witam, ostatnio z moim chłopakiem zdecydowaliśmy się na seks. niestety, nasze pierwsze próby (używaliśmy prezerwatyw durex extra safe) okazały się nieudane... Po tym przez parę dni odczuwałam pieczenie i swędzenie pochwy, i zauważyliśmy, że po prawej stronie wejścia do pochwy pojawiły się może dwie białe krostki, i to jak przypuszczamy one były źródłem pieczenia. Przez parę dni daliśmy sobie spokój. Pieczenie ustało, krostki znikły.
Zabawialiśmy się z chłopakiem oralnie i od razu po tym zauważyliśmy, że na jego penisie pojawiły się czerwone punkciki, ale nie krostki, od żołędzia, były też na penisie jak się ściągnęło skórkę. Po jednym dniu zaczęły zanikać.
Dzisiaj rano ja znów odczułam pieczenie pochwy, tym razem bez żadnych krostek. Później u niego znów się zabawialiśmy oralnie, tzn ja jego i w trakcie tego zauważyłam znów te czerwone punkciki, tym razem jest ich bardzo dużo i cały żołądź i pod nim jest nimi pokryty. Szczególnie skóra pod żołędziem jest zaczerwieniona... a i przy tym penis pachniał... inaczej niż zwykle, nieco nieprzyjemnie.
Napiszcie, co to może być, czym można to wyleczyć... z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Krostki na penisie i pochwie.
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
to niekoniecznie musi byc spowodowane jakimis czynnikami chorobotworczymi. Jeśli za bardzo przykladałaś sie do ssania to po prostu pojawiły sie otarcia. Tak samo moze być z wejściem do pochwy. Za słabe nawilzenie może coś takiego powodować.
Re: Krostki na penisie i pochwie.
Misiaa pisze:witam, ostatnio z moim chłopakiem zdecydowaliśmy się na seks. niestety, nasze pierwsze próby (używaliśmy prezerwatyw durex extra safe) okazały się nieudane... Po tym przez parę dni odczuwałam pieczenie i swędzenie pochwy, i zauważyliśmy, że po prawej stronie wejścia do pochwy pojawiły się może dwie białe krostki, i to jak przypuszczamy one były źródłem pieczenia. Przez parę dni daliśmy sobie spokój. Pieczenie ustało, krostki znikły.
Zabawialiśmy się z chłopakiem oralnie i od razu po tym zauważyliśmy, że na jego penisie pojawiły się czerwone punkciki, ale nie krostki, od żołędzia, były też na penisie jak się ściągnęło skórkę. Po jednym dniu zaczęły zanikać.
Dzisiaj rano ja znów odczułam pieczenie pochwy, tym razem bez żadnych krostek. Później u niego znów się zabawialiśmy oralnie, tzn ja jego i w trakcie tego zauważyłam znów te czerwone punkciki, tym razem jest ich bardzo dużo i cały żołądź i pod nim jest nimi pokryty. Szczególnie skóra pod żołędziem jest zaczerwieniona... a i przy tym penis pachniał... inaczej niż zwykle, nieco nieprzyjemnie.
Napiszcie, co to może być, czym można to wyleczyć... z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
spokojnie .... zaburzenia flory bakteryjnej u kobiety wywołują u mnie też takie krostki czerwone na zołedzi , samo przechodzi i nie jest to zaden syf
ale ...ja nie widze jak to u niego wyglada , sugeruje sie opisem który mi pasuje jak ulał
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”