było, że najpierw ja go zaspokajałam a potem on mnie.

Najlepsza pozycja. Lubie na jeźdzca (chociaż czasem denerwuje mnie to, że podczas mój facet za mocno pieści moje piersi) no i klasyczna. Jakoś klasyczna pozycja mi podpasowała i lubie ją.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 27 maja 2004, 13:47

A kochaliscie sie kiedys na jezdzca ale tak ze partnerka ma twarz zwrocona w odwrotna strone nic partner. Czyli tak jakby " na jezdza od tylu". Prosze o opinie na ten temat

Myślę, że to jedna z bardziej niekorzystnych pozycji (przynajmniej dla mnie). Penis w stanie wzwodu jest podniesiony do góry-w stronę podbrzusza i jego linia nie zgadza się z linią pochwy (odczuwam ból).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 maja 2004, 18:28

Własnie co do tego bólu o ktorym wspomnial jarek czy w pozycji na jezdzca ale normalnej jak kobieta sie odchyli do tyłu odczowacie rowniez ból? bo moj chlopak niestety tak i musze sie pilnowac zeby nie wyjsc z pionu do tylu za bardzo.
ulubione pozycje - klasyczna z roznymi wariacjami i od tyłu :)
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 27 maja 2004, 19:16

A kochaliscie sie kiedys na jezdzca ale tak ze partnerka ma twarz zwrocona w odwrotna strone nic partner. Czyli tak jakby " na jezdza od tylu". Prosze o opinie na ten temat

Ciekawa, ale ja to już bardziej wolę normalną na jeźdzca, gdyż mogę widzieć twarz mojej partnerki.

Sarah a nie czasem jak odchylasz się w jego stronę to czuje ból? Bo w moim przypadku wygięcie penisa w stronę podbrzusza byłoby bardziej nieprzyjemne.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 maja 2004, 19:21

nie w druga strone moge sie polozyc dowolnie nawet calkiem na nim w przciwna jednak odczua bol.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 27 maja 2004, 19:22

czy w pozycji na jezdzca ale normalnej jak kobieta sie odchyli do tyłu odczowacie rowniez ból?

Tak, Sarah, najlepiej jest jak kobieta siedzi pionowo, chociaż w moją stronę może się pochylać, a nawet się położyć (lubię czuć jej piersi na swoich i możemy się całować-jednak tę pozycję stosujemy żadko).
Nasza ulubiona to klasyczna z nóżkami "na pagonach".
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 28 maja 2004, 10:34

Ja w pozycji na odwrotnej na jeźdźca nie odczuwam bólu - przecież człenek wchodzi do pochwy mniej więcej pod takim samym kątem ja kw pozycji od tyłu "na pieska". Jedyny mankamaent tej pozycji to to, że szybciej wtedy dochodzę, ponieważ jest większe tarcie. Ale moja dziewczyna ma w tej pozycji większy dostęp do swojej łechtaczki i ma możliwość dopieszczania jej i wtedy nasze "szanse" się wyrównują. Spróbujcie tak kiedyś.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 28 maja 2004, 18:00

sarah pisze:ulubione pozycje - klasyczna z roznymi wariacjami i od tyłu :)

A można wiedzieć jakimi wariacjami ?

Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 28 maja 2004, 23:09

typu podniesienie nog i zaplecienie ich na biodrach partnera, albo tzw. ginekologiczna kiedy nogi sa na ramionach partnera a on kuca, rowniez wariant kiedy ja leze na skraju lozka a chlopak kleka np przed nim - wtedy ma dostep do wszystkiego.
Niby te pozycje sie rozroznia i kazda ma jakas tam nazwe ale dla mnie to wsyztso sa tylko warianty klasycznej, zwlaszcza ze z jednej do drugiej moza b. latwo przejsc nawet nie wyciagajac czlonka z pochwy :)
Keplianica

Postautor: Keplianica » 28 maja 2004, 23:45

Na stojaka u nas stanowczo odpada. Moj partner ma bardzo swoiscie wykrzywiony czlonek i ze wzgledu na to najbadziej lubie na jezdzca tylem ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 29 maja 2004, 12:24

Sarah dzięki za odpowiedź :)

Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 30 maja 2004, 16:17

sarah napisał:
ulubione pozycje - klasyczna z roznymi wariacjami i od tyłu

jestem jak najbardziej za różnymi wariantami tej pozycji :-)
nie znoszę 69.. bywa, że dziwnie się czuję na pieska..
lubię jeźdźca ale na siedząco na krześle, przodem do partnera.. jeźdźiec tyłem też milukti.. no i klasyk znogami mocno oplatającymi jego biodra.. Miła jest też pozycja boczna tylna, ale w tej też członek miewa tendencję do wyślizgiwania się w najmniej oczekiwanym momencie :-)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 maja 2004, 23:24

Miła jest też pozycja boczna tylna, ale w tej też członek miewa tendencję do wyślizgiwania się w najmniej oczekiwanym momencie

W tej pozycji, żeby się nie wyślizgiwał, to jedna noga musi byc w górze, która, to zależy na którym boku.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 maja 2004, 10:43

Ankieta dodana.
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 04 cze 2004, 23:40

wiem, ze musi byc wyżej ale nie napisałam tego a komuś się w sumie może przydać :-)
jednak i członek musi mieć odpowiednie "parametry" :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”